- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmisi99 #125401 üzenetére
Amennyiben a szolgáltató b20-on ad 4g-t, akkor ott nem lesz 4g. Ennyi a hátránya.
Ettől a 3g lefedettség (jelenleg) nem változik.
Márpedig minden szolgáltató használ b20-at, még ha a t-vedés és telenyomor nem is oly előszeretettel, mint a vodkafon.
Természetesen a szolgáltatók nem hozzák nyilvánosságra a csatornakiosztás/lefedettség térképet.Tovább fejtegetve, előfordulhat olyan település, ahol van 4G, de nincs 3G.
Ilyen esetben van neted, aztán ha jön a hívás, akkor levált 2g-re, hogy tudj telefonálni... -
viralmind
aktív tag
válasz
kmisi99 #114539 üzenetére
Mukodik a euroline shipping, vam nelkul dpd hozza eleg gyorsan kb 1 het.
Viszont semmit ne higyj el nekik a keszletrol, mindenre azt mondjak , hogy van holott nincs.Ha olyat rendelsz ami epp van naluk akkor kuldik egybol, ha olyat ami nincs akkor hitegetnek akar hetekig is, amig beszerzik mert penzt azt vissza nem igazan szeretnek adni.Inkabb huzzak az idot mindenfele indokkal.kb erre szamits. -
szutyok13
csendes tag
válasz
kmisi99 #110986 üzenetére
Most szerintem ez az aktuális hűb+ kategória, megfelelő postaszolgáltatás kiválasztásával 89 euróért megkapod mp4 lejátszóként, mindenféle hercehurca nélkül
[link]Mondjuk azt nem értem, honnan lett benne több hely, mert a kistesója 2 microsimet eszik, erre meg a TD normált ír...
-
Yag
tag
-
nyisziati
veterán
válasz
kmisi99 #104885 üzenetére
THL T6 PRO.
.
Fehér, legszögletesebb, legolcsóbb (116 dodó).
Itthon 36.900 az extreme digitaltól (bár ők nem biztos, hogy fehéret is árulnak). -
citkar
addikt
válasz
kmisi99 #104885 üzenetére
iOcean X8 mini - 155 USD Kínából (van rá Lollipop is ha számít), vagy iOcean X8 mini pro van Magyarországon is 56 ezerért (hamarosan lesz rá Lollipop), magyar garanciával és supporttal.
Szögletes és fehér mindkettő, elegánsak, bár nem olcsók. Ugyanúgy néznek ki, csak a pro 8 magos (6592-es) és 2 GB RAM-mal jön. -
-
-
-
include777
aktív tag
válasz
kmisi99 #99611 üzenetére
Szia.
A leagoo os-ben van 2 alkalmazás, amit alapból törölni kell, ez a du cleaner és du battery.
A 5.5-es rommal semmi gondom nem volt, de az újy 6.19-es ez a két förmedvényt is felrakta, emiatt nem tudott a telefon elmenni aludni.
Ha minden kötél szakad, ezek után sem megy el aludni, akkor a lead3 fórumában van 1 pdf a lead 1 rootolásáról, de jó a lead 5-höz és 3-hoz is link. Ha root megvan, akkor a wakelock detectorral lehet megnézni hogy mi tartja a telefont ébren.
Nem kell a kínaiba belekötni, először ezt próbáld meg. -
-
válasz
kmisi99 #95453 üzenetére
sZerintem inkább vegyen egy ZTE V5 1 vagy 2GB-os modellt. Teljesen hasonló forma a két teelefon. Viszont szoftveres támogatottságban jelenleg a ZTE itthon elég erős, mivel van fóruma, pofonegyszerű a romot feltenni.
Érdemes így kérni, később semmi gondja nincs vele. csak használni kell. Pedig én Lenovo-s vagyok erősen, de most "mellé"beszélek
-
vapega
tag
válasz
kmisi99 #95440 üzenetére
Sokkal rosszabb a helyzet.
Ez a telefon egyenlőre csak Kínában működik 3G 4G.
"2G: GSM 900/1800/1900MHz
3G: TD-SCDMA 2010-2025/1880-1920MHz(only used in China)
4G: TD-LTE 2570-2620/1880-1920/2300-2400MHz(only used in China)"Egyébként van máshol is, de a helyzet ugyanaz.
Szerk: megelőztek.
-
válasz
kmisi99 #95440 üzenetére
Van, máshol is, pandán pl. Ugyanennyiért , tehát az ár valós, csak hát nem tudod használni csak 2G-n
Felejtsd el, TD-s , nekünk nem jó.
3G: TD-SCDMA 2010-2025/1880-1920MHz(only used in China)
4G: TD-LTE 2570-2620/1880-1920/2300-2400MHz(only used in China)ZTE V5 Redbull 2GB-ot megkapod ennyiért
-
üszök
őstag
válasz
kmisi99 #56624 üzenetére
Zte V889s Én már vettem egy ilyet is. Szép telefon jól néz ki,a kijelzője is szép,többet nem nagyon tudok róla mert hamar elvitték.
-
Zeki
nagyúr
-
-
-
djula
aktív tag
válasz
kmisi99 #40758 üzenetére
Nekem van egy G3S-em, még az 1.2 GHz-es procival nagyon szép és jó is. Minideal-ról rendeltem, magyar nyelvvel, rootolva.
Igaz van egy másik is (páromé), amit viszont épp visszaküldtem gariztatni, mert eldobálja a mobil hálózatot.
Szóval nálam kettőből egy, de ennek ellenére ajánlom, mert hibásat bármiből kifoghatsz, nem bántam meg. -
Švejk
őstag
válasz
kmisi99 #38472 üzenetére
Olyat tudsz, hogy csinálsz recoveryből egy backupot, és hogyha "csak" olyan baja van a telefonnak, hogy bejön a recovery, vissza tudod állítani az akkori gyári állapotot.
Ők egyébként nem annyira allergiásak rá, ha piszkálod (kínai telónál szinte kötelező) de hogyha elég lusták emiatt is simán dobhatják a garidat. Tehát egy recoveryből a backup lenne a legjobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged