-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Kicsit off, de itt lehet talán a legtöbb telefonokat magának buheráló Fórumtag...
Ha egy modernebb telóból kiveszem a Li-akksit, akkor elvileg ki kellene tudnom könnyen mérni, hogy túlmerült-e nem? Simán hogyha sokkal 3.7V alatt van akkor azért se kép se hang a teló mert letiltotta az akksit az elektronika nem? *Sokat állt Samsung A5
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Jobb topikot nem feltétlen tudtam találni ezen kérdésemnek, melyben segítségeteket szeretném kérni.
Mostanság néhány üvegfólia mellé adnak ilyen "utólagos levegősödés kitöltő zselét". Olyat lehet külön venni valahogyan? nem nagyon találtam rá értelmes keresőszót, hogy pl. "display gel" vagy ilyesmi.
Köszönöm előre is!
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Meizu M6 Note-on hogyan lehet azt elerni, hogy a notification bar-nal legyen Screen lock gomb Flyme-on?
Hosszan lenntartott Home eleri ugyanezt csak mindig beinditja a Google Assistantot, ami eleg kiirthatatlan sajnos. A smattouch meg idegesito. Ugy szeretnem, ahogy a Xiaomikon van, status bar lehúz, lock megnyom és aludni megy.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Két családi hibás kijelzős telóból Ti melyiket javítanátok meg? Csak egy teló kell most pluszban, a másik el lesz adva.
Meizu M5 vagy Redmi 3? Melyiknek több a buktatója szerelés közben, egyebek...?
Köszönöm
-
csubuka
addikt
válasz
aprokaroka87 #136759 üzenetére
Ez azért jó hír, köszönöm!
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Visszajött korrekten gyárilag a Google Play a Meizu telókra? Vagy továbbra is a meizu shopból való esetlegesen akksileszívó megoldásra kell számítani pl. az M6-nál?
-
csubuka
addikt
válasz
salaud #132377 üzenetére
Köszönöm! Lehet, hogy az lesz belőle akkor. A baj csak annyi, hogy 60-ért jobban értéktartó és magyar garis Xiaomi Redmi 4-et lehet venni már itthon, így anyagilag nem ez lenne a legjobb vétel, max az egyéni preferenciáimra foghatnám a vétel igazolását.
-A lényeg a hosszú akkuidő lenne. Ha ez a gyenge proci és "csak HD" kijelző miatt vagy a ténylegesen nagy akksi miatt adódik az nekem mindegy. (a k6000 Plusnál erre nem lehetne panasz)
-A kamerája legyen a Redmi 3 Note közelében
-5,5" kijelzője legyen, kicsivel több vagy kevesebb lehet (5,7 vagy 5,2 akár)Ahogy nézem az eustock behozta olyanra az árakat, hogy nehéz megérősen ismeretlenebb márkákkal foglalkozni Kínából vagy EU-raktából. *Akkor sem veszek Xiaomit többet
, egyszerűen mindkét családi Xiaomi egy hónapon belül lett sárga kijelzős, míg soha senki másnak nem volt gond az IPS-el a családban. Mindegy, hogy statisztikailag simán lehet, hogy szuperek a Xiaomi kijelzők (vagy pont ugyanannyi baj van velük, mint más kínaiakkal), ennyi volt nekem.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Mi a vélemény az Oukitel k6000 Plusról?
Nekem a jó összeszerelés kell és a nagy akksi, relatív korrekt kamera és kijelző, a teljesítmény nem érdekel. Redmi Note 3-at váltana. Legyen hosszab az üzemideje annál. 60k körül jön eu raktárból.
*A k4000 Pro nekem anno tetszett, csak a kielzője túl kicsi volt, azt váltotta a Redmi nálam.
-
csubuka
addikt
Én ezt értem teljesen. Ez egy érzelmi döntésem, miután két Xiaomi egymást követően lett ugyanolyan sárgulós. Simán lehet, hogy belenyúlok más gyártónál is, de nem sokat tehetek azon kívül, hogy megnézek másik telót
A baj az, hogy a filléresebb kínai telefonokkal nem volt ilyen bajom soha, pl.: Oukitel meg hasonlók. Így simán visszamennék egy olcsóbb gyártóhoz is akár, mert azokkal sem ért ilyen sárgulás. Ez nem statisztika vagy bármi, csak felhúztam magam rajta és a Xiaomiknak mennie kell, nem racionális alapon persze.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A Redmi Note 3 SE-hez paramétereiben hasonló (igazándiból B20 sem kell nekem) telefont tudtok ajánlani? Csak ne Xiaomi legyen, mivel most már az enyém és a barátnőm sima Redmi 3 kijelzője is "elkapta" az IPS sárga folt "betegséget".
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Az 5,5"-es Redmi 3-nak (Note) is ezer verziója van, mint az 5"-nak (alja belpiacos stb. más modellszámokkal)? Melyiket kéne vegyem, ha a nem B20-as is jó? A lényeg, hogy "international" legyen?
Köszi
-
csubuka
addikt
válasz
viktorhu #126319 üzenetére
Köszi a választ! Értem. Sima androidon nem nagyon volt bajom a 2GB rammal eddig, időnként kisebb leveleket copyzok egyik appból a másikba vagy e-mail címeket, ilyesmi (böngészőbe a jegyzetappból). Nagyon nem tűnt fel a hátránya.
(#126320) beg: Meg ha nagyon belemegyünk, akkor nincs megállás és 100k-t elherdálok és cserében lehet, hogy nem fogom érezni az előnyét annyira az extra hardvernek. Ha 50 alatt megfogom az bőven elég.
-
csubuka
addikt
válasz
monti0222w #126281 üzenetére
Köszi a választ! Azért a 3 giga csak nem kell átlag felhasználásra, semmi játék egyebek nem lesz...
Azért kb egy tizest nekem nem ér plusz 1 giga ram.
(#126274) b0bcat: Amúgy a kínai oldalkon van "International" variációja. Az miben más, mint a belpiac?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha 5,5"-os telefon (az 5 kicsi arra jöttem rá most), kicsi kávával, kézbefogható, kúltúrált fém kivitelben érdekelne, elfogadható akksival, elfogadható kamerával, akkor vegyem az eustockos Meizu M3 Note (2/16)-ot 47k-ért? B20 nélkül megleszek, csak nagyvárosokban mozgok kb, szóval a mostani telómban is felesleges a B20... SoC igényeim nincsenek, az öreg 6582 nekem már elég volt "mindenre"
*A k6000Pro 40k alatt volt gearbesten, arról lecsúsztam, plusz annyira az nem tetszik.
-
csubuka
addikt
Sziasztok! 5,5"-ban a 2 gigás (nekem nem kell több szerintem) eustockos Meizu M2-nek van esszeru alternativaja ebben a meretben és árban az EU-bol? Specre nekem nagyjabol jó.
-
csubuka
addikt
válasz
A texasi #124767 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy a "k" széria az okés, és pl a sima k4000-nek van némi tervezési gyíkja, a Pro jó mondjuk.
Az U7 a családban nem volt sikeres, kicsúszós és a hátlap leszedés közben is el tud törni, a kijelző körüli múanyag és az egész ház iszonyú könnyen törik. Az a teló annyit ért, amennyibe került.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Melyik az ajánlható telók, amelyek tudnak 1080p@60fps videórögzítést? Erre nem nagyon lehet rászürni kimovilen pl...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy barát keresne telefont magának:
- max 5" (magyarul pont annyi a felhozatalt nézve
), HD is tökéletesen elég
- nagyobb fajta akksi, ~3000mAh
- elfogadható kamera (a srácnak - egy totál leharcolt - iPhone 5-je van sajnos, így magasra tette a lécet)Nekem az Infocus M560 (ez a legkevésbé passzentos tán ide épp), az Oukitel k4000Pro, netán a Vernee Thor jutott eszembe. Kamerába lehet mindegyik messze van a céltól, tán túl messze.
45-50 ezerből ki kellene férjen. Lehet kicsit alacsonyra lett téve a léc. De más hardveres oldalról semmi kitétel nincs, telefonálni tudjon, ennyi, B20 LTE nem baj, ha van.
-
csubuka
addikt
Redmi3-ra jó minőségű üveget és bevált fóliát tudnátok ajánlani?
-
csubuka
addikt
Autós szivargyújtós töltőt milyet ajánlanátok ami megbízható? Vagy melyik topikba illik ez?
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #123276 üzenetére
Jogos
Addig is jó lesz nekem a letisztul dijáznú régi...
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #123274 üzenetére
Az nekem már kicsit túlzás egy ilyen kütyüért.. de természetesen van akinek simán jó lehet.
-
csubuka
addikt
Elég off de pulzusmérős Xiaomi bandet hol a legjobb venni (vagy valami alternatíva jobb lehet?)? A kínai kütyüpiaccal itt vannak az emberek legjobban tisztában azért itt kérdezem.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Azt mi dönti el, hogy egy telefon "Phone Idle" ("tétlenségi") fogyasztási százaléka sok-e vagy sem? Oukitel k4000 Pro 45%-ot mutat az idle fogyasztásra... jól bírja magát nem azért, csak lehet, hogy valami beakasztja? Vagy szimplán ha napokig töltés nélkül van egy teló akkor ez így normális...?
-
csubuka
addikt
válasz
citkar #121719 üzenetére
Nekem gond nélkül cseréltek már telefont javítás helyett, ha szépen, normálisan kommunikálod a bajodat, akkor igen segítőkészek is tudnak lenni (még pandáséknál is, TD is okés volt...). *Itthon már volt olyan szégyen, hogy konkrétan elvesztették a terméket és ezért adták vissza a pénzt...
-
csubuka
addikt
válasz
zebede #121310 üzenetére
Ez egész jó ár. Lehet ez lesz a megoldás számomra...
(#121235) csubuka
EU-ból okosan ez tűnik jelenleg a legelfogadhatóbb ajánlatnak...
-Nagyon ratyi a kamerája? Ez a 6753P elég keveset eszik-sima 6753-hoz képest különbség mennyi?
Van egy U7Pro a családban, kicsit alja a műanyagja, de a leejtésre semmi sincs garantálva
. Azon felül egyben van. Szóval lehet, hogy az Oukitel korrekt minőség a maga módján.
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #121268 üzenetére
Értem, köszi! Az azért nem olyan szuper kiemelkedő. Mondjuk a mostanim szerintem szégyen. Szóval annál csak jobb lehet...
(#121262) b0bcat: Jó, jogos, de mégis az adott összeszerelés, meg nyűgök az adott típusnál jönnek elő...
(#121273) Duliee: Köszönöm neked is a választ! Lehet az lesz. Az 5,2" nagyon vonzó ötlet. Hiába apróságnak tűnik az 5,5-höz a különbség, nekem pl lehetséges, hogy pont az kéne, hogy ne szenvedés legyen egy kézzel használni az 5,5-ös telókat.
-
csubuka
addikt
válasz
maroni #121255 üzenetére
A Kubódínóra gondolsz? Kicsit félek úttörőnek lenni... annyira nincs sok pénzem, de időm se eladogatni valamit, ha nem jön be sajnos mostanság.
(#121256) b0bcat: Köszi, ez viszont jól hangzik. Eszerint akár a 3000-es akksi is elég lehet manapság ezekkel a SoC-okkal? Két napot ki kéne bírjon azért...
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #121253 üzenetére
Köszi a választ, csak azért írtam nagy betűkkel mert tényleg belefuthat valaki aki dualt akar. Az nekem is eléggé fontos dolog sajnos.
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #121251 üzenetére
És 150-be megáll teljesen, okosan úgymond? EU Express-kell csak eszerint...
**EZ NEM DUAL SIM.... akkor felejtős....
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #121244 üzenetére
Hehe, ez lehet jó lenne nekem. Van EU shipping és bevált már másnak? De miért ilyen olcsó ez voltaképp? Az EU-s LTE szinte teljes hiánya miatt? 3000-es akksi elég ebbe?
-
csubuka
addikt
válasz
b0bcat #121236 üzenetére
Köszönöm. De az 1GHz-es csak kevesebbet eszik nem?
Az Infocus M560 nekem több mint tökéletes lenne, csak akksiban nem igazán lenne előrelépés, úgy meg nem váltok. Azt azért nem tudom elképzelni, hogy az újabb MTK SoC-ok varázslatra képesek és feleannyit egyen a teló, mint a 6582 korában, plusz úgyis a kijelző lesz a fő zabagép gondolom... Az Oukitel k4000 (Pro) nincs olyan húdeszuper áron a nevéhez képest az EU-ból...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Elegem lett a "kis" akksis nyűglődésből MTK6582-vel. Ugyan nem kell 3G-nél jobb (B20 sem igény így, de B3, B7 a van az nem rossz azért), meg erősebb hardver se, de le szeretném cserélni, egyszer elfelejtem reggelre tölteni és lemerül napközben a sok nyomogatástól, hiába a friss akksi...
A jövőbeli készülékem körvonalai ezek lennének:
-kb. 4000mAh akksi
-valami alig evő, gyenge MTK SoC (6753 talán)
-tényleg bírja szuflával, szóval optimalizáltság sem ártana
-5 coll, 5,5 max, de akkor vékony káva legyen a kijelzőhöz, meg normálisan megfogható kialakítás. Inkább Hd kijelző, mint fullhd, csak keveset egyen. *Láttam 5,2-es gépeket, lehet nekem az lenne a királyság...
-kamera "meh" is lehet felőlem
-igényes, lehetőleg legalább részben fém külső (másfél havonta leejtem a telómat, nem ártana, ha nem azonnal törne, persze szerencse kérdése ez)
Köszönöm, ha van tippetek, pénzlimit olyan 50 ezer nagyjából. A "gyenge" hardver igényemmel csak beleférek ebbe, erős készülékre semmi szükségem nincs.
Redmi 3-a van a barátnőmnek, szóval jó lenne, ha nekem másom lenne, csak a változatosságért...
-
csubuka
addikt
válasz
gagyilovag #121012 üzenetére
A Leagoo szerintem a legnagyobb lutrimárka. Lead 1 tökéletesen megy, a 3S egy szotty "széthullott" pár hónap alatt.
-
csubuka
addikt
válasz
Graphics #120571 üzenetére
Redmi 3 nem? De ember legyen a talpán aki otthon és nem Kínában kiszúrja, hogy hú ez a Xiaomit mintázza...
Ez inkább (#120572) b0bcat-nek ment volna amúgy válaszként. Nem is a lopás a baj, hanem, hogy szerintem ez kicsit túl giccses szimplán, a Redmi-n is meg itt is.
*Feketében tök jó amúgy... de pre-order ahogy nézem.
-
csubuka
addikt
válasz
b0bcat #120063 üzenetére
Neked befutott már a Cubot Note S? Ilyenen agyalok most én is, mert a kis akksikból elegem van, de a kijelző és akksin kívül nagyon nem számít más egy mobilban, ahogy rájöttem számomra. Mondjuk ha a kamerája teljesen hasznavehetetlen az nem jó... de ennyiért beleférhet
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Redmi 3-ra lehetséges, hogy nincsenek tokok még? Vagy valaki talált jót már?
*Azert megis vannak ebayen csak nem neztem elegge illetve alin nem dobott valamiert.
-
csubuka
addikt
válasz
janakbacsi #119064 üzenetére
Értem, csak azért kérdeztem, mivel van ugyanilyen teló a családban és igyekeztem volna elkerülni a bajos lépést
-
csubuka
addikt
válasz
janakbacsi #119062 üzenetére
De amúgy a telefon hibáját mi okozta a legelején?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha a legolcsóbb EU-n belüli elfogadható kamerás készüléket keresem, nem alja általános minőségben, akkor a TCL i708 24k-ért EU raktárból játszhat *ha van olcsóbban szóljatok
? Egyedül a 2100-as akksi miatt fázom...
RVR400: Esetleg pár gondolatot tudnál írni a telóról?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Leagoo Lead 1 egyik napról a másikra elkezdte azt csinálni, hogy 40 százalék töltöttség körül lekapcsol minden figyelmeztetés nélkül. Nem voltam nagy akksikímélő, éjszakára bennhagytam, hagytam kikapcsolásik merülni stb. Leginkább az akksi hasalt elgondolom és ez nem kalibrálási dolog, ilyenek...
-
csubuka
addikt
válasz
Gege94 #117223 üzenetére
Köszi, az jó lenne. Ha igaz, amit írnak, akkor tényleg jó lenne, hogy végre van egy "gyenge" hardveres, de jó kamerás, korrekt kivitelű telefon, LTE-ben nem gondolkodóknak és 5,5 inch-et elviselőknek.
(#117222) kmarci25: Az a sima Rome, az egy másik kütyü szerintem, sokkal erősebb hardverrel. mondjuk az UMI rizikós, de jó lenne, ha jó lenne.
-
csubuka
addikt
válasz
Outlander #117218 üzenetére
Értem, köszi. Hiába másik modell, amit lehúztak, azért lehet, hogy a márkáról is elmond valamit.
Az a baj, hogy olcsón jó nem nagyon szokott lenni. Mondjuk az Oukitel U7 az okés, de semmi extra. De szerintem az U8 nem véletlenül lett leárazva, a k4000 meg vaskos kicsit. *Ha már kis aksis meg gyenge az Xfire 2 legalább menjen komoly hardveres gondok és szoftveres nyűgök nélkül jó ideig.
Lehet redmi 3 lesz ez, tök más árkategóriából
Csak nekem az a teljesítmény tök felesleges. Igazán lehetne egy "gyengusz" gép jó kamerával (vagy ne nagyon rosszal) igényes külsővel okos áron. De a jó kamera sajnos mindig a komoly gépekbe megy, ahogy a normál külső is, szóval ilyen nincs ami pont nekem lenne kitalálva.
-
csubuka
addikt
válasz
GIJoe #117135 üzenetére
Ez a Bluboo márka amúgy mennyire megbízható? Mert a fém kivitel nálam sokat dob a latba (gyakorlatilag a kijelző számít nekem meg az összeszerelési minőség, szóval 1G rammal simán elvagyok, LTE sem kell igazán) és rájöttem, hogy inkább még se kísérletezem az Oukitel leárazott U8-al, sok a panasz rá a neten.
Elélhet sokáig egy Bluboo szerkezet?
-
csubuka
addikt
válasz
PanUser #117183 üzenetére
Így hogy írod nekem is felkeltette az U8 az érdeklődésemet. De a neten azért írnak kevésbé jókat róla, jó lenne ha több ember lenne a fórumról, aki kipróbálta a telót - ez a net tapasztalata:
-Egyesek melegedésre panaszkodnak (pedig underclock-olt 6735 van benne - tök jó az akksi bírja legalább -, akkor hogyan? Mondjuk ez simán lehet félreértett dizájn dolog és a fém keret a "hűtő")
-Néhányan bekapták foltos kijelzővel - ez a legjobbakkal is megeshet
-Van akinek az amazon leírás szerint megmurdált a szerkezet amúgy pár hét alatt - ki tudja hogy ki a hibás
-Korábbi verziók kicsit bloatware-esek, fene tudja milyen a "biztonsága", frissítés tán javította ezt, ahogy a FP szenzor hektikus működését is tán
-Kicsit nehéz teló
-Itt is vagy 2 SIM vagy 1 SIM és SD a kombó
-A leírásokkal ellentétben a kamera extrapolált 13 MpxEzt leszámítva oké. Jó akksi és fém ház, nem nyeklik... összeszerelésre elvileg rendben van. Azért jó lenne ha nem csak egy elemzés lenne itt a fórumban. A fentieket random helyeken olvastam.
-
csubuka
addikt
Értem. Ideje lenne már valami márkás kínai telót vennem amúgy. De az Uki jó
Mindig ez a kísérletezgetés... U7Pro van a családban, az egész jó darab, nekem jobban tetszik, mint a konkurens X6-os Dogi. De az Uki árban tényleg elől járó nagy akksis szerkezet és szerintem tényleg megy a gatyafelkötés Ukiéknál, hogy normális termékeik legyenek. Egy esélyt kap lehet akkor. *Ahogy nézem a tinyról célszerű okospostával.
-
csubuka
addikt
válasz
IldiH #117110 üzenetére
Köszönöm. Nekem az a gondom, hogy a Leagoo Lead 1-et nem tudom sokszor egy kézzel használni. Szerintem emiatt lehet jobb, ha elfelejtem az 5,5 collosokat a jövőben. (7,7 cm széles, de relatív vékony 8,8mm-el, szóval nem hiszem, hogy csak egy lekerekített dizájn akár jóvá tenné nekem ezt a tepsi kategóriát). Lehet benevezek a 4000-re csak ne lenne vastag annyira.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha normális árban akarok megúszni egy fémházas (de minimum jól összeszerelt), valós nagy akksis telót, elfogadható kamerával, akkor az Oukitel k4000 "sima" mennyire jó ötlet (ez kicsit túl vaskos lehet... valamit valamiért persze)?
Kamerája lehetne jobb, az IMX szenzor kamu lehet ahogy nézem, de elfogadható azért.
Jók lettek róla írva és mint induló gyártónak össze kell magukat kapniuk, ha jövőt akarnak maguknak, szóval akár még el is élhet egy ideig a teló. Nagyobb márkák drágább készülékeiben pedig semmi vicc nem lenne
Persze amúgy jöhet drágább is.
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
válasz
hoszibarat #117020 üzenetére
Másik topikban mégis áfáztatósnak írják a td euexpresst... vigyázat.
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #117010 üzenetére
Értem, az úgy korrekt lenne, feltettem a kérdést a rendelgetős topicban, hátha valakinek van első kézből tapasztalata... sajnos máshogyan már nem érné meg annyira a kütyü.
-
csubuka
addikt
válasz
ZolkoW #117006 üzenetére
Igen, olyat már nekem is csinált a TD, inkább nem próbálom ki az euexpresszüket, mert nagyon hasra lehetne esni vele. Viszont a normálisan kiírt német raktáros cuccuk meg is jött korrektül.
(#117008) Viktor0610: Köszönöm, akkor hanyagolom a TD-t jelenleg.
Viszont 100 USD körül és alatt rendes kamerája egyedül a TCL I708U-nak van, szóval olyat kell szereznem valahonnan EU-ból. Itt a fő kitétel, hogy az jó legyen, mert aki vált, annak ez az első okostelója és SE k800-ról vált (persze azt nem fogja lenyomni az új, hiába 13 MPx, az csak egy szám...). De legalább ne legyen gigacsalódás. Az akksi nem lényeg annyira, mert lazán lesz használva, még ezzel a kicsivel is kibírhat több napot.
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #116882 üzenetére
Csak még egy off-os kérdés az EU Express (TD) szállításról. rendelésnél azt írja viszont, hogy simán játszhat nekem áfa. De akkor ez nem igaz eszerint...
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #116882 üzenetére
Bueno
Szoval a nemet raktar helyet ez vette at most tinyeknal?
Ha nem lennek ehenkorasz es tuti lennek a minosegeben, mert mondjuk egy forumtars kezet megjarta volna mar lehet vennem. Megjarta egy forumtars kezet mar netan esetleg? *Mert akkor megyek keszitem a kasat az elkovetkezendo ket hetre
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #116878 üzenetére
+1 Nekem ez igy nagyon koser. Igenyes kivitelnek nez ki ranezesre, kicsit lopott dizajn, de szep, nem alja gyartotol (Alcatel-TCL nekem egesz normalis - ebben a kategoriaban javaresz Dugi-felek vannak). a 6580 se zavarna benne. A lenyeg, hogy ne szutyok kamera legyen, jo anyagok, 5" HD. A 2100-as kamerat leszamitva magamnak ilyesmi telot szeretnek. nem kell remegni ha valami baja lesz, szoval okes.
Foleg hogy a 3G-vel nekem teljes a mobilnetes elmenyem, de persze szerencsem van a lakhelyemmel nagyjabol.
Az EU express az okosba behozatalt takar vagy csak gyorsitott erkezest?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha valaki elviseli az 5,5" méretű gépeket, jó akksit, kamerát (S4-nél jobbfélét tán, ha lehet), kijelzőt és S4 hardveréhez hasonlót (szerintem simán gyengébb is lehet hétköznapra elmegy alapon...) szeretne, akkor a "legjobbnak" tán az Eustockos Redmi Note 2 játszhat? B20 nem igazán kell ahogy nézem. Nekem ez a tippem.
Köszi
-
csubuka
addikt
A napokban írtátok, hogy a másodvonalas kínai telókhoz érdemes még a forgalmazásuk ideje alatt akksit venni, így hát az Oukitel U7 Pro-hoz is vennék megfogadva a tanácsot, mert a teló tetszik marad sokat remélem. Gearbestnél olcsóbban talált valaki valami tuti helyet? *Havi egyszer kicserélve a két akksit csak kihúzzák jó ideig... ha sokat hagynám az újat lehet megmakkanna, szóval jobb nem eltenni a fiókba. Mindig kivenni 80 százalékos töltöttséggel az egyiket azt helyére a másik akár. Kicsit macera, de ha elmászik két évig akkor megszolgálta az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest