- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
batai15 #131414 üzenetére
Moto G5 Plus szerintem minden kritériumnak megfelel.
Mellesleg én is hasonlót akartam (a dual sim nem volt kitétel) és bepróbáltam az A5 2017-et, de az a kamera elég gáz. (nincs stabilizáció semmilyen formában, kézből olyan remegősek a videók, hogy az valami hihetetlen, beltéren kézből kb lehetetetlen éles képet lőni, mert homályos lesz) Aztán az egyik kedvenc youtuberem újratesztelte az Xperia X Compact-ot, gondoltam ránézek az X-re, 83k volt mall.hu-n egy laza 50%+ akcióban, azóta megvan. Most már nem kellene előlapi fp scanner, az oldalsó olyan szinten zseniális, hogy arra nincs jó szó. -
diegho
nagyúr
Itt is van nem tudom mennyire megbízhatóak, de az ára egész jó a többihez képest (mondjuk ennyit sem adnék érte)
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130652 üzenetére
Most sincs B20-am mégis van mobilnetem mindenhol, igaz városokban még nem próbáltam, csak falukban.
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130649 üzenetére
Ha jól láttam már gyári 7.0 is van rá ugye? Van bármi komoly hiányossága a telefonnak? Nem igazán találtam semmi fogást rajta, a tesztekben is jól szerepelt.
-
diegho
nagyúr
Nézegettem kicsit a jelenlegi kínálatot, ha már a Leeco-t kérdeztem pár napja. Egyelőre a Zuk Z2 tűnik a legjobbnak. 70k alatt megvan. Ez mennyire ajánlott/nem ajánlott vétel?
-
diegho
nagyúr
Köszi mindenkinek megnézem őket.
-
diegho
nagyúr
Szóval jó telefonok. Igazából én valamilyen Snapdragon 650-es variánst gondoltam, mert nekem bőven elég teljesítményben (bár a 820-as sem drága) akksiban 4-5 óra kijelzőidővel kiegyezek wifi-n. A kamerája ezeknek mennyire vállalható?
-
diegho
nagyúr
A Leeco készülékek mennyire ajánlottak? Nagyon jó áron kapni őket. Pl [link] ezek mennyire jók?
-
diegho
nagyúr
válasz
Killerlaca #124548 üzenetére
Ez nem ugyanaz a hardver, nagyon nem, ráadásul drágább is.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Dual sim telefont keresek az alábbi feltételekkel:
- 5-5,5" FHD kijelző, amit napfényben is lehet látni
- 2GB+ RAM
- 16GB ROM
- 5.1-es droid és 6.0 upgrade a nyárig
- használható kamera
- NFC
- FM rádió
- Ujjlenyomat olvasó
- Első körben 100k-ig húznám meg a határtHozzátenném, hogy augusztus óta OnePlus One-t használtam, 3 hete egy G4-et, nem szeretnék minőségben óriásit visszalépni.
-
diegho
nagyúr
A Doogee Ibiza miért nem népszerű? 34k-ért 6732, alu házban, elég kompakt méretben.
-
diegho
nagyúr
Az Elephone P8000 is egész jónak tűnik.
-
diegho
nagyúr
A honor 4c mennyire ajánlott? Elég jónak tűnik. Itthon 2 év garanciával is 54k, a soc kb megfelelő, 2gb ram, a kamera nem tudom milyen lehet.
-
diegho
nagyúr
Létezik most olyan teló, ami:
- snapdragon 600 felett van teljesítményben
- 2GB ram, vagy több
- 5" HD, vagy jobb
- van értesítő led és double tap to wake
- egy lumia 735 szintjét hozza fényképezőben
- droid 5.0, vagy frissebb fut rajta és teljesen fluid
- legalább 2200-as akksi
- mindezt 200$ alattNézegettem elég sok tesztet, a legtöbbnél a kamera, vagy az értesítő led a probléma.
Az M2 Note tűnik egész vállalhatónak, de az a soc nem túl meggyőző. -
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #99551 üzenetére
A Honor 3C hardverileg elég gyenge, gpu nem létezik kb, viszont 2GB ram, ha csak telefonálni kell és néha netezni ez oké lehet.
THL4000 szerintem ronda és vastag is, nem venném.
T6Pro racionális döntésnek számít, kellően erős, de voltak vele bugok.Amit ezek fényében vennék, az a Redmi1s, ha meg tudod oldani 1 SIM-el is, akkor pedig Moto E 2nd gen.
-
diegho
nagyúr
Van már best buy 6732, vagy 6752 teló? Olyan amelyik kamerában is jó, nincs komoly hibája és van vagy lesz rá loli.
-
diegho
nagyúr
válasz
maggi1886076 #97269 üzenetére
Lehet 1000 forintos a percdíj, úgy nem adnak sokat.
-
diegho
nagyúr
válasz
Viktor0610 #96942 üzenetére
Nekem még nem sikerült play nélkülit vennem, pedig vettem már elég sokat...
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Nekem tűnik csak úgy, hogy a Redmi 2 nem lett olyan nagy durranás? Én ennél jobb specifikációt vártam. Nagyon remélem a Meizu jobbat fog mutatni.
-
diegho
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #95095 üzenetére
Nem Xiaomi az szerintem biztos. Hol vette? Kép?
-
diegho
nagyúr
válasz
cs.zs. #94865 üzenetére
Nem állítom át, mert bármelyik ismertebb európai nyelv jó nekem
Igazából átmeneti telefonon gondolkodok. A G-t el akarom passzolni, amíg garanciás - szuper telefon, a legnagyobb gondom vele, hogy nincs smart gesture képernyő feloldás
- és úgy gondolom majd ha a Redmi 2s, Redmi Note2, Meizu M1 Note stb bejönnek és lesznek róluk tapasztalatok (meg úgy általában a 615 és a 6572 elterjed), akkor váltok egy olyanra, amit megint 1 évig használok a kis olcsóság, amit most veszek megmarad tartalék telefonnak. A 8GB belső tárhely nekem elég, a G-n nagyjából 300 megát foglalok
-
diegho
nagyúr
A 100$ körüli kategóriában melyik rendelkezik az alábbiakkal:
8GB tárhely
1GB RAM
qHD vagy jobb kijelző
Használható kameraNéztem az S168-at, de a kamera elég fos azt írják, DG800-ra szintén vannak panaszok, mi van, ami ennyiért jó?
-
diegho
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94829 üzenetére
Németországból is itt van 2-3 nap alatt, a garancia nem igazán érdekel, sokkal drágább telefont akarok venni, de a moto G helyett kell valami, mert hibátlan és a hibátlan egy idő után unalmas
-
diegho
nagyúr
Van bármilyen ellenérv egy Cubot S168 ellen? Gondoltam veszek valami olcsó telót, amíg nem jönnek ki a jobb snapi 615-ös modellek és ez tűnik a legjobbnak. Comebuy német raktárában néztem 87€.
-
diegho
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #94714 üzenetére
A Xiaomi Redmi 1S 55k, a Note 66k itthon vásárolva itthoni garival.
A 2/8GB-os V5 pedig 44k itthon.
-
diegho
nagyúr
válasz
ATM_automata #94463 üzenetére
Ha kicsit jobban körülnéznél az oldalon nem írnál butaságot.
Xiaomi Hungary
1095 Budapest,
Kvassay Jenő út. 1
------------------------------------------------------
Adószám: 14685435-1-13
Cégjegyzékszám: 13 09 127260 -
diegho
nagyúr
válasz
janakbacsi #94323 üzenetére
Miért a kijelző mérete a fontos és nem a telefoné? Nézd meg a telefon méreteit. Mi a jobb? 5" kompakt méretű házban, vagy 4.7", de nagyobb házban, mint az 5"-os? A V5 140mm alatt marad 5"-al.
-
diegho
nagyúr
válasz
janakbacsi #94320 üzenetére
ZTE V5 red bull 1/4-es verzióban szerintem pont belefér és még ajánlott is. Keresd meg Laza-t itt a fórumon!
-
diegho
nagyúr
válasz
citkar #94171 üzenetére
1949deal-en 150$-ért van fent, ezért gondolom, hogy kicsit sok a 200. [link] Ebben valóban van már glonass, vagy csak odaírták minideal-ék?
Ja a felső gomb a halálom nekem is. A másik szimpatikus telefon a Coolpad F2 snapi 615-el, igaz az csak sima HD, de tuti van glonass és ugye ott a cm rom is 100%, hogy lesz.
-
diegho
nagyúr
Ha ez fel is megy valósan 180$-ig, akkor is az egyik legjobb ajánlat lehet a jövő évben: [link]
-
diegho
nagyúr
Snapdragon 615-el eddig csak a Coolpad F2 jött ki? Mintha láttam volna egy lenovo-t is valahol, de nem találom most.
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #93843 üzenetére
A snapis árát dobd majd be ide, mert nagyon jónak tűnik a konstrukció és a Coolpad nem is az ultranoname kategória. Én pont erre snapi 615-re várok, mert a 400-at 410-re cserélni hülyeség lenne, de 615-re már simán jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest