- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
DarknessHope #132935 üzenetére
A 8 ediigi strapatelefonom közül csak a két Sony(Active és Go)rendelkezett normál csatival.A többi(egyébként mind kinai)telefonnak hosszitott USB kellett.
-
Upo
addikt
válasz
DarknessHope #132935 üzenetére
A nem spéci usb és otg kábelek az nem fog bejönni. _Mindegyiknek_ spéci, vékonyított microusb dugója van a telefon felől, hosszított dugóval (7 mm az alap 5mm helyett). A BV6000-hez adtak a dobozban otg és adatkábelt is. Tartalék 7 mm-es adatkábelt rendeltem ebay-ről, kisbicskával elvékonyítottam a dugó résznél a műanyagot és úgy jó lett. Normál kábel nem lesz jó, akárhova faragod nem lesz soha tökéletes.
-
válasz
DarknessHope #132754 üzenetére
Azért nincs ilyen telefon (note 5 dual nagy akkuval Kzoom optikával víz és ütésállóan), mert ez már olyan rétegigény, hogy egy készülék fél-egymillió forintba kerülne, vagy kézzel gyártanák le.
Viszont ha tényleg akarsz ilyet, lehet rendelni Kínából ilyen készüléket egyedi gyártással, csak fizesd meg az árát.
De a 150-200k az távol van a valóstól... -
Somatom
veterán
válasz
DarknessHope #132743 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
DarknessHope #132740 üzenetére
Jelen esetben a "hasonlóan" elég tág fogalom. A Note -ba nem csak beledugtak egy tollat, hanem egy speciális érzékelő réteg is van hozzá a kijelzőben. Tudomásom szerint ez semmilyen más készülékben nincs.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
DarknessHope #95948 üzenetére
Egyszerre kezeli mind2őt de nem úgy ahogy neked kéne. Az S4 mini duo dual standby készülék amit te keresel, (ha jól értem amit írsz) az dual aktív. PL Honor 6 ithoni dual típusa úgytudom dual aktív vagy tudom ajállani a Lenovo k910-et ami szintén dual aktív.
-
janaman01
addikt
válasz
DarknessHope #95867 üzenetére
-
KTU
addikt
válasz
DarknessHope #82658 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Az 56ezres az azt írja, ő fizet mindent.
Na az úgy lehet kell 200ezer forint nekem. Meghirdetem 4-en megveszik eszembe sincs megrendelni, 3-5 hét múlva szólok sorry nem jött meg blablabla de f@sz@gyerek vagyok és visszautalom neki a pénzt,és máris van kamatmentes "hitelem" -
KurtCobain
őstag
válasz
A paypalos fizetési lehetőség a(z egyik) legbiztonságosabb. A tmallbox meg hazudik, mert a szállítás nem ingyenes náluk, és a paypal költséget is felszámolják (4%).
A legtöbben szvsz a minideal-t fogják ajánlani.
A vaterás csak megrendeli a címedre, tehát ha kell fizetni áfát, márpedig kell, akkor te fogod fizetni.Lassú voltam. -
janaman01
addikt
válasz
úgy, hogy ott még az áfát te fizeted.....feltehetően (igy szokták csinálni) vám meg ugye nincs
-
Upo
addikt
válasz
DarknessHope #74072 üzenetére
Akciós, a "facebook" vagy "youtube"kuponkóddal még -2$, most próbáltam a kosárba rakni, természetesen a fizetésnél cancel-t nyomtam. Ha S750-et akarsz akkor ne sokat töprengj, nem gyártják már, utóda nincs, ha valahol még van akkor jól felnyomják az árát mert tudják hogy nincs hasonló IP67-es készülék a piacon.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
DarknessHope #74072 üzenetére
Ebay-en néztem mindkettő telefonra két-két eladót találtam akik hirdettek ilyet, túlkínálat nincs az biztos. Lehet először a fóliát kell megrendelni és utána telefont
!
citkar: remélem lesz small wine cola is, csak a magyar piacra!
-
sajtjani
tag
válasz
DarknessHope #74070 üzenetére
Sziasztok!
Itten van a tuti minőségü fólia! -
kobipeti
aktív tag
válasz
DarknessHope #74070 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
DarknessHope #73198 üzenetére
Ehez a specifikációhoz kicsit kevésnek tünik 1800 mAh, ennyi...
-
válasz
DarknessHope #73173 üzenetére
Még egy ilyen fabrik márkát.... Hagyjuk szerintem... Kimentek dzsunkába, kértek valamit átszitázva, és bumm í]y lett az Xtouch...
Jövőhéten márkát alapítok...
-
beg
veterán
válasz
Én biztos nem vennék ilyet. Akksi fél napot bír intenzív használat mellett. Jó ez? Ennyiért már normális kínait kapsz.
-
Laza...
addikt
válasz
Dubajban szerintem a franc se kínlódik teló gyártással
Kemény a gyári adatkábel is 5 ezerért. Ebayen 1$ utánadhajítják
Más: A TCL Idol X telót ma rádugtam a szokásos 2A-es töltőre, amivel mindent töltök. Erre kiírta hogy az EREDETI töltőt csatlakoztassam, ne használjak utángyártottat
Látott már valaki ilyet?
-
dReFiX
senior tag
válasz
DarknessHope #69627 üzenetére
THL W100 ? 134$
Rendeltem pár ismerősömnek , mindenki elégedett vele, bestbuy kategória. -
steve1977
tag
válasz
DarknessHope #54872 üzenetére
Szia! Lenovo S750, itt is volt tesztelve [link] Kisebb méretben tudom ajánlani a Haier w718-at. (Mert lenovo A660at elég nehéz beszerezni)
-
NivoSzaki
tag
válasz
DarknessHope #3645 üzenetére
Van 3 kártyás telefon is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest