- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
csubuka #138312 üzenetére
Szia! Azért arra figyelj, hogy a rákapcsolt "buta" töltőbe azért legyen rendesen delej! Én egy powerbankot 1,5óra alatt tudtam "megtéríteni" egy autó aksi töltővel ami 16V/10A tud! De az is rendesen melegedett a vége felé! Elemben az aksi teljesen hideg volt. Amikor elértem a 4v-ot akkor raktam vissza a helyére és tettem ki a napra(solar powerbank) tovább tölteni. Azóta is köszöni szépen jól van.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
salaud
aktív tag
válasz
csubuka #132375 üzenetére
Nekem K6000 Pro-m van én imádom. Összeszerelési minősége kiváló, kijelzője kifogástalan. Nálam egy töltéssel 3 napot elmegy, egész nap neten. Jó az ujjlenyomatolvasója, azonnal reagál, wifije jó, kijelzője szép és a 7.0-ás frissítéssel javították a kamerát, kifejezetten jó képeket csinál. A K6000 Plus-ban elvileg takarékosabb és erősebb SoC van és előlapon az ujjlenyomatolvasó. Néha szinte sajnálom, hogy megvettem a Pro-t, miután megjött, rá egy héttel jött ki a Plus.
-
Upo
addikt
válasz
csubuka #132154 üzenetére
Badarság márkához kötni. Mindegyik gyártó típuson belül is többféle alkatrésszel dolgozik. Szinte biztos, hogy akármit veszel, a kijelző, érintőpanel, akku, háttértár több szállítótól származhat. Kamera modult is sokszor többfélét tesznek be. Ha problémás kijelző szériába nyúlsz bele, akkor tökmindegy hogy melyik gyártó telefonjában van. Már az ötödik xiaomi-t vettem, eddig egyiknál se volt ilyen gond, de nem azért mert xiaomi vagy nem az, hanem mert szerencsém lehetett. Egy tört ripityára, a többi most is megvan, használjuk őket, és semmi kijelző gond.
-
viktorhu
veterán
válasz
csubuka #126317 üzenetére
A memóriaigény nem egyes appoknál jön elő, hanem inkább pl. abban, hogy mennyire multitaskozol. Pl. szoktál-e egyik programból a másikba copypaste-ezni dolgokat? Ilyen esetben borzasztó zavaró, ha újra tölt az app, és elveszíted, amit eddig csináltál. Én emiatt már nem szívesen mennék saját felhasználásban 4 giga ram alá.
Viszont ha ez nem szempont, simán elég lehet még a 2 giga is, max a lassabb task váltásokban fogod érzékelni a hátrányát, de azt sem igazi belassulásként kell elképzelni, inkább mint egy megszakadó animációt
-
nyisziati
veterán
válasz
csubuka #125020 üzenetére
Van, pl. Xiaomi Redmi Note 2.
Spemall-től +2 év EU garival, áfa nélkül DPD-vel házhozszállítva cakkumpúder nekem 53.000-re jött ki. Ez a Prime változat, 32 GB háttértárral, emelt órajellel, a 16-os értelemszerűen olcsóbb.Szinte mindenben jobb a Xiaomi egyébként (van külön slot az SD-nek, antutuban egy huszassal többet gurít, van accelerometer, slow-motion 60 fps-sel, wi-fi direct, rádió, kivehető aksi).
-
Ájvé
veterán
válasz
csubuka #124454 üzenetére
Itt van M3 99$-ért, de áfa rájön.
Nem tudom lesz-e EU storeos valahol, tényleg nem vagyok képbe ezekkel, talán majd valaki válaszol neked, én nem tudok. -
Ájvé
veterán
válasz
csubuka #124452 üzenetére
M3s van itt, nem nagyon van róla teszt, kicsit zsákbamacska. Másrészt áfa még beugorhat.
Itt van M3 is. Ez jó eséllyel áfás.
Itt van viszont Mi4c ennek elég jó viszont a kamerája, megüti a szifon szintet is.
Redmi 3 130$-ért EU direkt. Ugyan innen Mi4c 160$-ért szintén EU direkt. -
punky10
addikt
válasz
csubuka #122543 üzenetére
Több készüléken használom probléma nélkül.Telepítéskor valóban fel akar telepíteni egy Purify nevű alkalmazást, de nem muszáj beleegyezni a telepítésébe, illetve utána rögtön eltávolítható(ha mégis feltelepítetted...)A Kingusert is lecseréltem az általam már régóta használt SuperSu-ra.A PC-s verzió szerintem problémásabb lehet ott valami "játékgyorsitó" akart mindenáron feljönni(persze ez sem kötelező telepíteni, de sokkal agresszívabban nyomul) viszont nem olyan hatékony, mint az androidos alkalmazás.
-
válasz
csubuka #122189 üzenetére
A telefon tétlenségi arányát a felhasználó határozza meg. Egy 100%-os feltöltés esetén, ha a telót 50%-ig folyamatosan lehasználod, majd leteszed és ott hagyod lemerülésik, akkor egy olyan 45-48% lesz a tétlenség.
Ezt az határozza meg, hogy mennyit van magára hagyva egy kisülés alkalmával. -
-
válasz
csubuka #121240 üzenetére
InFocus teszten volt nálam, csak jókat tudok róla mondani.
Én az utóbbi időszak legkellemesebb meglepetésének tartom, egyértelműen figyelni fogom a termékeiket, mert nem ez a fő profiljuk, de hátha lesz még kellemes termék tőlük.
4-4,5 kijelzőidőt simán hozza, aktív használattal, közepes fényerőn.
Többit keresővel megtalálod, már írtam szösszenetet ide
-
tibcsi0407
félisten
válasz
csubuka #121252 üzenetére
Igen. Úgy a legérdemesebb. Gyorsan a kezedben van. Bár az SF Airmail is vámmentes, csak ezt nem írja a honlap, mert hivatalosan nincs megerősítve. De még soha senkinek nem volt vám.
Ha 100% biztosra akarsz menni, akkor jobb az EU Express. Ha 99%, akkor SF.Szerk.:
Bocsi, ezt nem láttam. Akkor lőttem egy jó nagy off-ot a topikba. Sry!
Törölhető
-
tibcsi0407
félisten
válasz
csubuka #121246 üzenetére
80$-t engedtek az árából. Gondolom már nagyon el akarják adni az utolsó darabokat.
Ez nem kuponos, vagy reflinkes, Facebook-on is fenn van. -
válasz
csubuka #119407 üzenetére
Én rendeltem már. [link]
Redmi 3 5" néven keresd.@(#119408) guftabi96
Mert ez a legkapósabb.
A múlt heti eusztokkos rendelések még jól jártak - kollégám rendelt és kapott olyat. Jónak tűnik 50k-ért. Igaz, még nem kaparintottam meg - sajna nem is fogom, 2 hártánya azonban a "vagy dual sim, vagy 1sim 1sd", és a B20 támogatása, bár ez utóbbi nálad nem szempont, -
bpmcwap
senior tag
válasz
csubuka #117219 üzenetére
U7 is volt egy darabig a kezemben, a kamerája nem az igazi, a hátlap meg mint a t@kony, úgy csúszik, ezért a tok alap. A készülék amúgy vállalható, az aksija is elég jó, a felhasználójának nem volt panasza. 22000ért ajándék, ha valakinek csak egy okos telefon kell és semmi különösebbre nem használja.
-
kmarci25
veterán
válasz
csubuka #117221 üzenetére
Kereső: Umi Rome, érdekesebb vélemények:
vélemény 1
vélemény 2
vélemény 3
vélemény 4Aztán most döntsd el...
-
törölt tag
válasz
csubuka #117131 üzenetére
Már régen vágytam vmi ilyesmire, csak a Talkband nem kezelte az értesítéseket, ami sztem nevetséges egy ilyen kütyünél. Aztán januárban jött rá egy frissítés, ami meghozta ezt a funkciót. Plusz, a Telekom akciója miatt, most félár alatt lehet újat venni. Egy kütyübolond pedig tudjon olvasni az égi jelekből! Sztem tök egyértelmű, hogy a sors azt akarta, hogy nekem legyen egy ilyen kütyüm. Bár, a szöszim ezt másképp gondolja.
-
Upo
addikt
válasz
csubuka #117113 üzenetére
Mit kell azon várni? Aki még ünnepek előtt rendelte az már rég használja az itteni fórumozók közül, de egy hét múlva már talán kezdenek kijózanodni a csájnamenek és elkezdik postára adni a cuccokat. Eustock-nál meg jócskán márciusban lesz csak.
Amúgy szerintem nem olyan vészes az a "krokodil" textúra. A vastagság relatív, egy átlagos teló is 9-10 mm vastag. Ennek meg olyan kerekített a háta, és az a fém hatású keret elég jól viszi a látványt. Volt nekem thl 4000-em, az is ilyen vastag volt, csak még kisebb, olyan jó kézbesimuló volt tőle a teló.
-
Upo
addikt
válasz
csubuka #117109 üzenetére
A pro-ban 4600-as az akku, a simában 4000-es, cserébe bő 1 mm-el vastagabb. És erősebb a képernyő üveg is benne. Meg a hátlapra azt írják, hogy krokodilbőr hatású, nem annyira csúszós mint a simáé.
Nézd meg őket. -
IldiH
tag
válasz
csubuka #117109 üzenetére
Nekem a sima van (illetve van még 6000-es is), nem tudom milyen a Pro, így arról nem tudok mit mondani. Ezekkel tökéletesen elégedett vagyok.
Illetve nyilván olvastam a különbségeket, de hogy valóban jobb-e azt nem tudom. És hogy árban mennyit jelent ez a különbség, szintén nem tudom.
-
cs.zs.
veterán
válasz
csubuka #117105 üzenetére
Olcsobbat.hu szerint 57000 Ft-tól
Telenor feltöltős csomagban 52000 , amit ha a helyszinen 5000-rel töltesz, 15000 beszélhető le...magyar gari vs külföldi ...
-
IldiH
tag
válasz
csubuka #117034 üzenetére
TD-től rendeltem K4000-et (EU raktár), K6000-et és tabot (ezeket Kínából). A Kínából jötteket EU exp-el., 2 hét kellett nekik a beszerzésre, a feladás után 1 hét alatt ideért, külön fizetés nélkül.
K4000 most is van EU raktárban (illetve folyamatosan pótolják a készletet). -
-
-
-
-
ZolkoW
őstag
válasz
csubuka #117001 üzenetére
Nem lehet,hogy az eu express a célországot akarja csak jelenteni? Meg hogy gyors
Ha euból küldik,nem kerülhet rá áfa. Az is lehet,hogy csak túlbiztosítják magukat ezzel a szöveggel. A TD mondjuk fura ebből a szempontból,néha nem egyértelmű nekem, mi eu stock,és mi nem. Pl.kiválásztva az eu warehouse-t beteszek valamit a kosárba,és egyik terméknél ott ban,hogy shipping from Germany,másiknál nincs... -
-
bpmcwap
senior tag
válasz
csubuka #115554 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy rendeltem két telót hétfőn. Az egyik elvileg jövő hétfőn, vagy kedden itt is van(TN szerint), a másik meg(u7), még mindig processing volt és rákérdeztem hogy mizu. A lányka meg mondta, hogy még nem futott be Kínába a hajó, amit nem értettem, mire mondta hogy ez Kínából fog jönni. Ekkor volt a képernyőkép és link küldésem. Aztán mondtam, hogy akkor bocs de stornó és refundoltak is... ez volt.... hááát talán csütörtökön vagy pénteken. Ma van szombat. Szóval a pénz elindult vissza, erre most megint ott virít a teló mellett hogy Shipping from: Germany... Szal nem tudom, legfeljebb ezt is refundoltatom. Gondolom hétfőig ott se dolgozik senki, majd hétfőn rákérdezek.
-
YxVs
senior tag
válasz
csubuka #114367 üzenetére
Cubot X16 tinydeal német raktárból ingyen szállítással.
Nekem is úton van egy ilyen.
FHD kijelző, egyedül akksiban talán nem túl erős, de 1 napot remélem azért bírni fog (2500 mAh).
Anyaghasználatban, design-ban nagyon ott van (elég sok tesztet és videót néztem róla).
Teljes 4G támogatottság, és elméletileg rootolni is lehet.43k szerintem jó ár érte.
-
Ájvé
veterán
válasz
csubuka #113040 üzenetére
Igaz nem hazai forrásból van, de itthon biztosítanak hivatalos Wayteq garanciát, szóval megbízható bolt és jó áron van.
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #109972 üzenetére
Esetleg 54-ért Honor 4 C? Edigitalból? Mint alternatíva. A 4G nem nagyon fontos, pusztulásig lesz használva remélem, szóval az eladhatóság sem annyira kritérium tán. Eddig legalábbis eléggé a pusztulásig mentek a telók. Ami sajnos hamarabb bekövetkezett, mint az elvárható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged