- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132619 üzenetére
Ha kulfoldi rendeles lenne akkor is max csak eu-bol rendelnek.
Honkong Goldwayes rendelèsnèl még játszik a vám nélküli rendelés?
-
AsusBoy
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132617 üzenetére
Olyat lehet fekete szinben vasarolni, eu raktárrol?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
Regebben volt egy fekete szinu xiaomi mi5 64gb keszulekem.
Nagxon megvoltam elegedve a kamerájával.Olyan kerdesem volna,hogy a mi5 kamerájánál jobb vagy hasonló tudással rendelkezo keszuleket fogok tudni találni? Illetve a b20 is kellene.
Kijelző méret meg 5'2 ig menne max.Mi5 nagyon jo telefon csak az a fránya b20 hiányzott belole.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132423 üzenetére
Honor 8 vs Samsung galaxy s7 versenyben melyik lenne a befutó?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok
Tudnátok írni olyan okostelefon készülékeket amelyek kamerája jobban remekel mint a Xiaomi mi5 ös készüléknek.
B20 at jó volna ha tudná , dual sim nem lenyeges, illetve kijelzo meret 5 ös körüli legyen.
Maximum 80 ezerig keresek telefont.
Koszii
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
Elephone P8 mini keszulekrol van valakinek velemenye, szemelyes tapasztalata?
5ös kijelzőméret számomra ideális lenne , illetve a b20 as támogatás.
Kamerája milyen lehet?
-
AsusBoy
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan telefonokat amelyek kamerája remek minosegben tud kesziteni videot, fenykepet.
Kulfoldrol is berendelném ha úgy van. (Xiaomi,meizu stb..)
Peldaul: samsung s7 ,s8, iphone 7
Koszonom
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Keresek magamnak egy olyan telefont ami kezeli a B20 LTE frekvenciat.
A telefon kivalo kameraval, nagy akkumulator teljeksitmennyel bírjon.Kijelzo meret 5 és 5'2 kozott legyen.
Amit eddig találtam az az Elephone S7 mini.
Tudnátok ajánlani nekem más telókat is?
Külföldi rendelès is szóba jöhet.
Meghallagatok barmilyen ötletet.
Köszönöm!
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Jelenlegi telefonomat ( Xiaomi Mi5) leszeretném cserélni egy olyan készülékre amelynek frekvencia kiosztása megegyezik egy europában forgalmazott telefonéval.
Tehát számomra a legfőbb probléma a B20 hiánya.Külföldről rendelve milyen telefonok vannak amelyek hozzák a prémium minőséget és ár/érték arányában is jó döntés volna számomra.
Kb. 100e Ft ig. tervezem.
Köszönöm -
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a telefonom,méghozzá egy Xiaomi Redmi Pro 64GB változat.
Működik minden rajta de egyetlen egy kis hibát véltem felfedezni.Amikor megnyitom például a kamera alkalmazást és a hátlapi kamerát használom akkor a kamerából súgás ,süvîtés hallható!
Nem,nem a hangszóróból hanem a kamerából. Ha megnyomom a kamera mellett a fém hátlapot akkor kicsit elhalkul ez a zaj.Előlapi kameránál nem hallható semmi.
Készîtettem két videót.
Ennéla videónál egy másik telefonnal vettem fel ,hogy mi hallható.
(Előlapi és a hátlapi kamerát váltogatva akarom megmutatni az eltérést)Ennél a videónál viszont már a Xiaomi telefonommal veszem fel és hallható háttérzajként ahogy súg.
Valami ötlet? Mi okozhatja ezt? Kamera hogy tud kiadni hangot?
Webshopos illetve az EU-s rommal is ezt csinálja
Szerintem.ez hardveres probléma lehet.Köszi előre is
Hátha valaki tudja ,hogy mi ez a jelenség. -
AsusBoy
senior tag
válasz
smithsys #129110 üzenetére
okés!
itt találtam viszont ha nem 2év eu-s garit választom ki hanem az 1 év kínai garit akkor nem lehet eu expresses szállítást kérni ? -
AsusBoy
senior tag
válasz
aytukabozs #129104 üzenetére
eu exp szállításról még nem hallottam , ez pontosan micsoda ?
Tuti ,hogy így nem vámolják illetve semmilyen plusz költséget nem fognak ráterhelni ?például ez a hirdetés tutira vámmentes ?
ennek a képnek szabad hinni ?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Pro (3gb+32gb) telefont keresek eu raktárból .
Színe Gray ( sötétszürke )Nagyon megköszönném ha segítenétek keresni!
remélem élőben az OLED kijelző faszájos lesz
-
AsusBoy
senior tag
válasz
KamuMazsola #129051 üzenetére
Peldaul?
-
AsusBoy
senior tag
Amoled vagy super amoled kijelzős telefonok léteznek a samsungon kîvűl?
-
AsusBoy
senior tag
válasz
aytukabozs #129033 üzenetére
Akkor inkább már 114ezerért egy Samsung Galaxy S6 edge újonnan , nem ?
-
AsusBoy
senior tag
Elephone S7ről nem írnak jókat a tesztekben.
Nemtudom ,hogy mi legyen -
AsusBoy
senior tag
Mennyi esély van arra ,hogy ha nem eu raktárból rendelek be egy telefont hanem mondjuk kínából akkor tutira megvámolják plusz áfát megfizettetik velem ?
-
AsusBoy
senior tag
válasz
tibcsi0407 #129011 üzenetére
Nálam 114 ezer .
Aranykártyás vagyok én is.
Fun dîjcsomagom van 1990ft havonta.
Inkáb voip telefonálok.Milyen feltétellel hoztad el annyiért? Gondolom nem 2 ezer ft os csomagban vagy
Tudnátok segîteni nekem.egy picit?
Eu warehouseban keresek Elephone S7 et.
Remélem.ha megrendelném.még gyors karacsony elott megjonne.
Ajandek lenneilletve ezeken a sávokon menne itthon a teló?
Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B20, Support 2G & 3G & 4G LTE Network - See more at: http://www.antelife.com/germany-warehouse-elephone-s7-4gb-ram-64gb-rom-helio-x20-mtk6797-2-0ghz-deca-core-5-5-inch-bezel-less-curved-jdi-fhd-screen-android-6-0-4g-lte-smartphone-green.html#sthash.Ioi2ofgG.dpuf -
AsusBoy
senior tag
válasz
aytukabozs #129004 üzenetére
Elephone s7 jó árban van.
Ti mennyire ajánlanátok?
Itthoni használtpiacon nézegettem a samsung s6 edge készülékeket és majdnem minden 2. Hîrdetés arrol szól hogy pici hajszál repedés van a kijelzőn.
Feszültség van a kijelzőben a hajlîtás miatt? -
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani hasonló készüléket mint a samsung galaxy s6 edge.
Régebben mint ha olvastam erről egy cikket ,hogy valamelyik "európában nem elterjedt márka" csinált hasonló hajlîtott kijelzős telefont. -
AsusBoy
senior tag
válasz
aytukabozs #128980 üzenetére
Úhh. Ez szep lenne.
Kár hogy nincs 5,5 ösbe
Bár az ára elég borsós -
AsusBoy
senior tag
válasz
KamuMazsola #128965 üzenetére
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Dual Sim-es avagy "kînai" telók terén először egy Xiaomi Mi4i vel kezdtem. Körülbelül használtam 1 évig majd elcseréltem egy Xiaomi Redmi Note 3 as készülékre.
Megvoltam /megvagyok elégedve mind a kettő telefonnal azonban most váltani szeretnék. Meguntam őket már.
Ki milyen telefont ajánlana nekem. Szép kamera képe legyen illetve az akksi (mah) se legyen kicsi.
Képrenyő átmérője 5" és 5"5 között legyen.Elsősorban 60-70ezerig nézelődöm de mint ahogy îrtam is valamilyen újdonságra, új fejlesztésre vágyom.
Ki mit ajánlana.
Bármit meghallgatok. Ártól független!Elephone S3 vélemény?
Köszi!!
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Xiaomi Mi4i készülékem van.
Szeretném lecserélni egy másik telefonra, jelenleg gondolkozom a Xiaomi Redmi Note 3 3GB /32GB készüléken.
Sokszor tapasztalom ,hogy a memóriahasználat a telefonomon nagyon megnő emiatt lecsökken a szabad memória 400-500mb -ra. Ez iszonyat kevés és ilyenkor már minden irtó lassú rajta.
Kollégám vett egy Redmi Note 3-as készüléket 3GB rammal , kicsit megtapogattam , tesztelgettem és nagyon bejött nekem.
Esetleg ti milyen telefont tudnátok ajánlani ? Mindenképp az elsődleges szempontom az lenne ,hogy a kamerája jó legyen.Minimum 3GB ram legyen benne .
50-60ezer Ft között vásárolnék , külföldről , eu-s raktárról .
Illetve melyek azok a márkák a külföldi piacon amik hozzák a Xiaomi kamera szintjét ?
Köszönök előre is mindent !!
Üdv. AsusBoy
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Gyors kerdesem lenne.
Kaptam a Xiaomi Mi4i keszülékemez egy "5V 2.0A" töltőt, viszont nem eu szabványos ezért nem arról töltöm hanem egy "5V 1.5A" erősségű töltőről.
Ebből származhat valamiféle baj?
Vagy minél előbb szerezek be egy EU-s átalakîtót és a gyári töltőjéről töltsem?
Köszi -
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Most jött meg a Xiaomi Mi4i készülékem .
Miui 6os szoftver van rajta amit most frissítek Miui 7-re
Miui6os szoftveren nem találtam magyar nyelvet. Nem tudom ,hogy lesz -e a hetesen ...
Ha nem lesz akkor ,hogy oldható meg a magyar nyelv elérése ?
Előre is köszönöm !
-
AsusBoy
senior tag
válasz
kelzsoca #108351 üzenetére
Értem én ,köszönöm csak mire bele élném magam egy jó kis telefonba ami ár / érték arányában kifejezetten jó lenne akkor jönnek a kisebb nagyobb bökkenők
Látom ,hogy a "http://eustock.hu" oldalon is lehet kapni xiaomi készüléket .
Meg szeretném kérdezni ,hogy Xiaomi mi4 vagy mi4i készüléketek lesz -e nálatok kapható ?
Köszi
-
AsusBoy
senior tag
Meizu vagy a Xiaomi modellek közül melyikeket ajánlanátok kamera szempontjából ?
Ha Eu-s raktárból rendelek egy készüléket akkor nincs vám sem egyéb plusz költség ?
Xiaomi Mi4 vagy Mi4i -t ajánlanátok jobban ?
-
AsusBoy
senior tag
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok
Kinéztem magamnak egy androidos készüléket.
Elephone P8000
Ez a telefon szerintem ár/érték arányában kifejezetten jó csak attól tartok,hogy óriási lesz mivel 5,5' a képátmérője.
Jelenleg egy 4,7es kijelző mérettel rendelkező Nexus 4 készülékem van.
Ti mennyire ajánlanátok az Elephone okostelefont?
Esetleg 5' kijelező mérettel , hasonló paraméterekkel megáldott (Elephone P8000) telefont tudnátok ajánlani nekem, köszönöm .
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok egy Nexus 4es készülékem van, 2éve már használom. Egyszer már vittem szervîzbe mert nem vette a töltést aztan a javîtás után 2 hónapra megint ugyan ezt csinalja.
Vennék egy új telefont, eddig a Nexus 5ös készüléket nézegettem de most nincs kedvem 80-85 ezerert telefont venni.
Tehát szeretnék tanácsot kérni milyen kînai okostelefont ájánlotok nekem .
Elvárásaim : 4'7 vagy 5'0 inches képátmérő.
Kamerája az jól remekeljen .
Az ár : 45-60 ezerigKülföldről nem szeretnék rendelni.. Eddig egy magyar portált nézegettem .
www.azolcsosag.huElőre is köszii
-
AsusBoy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54571 üzenetére
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Ha a minideal-ről rendelek kb 60ezer Ft értékben egy telefont akkor ha megvámolnak mire kell számítani ?
Mennyit kell perkálnom ?
Köszönöm!
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek rendelnék telefont minideal-ről .
Samsung Galaxy S3 kinézetű illetve rózsaszín vagy fehér színű telefonok tetszenek neki.4.5"kijelző méretnél ne legyen nagyobb , "combosabb" akksi legyen beleszereve 1800-2000mHa +
Továbbá a játékok fussanak rajta (nem feltétlen a real racing 3).
Ár: max 180$
Milyen készülékeket ajánlanátok ?
Köszi válaszaitokat előre is
ÜDV!
-
AsusBoy
senior tag
válasz
KurtCobain #44888 üzenetére
-
AsusBoy
senior tag
válasz
instantwater #43090 üzenetére
Privátot hamarabb észre veszem
Mert ha kihagyok 1napot ph nélkül akkor lehet átfut rajta a szemem a régi írásokon és nem veszem észre a kéréseiteket
-
AsusBoy
senior tag
Írjatok nyugodtan privátban és én lerajzolom nektek méretarányosan a telókat
.
Iphone 3GS illetve egy Samsung Galaxy Mini 2-vel tudom összeméretni az általatok küldött telefonok méretét(ha van kérés ,hogy mit tegyek még mellé a két telón kívül azt is írjátok le )
-
AsusBoy
senior tag
válasz
instantwater #42998 üzenetére
-
AsusBoy
senior tag
válasz
instantwater #42998 üzenetére
oksi , 1perc
-
AsusBoy
senior tag
-
AsusBoy
senior tag
2giga ramos verzió kapható +32gb rom --> +76$.
Szerintetek mind1, hogy 2giga ram van benne vagy 1giga ?
-
AsusBoy
senior tag
JIAYU G4 -ből a minideal.net oldalán nagyon sok kiadásban kapható .
Melyik a legjobb? Illetve az összes kiadás gorilla glass kijelző védővel ellátott ? -
AsusBoy
senior tag
válasz
instantwater #42809 üzenetére
Rendben köszi az infókat!
G4 312PP
P780: 294 ppi294 ppi-nél látni lehet még a pixeleket ?
Bár nekem ez nagy ugrás lesz a mostani 163ppi-hez képest
-
AsusBoy
senior tag
válasz
szpali #42805 üzenetére
Retinát Apple-től ismerem
Számomra az a retina szépen magyarosan elmagyarázva ,hogy ha oldalról nézed a készüléket akkor is ugyan úgy látod mint ha elölről néznéd .
Nekem iphone 3gs-em van , ezen nincs retina és ha oldalról nézem elkezd bekékülni a kijelző . Tehát nem ugyan úgy látom mint ha elölről nézném.
anonym1s jogos
-
AsusBoy
senior tag
2-1 a lenovo javára
!
G4-ben retina kijelző van + Corning II Gorilla Glass védelem, 1.5ghz proci.
Lenovo tudtommal nem retina kijelzős és nincs ellátva gorilla glass védelemmel + procija csak 1.2ghz-es.
Azért ajánljátok jobban a Lenovo-t mert megbízhatóbb ?
G4 : 3000mHa
P780: 4000mha+1000mHa az sokat számít ?
-
AsusBoy
senior tag
Lenovo p780 minideal-en kuponnal 265$. Valahol esetleg olcsóbb ?
-
AsusBoy
senior tag
4 illetve 4.3 inch-es telefonokat tudnátok ajánlani ?
Hardveresen nagyon erős legyen .
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Melyik készüléket éri meg az árát ?
Ti melyiket ajánlanátok jobban ? -
AsusBoy
senior tag
válasz
megint én #42681 üzenetére
Szia!
Ide is nyugodtan leírhatod de a telónak is van külön topikja
Én nagyon megköszönném ha leírnád részletesen a telefonról alkotott véleményed.(pozitívumokat és negatívumokat is egyaránt ha van persze
)
Személy szerint ezt a készüléket néztem ki magamnak ,nagyon megtetszett a 4000mHa-s akksi benne
.
Előre is köszönöm a Lenovo P780ról alkotott teszted
!
Üdv.: AsusBoy
-
AsusBoy
senior tag
Lenovo P780 készüléknél azt írja benchmark tesztben ,hogy 320dpi.
Viszont a gsmarena oldalán azt írja ,hogy 294ppi. [link]
Néztem egy oldalt "ppi and dpi calculator " ahol azt írja, hogy 1dpi = 1ppi.
Most akkor mivan
?
Már találtam egy jó kalkulátort
[link]
Már rájöttem és tényleg 294ppi pontosabban 293.72 PPI
.
Ennél a pixelsűrűségnél kivehetőek a pixelek ? Azt tudom ,hogy egy iphone 5 326ppi-s
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Ha minideal-ről megrendelek egy telót. (lehetőleg a lenovo p780-as készüléket fogom kiválasztani) akkor a garancia az ,hogy van rá?
Gondolom küldenek egy papírt a csomagban egy jótállási jegyet .
Ha valamilyen baja van a készüléknek kihez kell fordulni ? MiniDeal-en a chates ügyfélszolgálathoz ?
Esetleg magyarul is lehet intézni a garanciáztatást ?Ha kiderül ,hogy mi a hiba és azt mondják ,hogy javítani kell akkor nekem kell feladni a csomagot ?
Csomag küldésének árát nekem kell kifizetni ?Soha nem rendeltem külföldről telefont szóval nem tudom ,hogyan zajlik ez az egész .
Ha esetleg valaki leírná részletesen akkor nagyon megköszönném
Illetve szerintetek milyen készüléket érdemes megvásárolni kb 60 ezer Ft ért.
Nagy akksival rendelkezőt (4000mHa) vagy inkább ami Full HD-s kijelzővel rendelkezik ?Üdv:AsusBoy
-
AsusBoy
senior tag
válasz
lexter00 #42428 üzenetére
Szerintem teljesen megfelel ez a telefon az én elvárásaimnak.
Előző hsz-ben leírtam ,hogy én önfeledt módon akarom használni bármikor ezt a telefont és erre elég a 4000mHa-s akksi. Hardverileg is jó ,nem fekteti meg semmilyen játék sem.
Lehet tudnátok mutatni neki olyan játékot aminél az optimalizáció hiánya merül fel és max lassabban tölti be de elfut vele minden ,szépen
.
Nem kell görcsölni ,hogy most mennyit netezhetsz rajta meg ha hosszabb ideig tudod ,hogy nem leheszel 220 közelében ,hogy feltudd tölteni a kütyüt akkor is nyugodtan használhatod .
Azt meg ,hogy sokan mondták ,hogy tökmind1 mekkora a telókban az mHa és ,hogy úgyis minden este töltőre tesszük telóinkat .
Azért nem mind1 ,hogy napközben mennyire használod a készüléket mivel a tesztek alapján 40perc hd videó nézés 3% ot vett le azaz 3%
. 90 perc játék 7%ot.
A mostani telók 3/4-e lemerülne 40perc videó (hd) és 90 perc játék tól. Ha nem is merülne le akkor is kb 30% on lennének és akkor már mit csinálnál vele ... semmit . Ott hagynád szépen a zsebedben ne ,hogy lemerüljön.
Tehát amit mondtam nem mind1 ,hogy este mikor rádugod töltőre akkor 10%on van a telód semmi kihasználtságtól(kevés kihasználtságtól) vagy 70%on de úgy ,hogy egész nap nyomkodtad .
-
AsusBoy
senior tag
válasz
San398 #42420 üzenetére
Otp bank!
De nemtudom átváltani ,hogy máshogy számolja.
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency. (FT-ban adja+)
Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.Bill me in the currency listed on the seller's invoice. (USD-ben adja meg a végösszeget)
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer. -
AsusBoy
senior tag
válasz
Hopkins_001 #42416 üzenetére
$265.00 USD 61,505 HUF
jó átváltás ?
beírtam a kódot
Holnap vagy holnap után megrendelem mert rákell töltenem a summát
-
AsusBoy
senior tag
De azért nem mind1,hogy egy 2000mHa-s mobilodat visszafogottan használod mert lemerül hamar vagy egy 4000mHa-s kütyüt nyomkodsz két napig folyamatosan és alig látszik meg az akksi százalék skáláján
Nem azért veszel "ilyen" telefont ,hogy csak a zsebedbe csücsüljön mert amikor igen is használni szeretném akkor bátran használni is fogom.
San398 Paypal regisztráció most lett kész
-
AsusBoy
senior tag
válasz
instantwater #42404 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest