Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Valaki aki esetleg ért MTK 6577 IMEI helyreállításhoz megkeresne privátban? Köszi
-
scream
veterán
Bocsi az offért, de ez elég pörgős topic.
SPFlashTool-lal állítottam vissza egy mentést egy Lenovo A800-on, de sajnos valamiért nem megy a telefon, ezt írja:
TOOL DL image fail!
uboot is blocking by dl infoA FlashToolban a DA DL All With Check Sum be van pipálva.
Esetleg valakinek valami ötlet, ami működésre tudja bírni a telefont?
-
scream
veterán
Sziasztok!
AnteLife-os Europe-os warehouse hogy megy? Ott is ilyen nagy a szállítási kötlség? Meg melyik opciót kell választani a szállításnál, hogy onnan hozzák? Mivel gondolom nem a Singapore Post postáz EU-n belül...
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy mi jelenthet megoldást a Play azon hibájára, amikor azt írja ki bármilyen alkalmazás letöltésénél/frissítésénél, hogy "Nincs elég hely az eszközön", pedig biztosan van. Adatokat töröltem Play Áruháznál, Play Services-nél, eltávolítottam a Gmail-es accountot, újra hozzáadtam, de nem oldotta meg... Valakinek esetleg valamilyen ötlet? Egy Lenovo IdeaPhone A800-ról lenne szó.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy ha mondjuk AnteLife-ról rendelnék egy ilyet SpainWarehouse-ból, akkor az ottani árra (90$) még jönne rá valami pluszban?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Barátnőmnek keresnék 20e Ft körül (VÁM+ÁFA-val ne legyen sokkal több mint 25e, ha lehet), Lenovo A800 helyett egy erősebb telefont, mert szegény elég sovány a 2 magos MTK-s procijával, plusz az 512MB-ttal. Szóval már legalább 4 magos kéne, meg 1GB, van-e és milyen ajánlott ilyen kategóriában? Nem baj, ha nem óriási a készülék, illetve az sem, ha szép, vagy nőies a minta rajta.
Az AnteLife mikor került le az ajánlott oldalak listájáról?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sziasztok!
Valaki tudná linkelni a kínai szoftvereket, smsreg meg hasonló eltávolítós CWM-hez való zip-et? Mediatek MT6577-hez kéne
[ Szerkesztve ]
-
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy az Ante-ról rendelt Lenovo A390 3G foglalata nem ismer fel SIM-et egyáltalán.
Valaki találkozott már hasonló jelenséggel?
-
scream
veterán
Antelife-ról ha rendelek milyen eséllyel csúszik át a vámon vagy épp akad fent?
-
scream
veterán
válasz pach-adams #47438 üzenetére
Amit CineDOG írt annál pont az volt a lényeg, hogy 4 magos és 4"-os...
4.5"-on elég sok 4 magos van.
-
scream
veterán
válasz pach-adams #47436 üzenetére
De ez 4.5" nem 4".
-
scream
veterán
Na megrendeltem az A390-et hangyás oldalról SG post-tal. Meglássuk mi lesz.
-----
50-55-60 ezer Ft körül, jelenleg mi a best buy? 5" max.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Lenovo A390-et szeretnék, jelenleg honnan érdemes rendelni? (és hogyan? -> milyen posta, giftként,stb)
-
scream
veterán
Sziasztok!
Dual sim-es telefont keresnék, fontos, hogy fekete/sötét színe legyen és 4.0"-os (lehetőleg a fizikai mérete is legyen minél kisebb). Igazából olcsó(bb) telefont keresnék.
Amit idáig néztem :
- Lenovo A390 - $ 79.99
- Lenovo A630 - $ 94.99Nem ragaszkodom a Lenovohoz, jó más gyártótól is, csak legyen minőségileg rendben, illetve legyen 4"-os.
Melyiket ajánljátok?
-
scream
veterán
Na, megrendeltem a Jaiyu G4-et, SG-posttal, remélem hamar ideér
-
scream
veterán
G4-ből érdemesebb a T-s procival szereltet venni, vagy elég bőven a "sima" is?
Csak mert a minideal-en csak a simával szereltből van raktáron, a T-sből nincsen, ha 3000 mAh-es akksival venném ... Vajon az 1850 mHh-es akksi nagyon vékony?
-
scream
veterán
ZTE-ből nem nagyon van olyan (igazából csak 1 olyan van,de az sem megfelelő számomra), Lenovo S750-nel meg az a bajom, hogy a jack csatit ugyan az a burkolat védi, mint ami a MicroUSB-t, szóval,hoy egyben van, és mivel én sokat hallgatok/hallgatnék zenét, ezért ez nem praktikus.
Amit még néztem, az a ThL W200 vagy a NEO N003.
Szóval a kérdés, szerintetek melyik legyen ?
- ThL W200 (HD, MTK6589T, 1GB/8GB)
- Neo N003 (FHD, MTK6589T, 1GB/4GB,HDMI,Yamaha audio chip)
- Jiayu G4 (HD, GG, MTK6589T, 1GB/4GB) -
scream
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy 220-230 $ között melyik telfont érdemes most rendelni? J G4?
Illetve még a G4-hez kapcsolódóan, van OTG támogatása?
-
scream
veterán
Jelenleg honnan érdemes venni illetve melyik készüléket $220-240 között?
Egyelőre a kiszemelt egy JIAYU G4 T-s procival, érdemesebb a T procit venni vagy sima + 3000 mAh akkuval?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Tervezek a közeljövőben rendelni egy új készüléket, ami a jó öreg SGS-t váltaná le.
Árban 40-50ezer magyar fizetőeszközre gondoltam, ha kicsit több nem gond, de azért ne szálljon el.
Ami kéne :
- erős proci MTK6589 vagy MTK6589T vagy egyéb ajánlott
- erős grafikai egység
- 1 vagy 2 GB RAM
- igazából a ROM mérete a legkisebb gond, mivel MicroSD-vel bővíthetőek
- IPS vagy AMOLED 4,5" vagy 5" értelmes felbontással (ahogy hallottam FullHD felesleges)
- GorillaGlass
- szép kialakítás, jó összeszerelési minőség, jó anyaghasználat
- amennyire lehet normális hang chip (zenelejátszáshoz, hallgatáshoz)
- mikrofon legyen normális helyen, legyek jól hallható a telefonálás közben és én is értsem amit mondanak.
- legyenek rá, hozzá ROM-ok, root, ilyesmi
- normális méretű akkumulátor ami kivehető (tehát nem beépített)Remélem nem állítottam teljesíthetetlen kritériumokat.
A válaszadóknak előre is köszönöm
-
scream
veterán
Sziasztok!
Elég off, de hátha valaki tudna (PM-ben is akár) a segítségemre lenni.
Rendeltem tegnap (07.29.) Minideal-ről egy telefont "HK registered Airmal $0.01" opcióval, ma kaptam mail-t PayPal-ra, hogy feladták SingPost-tal és kaptam tracking számot is, de az a baj, hogy a SingPost oldalán a Tracking-nél beírom a számot és nem ad ki semmit sem.
Mi lehet a probléma?
----
GIJoe
Rendben, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Nincsen esetleg valakinek Minideal-re Lenovo A800-hoz kuponja?
-
scream
veterán
Szerintetek melyiket érdemesebb ?
UMI X2 1G/16GB ~ $250 vagy ThL W8 Beyond ~ $260 ?
-
scream
veterán
válasz KurtCobain #38776 üzenetére
Egyik sem FullHD
-----
Van valakinek itt esetleg ThL W8 Beyond-ja? Kíváncsi lennék 1-2 dologra
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sziasztok!
Keresnék egyelőre egy ilyen specikkel rendelkező telefont (amennyiben létezik) :
- Android JB + legyen elérhető hozzá főzött, optimalizált ROM/ok, kernel/ek
- FullHD IPS/Amoled kijelző 4"/4.5"/5"
- GorillaGlass
- Quad Core
- 1 vagy 2 GB RAM
- jó anyaghasználat, jó minőségű összeszereltségEsetleg ezeknek a kritériumoknak az elolvasása után ugrott-e be valakinek valamilyen készülék ?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sziasztok!
Elnézést az offért, csak nem tudtam hová is írjak ez ügyben.
Tmallboxról rendelnék ~ $100 értékben és az a kérdésem, hogy mitől függ, hogy a NAV rárakja-e a vámot + ÁFA-t vagy sem? Vagy függ attól is, hogy melyik cég küldi, vagy hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest