- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
banderasz77 #109592 üzenetére
Szia! Itt a megoldás
-
Lecs@
addikt
válasz
banderasz77 #109592 üzenetére
-
dome.no1
tag
válasz
banderasz77 #109588 üzenetére
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
banderasz77 #109550 üzenetére
Ha e három készülék közül kellene választani, melyik mellett voksolnátok?
1. Umi Iron
2. DooGee F3 pro
3. Zopo Speed 7- fő szempontok:
1. megbízhatóság
2. stabil és pontos GPS vétel
3. viszonylag jó üzemidő
4. legalább olyan jó képeket lehessen vele készíteni, mint a Xiaomi Redmi 1s -el -
Sanyesz.
őstag
válasz
banderasz77 #109550 üzenetére
Csak lenne rajta Smart wake.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
banderasz77 #107086 üzenetére
Pandawill promocio napi 5000db juli 31-ig.
-
válasz
banderasz77 #102999 üzenetére
-
kayman
senior tag
válasz
banderasz77 #95464 üzenetére
Erre az igényre már 100 dodért vannak készülékek a tinydeal-en.
-
kayman
senior tag
válasz
Erősen iphone-ra hajaz
-
citkar
addikt
válasz
banderasz77 #95471 üzenetére
Ha jó árban sikerül beszerezni én meg merném venni.
Barátnőmnek (5 col felett kért) egy Ulefone-t rendeltem, de erről még nincs tapasztalat. Egyelőre.(#95470) GIJoe:
Hát elég masszív az X8 sorozat is (az X7 is nagyon jó), nem gagyi műanyag. Ezek mellett az azonos árú Huawei-ek gagyinak tűntek nekem.
Kivettem a dobozból, azóta úgy működik, bármiféle mókolás nélkül. -
GIJoe
addikt
válasz
150$ x 270 felszorozva, áfát, és postai kezelési költséget hozzáadva 50E Ft efelett vagy Én inkább edigitalból venném nonamékek helyett a Huawei honor 3ct, 2 év garanciával..
-
citkar
addikt
válasz
Ha a külső is számít egy iOcean X8 mini tetszhet neki, itt épp akciós, szép, de nem szokványos.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
banderasz77 #93982 üzenetére
Biztos, hogy jelzi. Ellenőrizd, hogy a 3G engedélyezve van-e.
Némelyik ROM-ban olyan nagy a 3G jelzés, hogy külön patch-et írtak a kicsinyítésére. -
válasz
banderasz77 #93731 üzenetére
Itt bizton megmondják, mert épp azt taglalják.
-
KTU
addikt
válasz
banderasz77 #91288 üzenetére
Antelife, (hangyások)
Volt olyan csomag hogy csak akkor indították mikor 40 pár napra disputot indítottam.
Persze mélben írogattam nekik, és ment a hitegetés.
Elég türelmes vagyok. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
-
RVR400
veterán
válasz
Mondjuk vedd ugyanezt, de a minideal-től, vagy egy Coolpad F1-et.
-
beg
veterán
válasz
banderasz77 #90158 üzenetére
Szerintem a kérdése arra vonatkozott a kollégának, hogy ha már megrendelted, akkor miért most kérdezed?
Ha azt mondja valaki, hogy nem jó, akkor visszafordítod? Ha az elődjét szeretted, akkor nem lehet sok baj.
-
citkar
addikt
válasz
banderasz77 #89649 üzenetére
Jó? Igen relatív, kinek mi a jó. Ha figyelembe veszed, hogy alig több, mint 100 USD, annyit valószínűleg megér, de még senkinél sincs szerintem közülünk.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
banderasz77 #89649 üzenetére
Majd írj róla!!
-
válasz
banderasz77 #89479 üzenetére
Szerintem kicsit sok.
Meg nálam szempont a bővíthetőség.
Én inkább vennék pl. egy ZTE V5-öt vagy Hongmi(1S)-t.
-
Zeki
nagyúr
válasz
banderasz77 #87312 üzenetére
Nem tudom olcsóbb telóval hogy éri meg, számold ki.
A Pandawillnél előbb ki kell fizetned a 27% Áfát, és utána térítik vissza.
Az aliexpresses Chiginnál meg nem fizetsz magyar Áfát, - hanem a 2x-es futár (kína-uk-magyar) költség van az árhoz - ha a fedexes postát választod.Ekkor tehát nem kell kfizetnekd az Áfát, azaz mégegyszer a zsebbe nyúlnod, és arra várnod mikor térítik vissza, mint a pandánál. -
haris
őstag
válasz
banderasz77 #87308 üzenetére
Ha csak a felbontás zavar, válaszd a t6 pro-t, de
az akkuja sem valami combos 1900mAh -
válasz
Félreérthető volt szobakutya kommentje:
Mivel többen megégették már magukat más boltok által vállalt hasonló ajánlatokkal, ezért nem nagyon próbálta még senki.Két plusz infó:
- ez még annyira új, hogy igazán tapasztalat a Pandawill-es lehetőséggel nincs.
- ez az első ajánlat, ahol nem csak VÁM, hanem ÁFA is része a vállalásnakÍgy teljes az infó.
-
aytukabozs
addikt
válasz
az ár/érték arány az szubjektív valami
nekem (pedig nem vagyok pixelhuszár) de nem tudna elég olcsó lenni egy 5"-os teló wVGA felbontással
a w100 4,5/qHD-jéhez képest pl. jóeséllyel pixelesnek fog hatni
De a gazdik (van már pár itt a topicban), elismerően nyilatkoznak róla, tehát megéri az árát. -
aytukabozs
addikt
válasz
banderasz77 #87306 üzenetére
Mivel az utóbbi időben többen égették meg magukat ilyesmivel mint ahány usernek bejött, így nem tolonganak a jelentkezők
A PP-nál meg nem tudod megreklamálni a dolgot, eddig legalábbis rendre az eladó javára döntöttek (legalábbis az ide beírt tapasztalatok alapján). -
törölt tag
válasz
banderasz77 #86664 üzenetére
Az előbb még valami "téiksztét" keresgéltél, biztos jó ötlet ez?
A viccet félretéve nvram és imei legyen lementve, addig neki ne állj a bűvészkedésnek. -
tolvaj!
őstag
válasz
banderasz77 #86662 üzenetére
Scatter file a neve. Előbb (ha él a telefon) mtkdroid toolsal lehet generálni, illetve ha más nincs, keresni a neten és letölteni.
Bár az a rom amihez "nincs az a txt fájl" nem is biztos, hogy flashtoolhoz való.
-
tolvaj!
őstag
válasz
banderasz77 #86096 üzenetére
-
tthom
senior tag
válasz
banderasz77 #86100 üzenetére
Akkor azt passzolom, PCről soha nem frissítettem..
Vagy szerezz be 500Ftért egy SD kártyát.
-
tthom
senior tag
válasz
banderasz77 #86096 üzenetére
Hi!
Sajnos ez eléggé elhanyagolt telefon.. Én a sombritagl ROMját ajánlanám, nekem az bevált, elegendően stabil. Én anno Shuame-val ráraktam Recovery módot, utána már simán lehet SD kártyáról frissíteni, nem kell extra szoftver. Az XDA fórumon van szépen képekkel illusztrált folyamat, keress rá.
-
válasz
banderasz77 #85624 üzenetére
Nem érdemes rendelned, mivel nem is fog eljutni a vásárlási szándékod a Minideal-hez, csak a kártyatolvajokhoz...
tozso76 #85642
Ha meglesz a megoldás, én is kíváncsi lennék rá, mert ilyet még nem hallottam.breakout123 #85644
Nehéz kérdés. Nekem sokkal jobban tetszik a Zenfone, viszont az akkuja gyengébb, mint a ZTE-é, illetve ez utóbbi kisebb méerekkel rendelkezik. Az MTK 6582 kevesebet fogyaszt, a Snapdragon 400-as és az Intel 2580-as többet, de ez utóbbi kettő nagyjából hasonló étvággyal rendelkezik. Emiatt magamnak a kettő közül biztosan a V5-öt választanám, az a 15% extra nafta nekem kellene.
Bár a Zenfone olcsóbb (180USD), mégis a méret és az akku miatt a ZTE-t választanám. Viszont a proci miatt nem kell aggódnod, a támogatás már nem probléma az Intel esetén. Néhány játék van nagyon Qualcomm-ra optimalizálva, de ott az Intel nyers ereje átsegít a 400-ashoz képest.
Ez a nem támogatott intel proci lassan olyan lesz, mint az, hogy az akkut először töltsd 16 órán át. Azért, mert régen ez volt, még nem jelenti azt, hogy ma is így van, de ez erősen megragadt a tudatban.Hagyjátok már ezt a kijelző területének a számítását! Minden bántás nélkül: aki nem tudja kiszámítani otthon magában, annak okostelefon helyett inkább matek korrepetálásra kellene költenie.
Snakeiboy #85652
Levitték az árát, de nem csak itt. Ha a minideal rendbe jön, akkor ott pl 180-ért fogod megtalálni, már hetek óta annyi.Még nem nagyon hallottam panaszt a telefonjaikra, csak épp itt a fórumon van néhány felkapott telefon és csak azok mennek... -
Zeki
nagyúr
válasz
Bakker, hanyadszorra törik fel őket?
És ezek a marhák hagyják?
Úgy visszaveti a forgalmukat ez a sok feltörés, hogy csak néznek majd nagyokat.... -
Laza...
addikt
válasz
banderasz77 #85629 üzenetére
Passz, nekem nem volt, és nem hiszem hogy lesz is. RVR400-nak tuti van, Őt kérdezd
-
válasz
Meghekkelték az oldalukat.
Szigorúan TILOS rendelni BÁRMIT!!!
-
Laza...
addikt
válasz
Ezt komolyan kérdezed?
Ennyire nem lehetsz naív
Mi van ma, április 1?
A hirdetett telómra is kaptam ma egy 46k ajánlatot
-
kcsa
veterán
válasz
Igen, gyorsan rendelj párat.
Vagy olvass vissza pár oldalt
-
citkar
addikt
válasz
banderasz77 #70998 üzenetére
Van ott Cubot X6, Iocean X7S és még sok más is, kinek melyik jött be.
A THL T11 is ezen az áron mozog. -
gyűrű
addikt
válasz
banderasz77 #66006 üzenetére
Tőlük már rendeltem 3*, semmi gond sem volt a paypallal.
-
aytukabozs
addikt
válasz
banderasz77 #66006 üzenetére
másik böngészővel?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
banderasz77 #58927 üzenetére
@citkar: igazad van végül is
nem azt mondta, h "in stock" lesz
-
csampei
senior tag
válasz
banderasz77 #49447 üzenetére
Elvileg az MTK-s cuccok éleszthetőek RS-232 portról a füles dugaljzaton keresztül.Hogy milyen kábel kell hozzá,és leírás az XDA-n!De valahol linkeltem én is...Megtaláltam: [link] Itt csak IMEI visszaírást mutat be,de ezzel a kábellel(kemény 1300Ft) és módszerrel lehet belenyúlni jobban elvileg minden MTK-s teló agyába
-
válasz
banderasz77 #49444 üzenetére
Könnyen lehet...
Akku nélkül esetleg megpróbálhatnál egy flashtool kiolvasást, hátha beindul a preloader.
(Ezek a jelenségek igencsak preloader-kiütés - feltalátam az új MTK betegség kórisméjét- gyanúsak.)
-
RVR400
veterán
válasz
banderasz77 #49444 üzenetére
Akksi nélkül gépre dugva sem látszik semmi?
-
válasz
banderasz77 #49381 üzenetére
Töltést veszi?
Hogyan frissített?
Akkut kivéve és a telefont csatlakoztatva pittyeg-e a windows? -
válasz
banderasz77 #49365 üzenetére
Az attól függ, hogy mit és hogyan és mennyire tégla.
Az ördög és a megoldás kulcsa a részletekben rejlik.
Ennyi infóból csak azt lehet tudni, hogy tégla frissítés után, erre így csak a google tud válaszolni.
Több infóból már lehet, hogy a fórumtársak is. -
Chaser
legenda
válasz
banderasz77 #45787 üzenetére
+ tértivevény, nélküle ha máshova téved a csomag a posta nem fog csinálni semmit, saját tapasztalat...
-
válasz
banderasz77 #44460 üzenetére
Gondolom van reset mint a P780on, de én $130 ért ötöt vennék, mert kétszer annyi a rendes ára kb
Nagy ázli kell ahhoz hogy megvedd. -
Ferenc1989
tag
válasz
banderasz77 #44456 üzenetére
Azon kívül, hogy tényleg jó, a kolléga is ilyet akart rendelni szintén minideal-ről.. Neki írtam, hogy most van, igaz délelőtt azt írták chaten, hogy talán 10 nap. aztán meglátjuk, hogy fel is adják-e vagy csak a pénzt akarták érte
A másik amin gondolkodtam az a G4 volt, de az annyira nem tetszett mint a lenovo és szintúgy kifogyott..
-
F.B.I.
veterán
válasz
banderasz77 #44456 üzenetére
Ennyiért, ekkora akuval nem nagyon van jobb, szerintem.
-
válasz
banderasz77 #43597 üzenetére
Akkor szerintem egyértelmű, hogy W200...
Se fullHD, és a GPS is normális....
Oké, sovány az akku, de kérdés mi a cél?Legyen egy sokáig (vagy a FullHD miatt nem olyan sokáig) kitartó akksi, de nem működő GPS, azaz egy telefonfunkcióval ellátott médialejátszó, vagy egy minden nap tölthetős, de minden funkciója működő telefon?
-
alázógyík
addikt
válasz
banderasz77 #43597 üzenetére
Nekem is volt X7, erősen rom függő volt, hogy működött v. nem.
De inkább nem. -
Zeki
nagyúr
válasz
banderasz77 #41910 üzenetére
nekem van egy.
Lehet éjjelre bekapcsolva hagyom a gépet... -
Zeki
nagyúr
válasz
banderasz77 #41904 üzenetére
Kell egy automata kattintós progi. Egyszer hátha rákattint akkor a vásárlásra, amikor meg is lehet venni.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
banderasz77 #41848 üzenetére
Manapság már nem mondod meg a hajszínt a lenti alapján
mivel már nincs is ott semmi
-
Groovebaby
tag
válasz
banderasz77 #41842 üzenetére
De, eredeti kék, csernobilba járok nyaralni
banderasz77: hülye!
-
Gyuc
aktív tag
válasz
banderasz77 #35713 üzenetére
Szia!
Iphone 4S clonet nem tudok de az 5S cloneok Bedove I5 Flying I5 stb.
Bedove-t már rendeltem 2-őt és elégedettek voltak a vevők. -
blueye
veterán
válasz
banderasz77 #35695 üzenetére
Jó. Csak az olcsóbb áron nehéz lesz megszerezni.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
banderasz77 #35346 üzenetére
Én ajánlom az ISA A19-et is 110$ most az ára és ár érték arányban szerintem jó vétel igaz 4,7es de pár 4.5 nagyobb méretben
-
Zeki
nagyúr
válasz
Lenovo p700i, 2500-as akkuval van.
mindieal vagy tmallbox -
Švejk
őstag
válasz
Esetleg Lenovo A820?
Gyengébb, de jó lehet egy ZTE V970, csak nem tudom van-e fehérben.EczkE: UMI X1S vagy JiaYu G3S belefér a keretbe? (utóbbiban nem vagyok biztos, az előbbinél talán még megy a dolog)
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #34762 üzenetére
Beállítások-->Vez. nélküli hálózatok, továbbiak--->Mobilhálózatok--->Hozzáférési pontok neveibe a vitamaxot szedd ki az internet.vodafone.net elől.
-
válasz
banderasz77 #34700 üzenetére
Enyémet is.
Akkor remélem ma már fel tudom venni én is. -
válasz
banderasz77 #34697 üzenetére
Hányadikán rendelted?
Akarom mondani mikor vámkezelték?
Nekem vn egy ilyenem, és ma már átvenném:2013.06.26
13:38Item information :
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureVan rá esély?
Ugyanúgy minideal W100 -
Švejk
őstag
válasz
banderasz77 #33525 üzenetére
Ájj, akkor ez kiesett. Durva...normálisak ezek?
-
tolvaj!
őstag
válasz
banderasz77 #32675 üzenetére
tedd fel másképp a kérdést? egy négymagos készülék, 1gb ramal és frankó gpu- val cirka 38000.- ért jó vétel?
na de komolyan: igen.
-
blueye
veterán
válasz
banderasz77 #32675 üzenetére
Igen.
Volt már olcsóbb is, de ha megnézed az adatlapját, te is láthatod h megér ennyit is. -
vegyszer
addikt
válasz
banderasz77 #31087 üzenetére
Nekem egy hónapja a minideal már rootoltva adta, a mostaniak meg már TWRP recoveryvel jönnek.
Az én igényeimnek tökéletesen megfelel, sőt, túl is teljesíti...
A topicjában mást is kérdezz meg bátran, miért ezt választotta. -
fotosjani
aktív tag
válasz
banderasz77 #30640 üzenetére
960*540-es
-
Maximum1
őstag
válasz
banderasz77 #30633 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
banderasz77 #28920 üzenetére
Voda net nem mukodik kisebb telepuleseken.
-
alázógyík
addikt
válasz
banderasz77 #28767 üzenetére
Melyik módszer lehelt életet bele?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
banderasz77 #28733 üzenetére
Bekapcsolt GPS mellett ott ahol bekapcsolod (Helyhozzáférés --> GPS-műholdak) nyomj a GPS-műholdak szövegre és akkor jön elő az A-GPS EPO stb
-
M3oH
addikt
válasz
banderasz77 #28722 üzenetére
Ezt probaltatok?
A GPS vétel javítása Bargain összefoglalásában (forrása egy orosz oldalon található leírás volt):
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Pipáld ki az A-GPS-t (Wi-Fi kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (nekem elég volt az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak. -
alázógyík
addikt
válasz
banderasz77 #28722 üzenetére
Mobileuncle MTK Tools-al próbáld ki, hátha.
-
vegyszer
addikt
válasz
banderasz77 #24554 üzenetére
Minden bizonnyal az egyik kínai barátunk elfeledkezett a kuponok deaktiválásáról.
És miután én (és esetleg még mások is) berendeltük a motyeszt, és rájöttek, mi is történt, igen ferde szemmel néztek egymásra.Én abban bízom, annak a munkatársuknak a fizetéséből vonják le a különbözetet, aki eme hibát vétette. Végülis én jóhiszeműen jártam el. NEM?
Most meg megy a matek, hogy kiadják-e ennyiért, vagy sztorózzák a tételt, esetleg küld egy külön fizetéskiegészítési meghagyást.
Ha bejön, akkor öröm, és bódogság önti el kicsi szívem, ha nem jön be, akkor így jártam, de nem lettem volna nyugodt, ha nem próbálom meg...
-
dhgm
tag
válasz
banderasz77 #23649 üzenetére
http://www.Cengam.com Hétvégén ráértem egy kicsit nézelődni. Már meg nem mondom milyen honlapon kértem sima g2-re árajánlatot. Eddig 13 email-t kaptam köztük ezt is. Szetm nem webshop paypal úgy láttam nincs. De hát tizenezer ft egy jó délután a kocsmában elmegy a semmire. Vagy nem. Elgondolkodtató, hogy kinek milyen haszna van ezeken a telókon, ha ez valós, gondolva a nagy shopokra, amikről itt is szó van.
Fórumtársak a ladba feldobva!!! Ki meri megjátszani? -
Botigta
aktív tag
válasz
banderasz77 #21857 üzenetére
Mennyi lett a vám?
-
GIJoe
addikt
válasz
banderasz77 #21783 üzenetére
szerintem kamu, alin gyakori
próbát megér, létezik ali védelem elvileg (remélem is mert most költöttem egy 20Kt)
-
Peaceliker
addikt
válasz
banderasz77 #21778 üzenetére
Há jó kérdés... azt sem tudni milyen frekvencián megy, milyen nyelveken tud, stb... nem merném berendelni xD
-
GIJoe
addikt
válasz
banderasz77 #21778 üzenetére
No feedback yet
-
sasa311
veterán
válasz
banderasz77 #21593 üzenetére
Skype tuti nem éri meg, mert drágák a percdíjai. Vibert még nem néztem.
-
RufuszX
senior tag
válasz
banderasz77 #21587 üzenetére
Innét eléred.
-
RufuszX
senior tag
válasz
banderasz77 #21585 üzenetére
Az is volt fent nálam de Jan 1-és jobban bevállt.
-
RufuszX
senior tag
válasz
banderasz77 #21574 üzenetére
Nálam ilyet nem produkál. Igaz nem az eredeti rommal használom, hanem a január 1-i gyárira frissítettem. Azonban ennél a romnál felcserélődik a sim foglalat így a g jelzésűben lesz a 3g-s sebesség.
Egyébként xda-n van egy nagyon jól összeszedett leírás CWM felrakásról és a romokról.
(van már egy újabb február 3-i gyári rom is de abban nem megy a GPS viszont szerintem a legstabilabb és legjobb energiagazdálkodású rom.) -
hajduzoli
csendes tag
válasz
banderasz77 #21571 üzenetére
A W-be rakd ha mobilnetezni akarsz mert az WCDMA/GSM a G csak GSM/GSM
-
DJGABI
addikt
válasz
banderasz77 #20171 üzenetére
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
banderasz77 #20124 üzenetére
Amikor (kb. 1 hónapja) azon töprengtem hogy a Cortex-A9 -es JY-G3 után miben lesz fölfedezhető hogy a
G4-es négy magos SoC-ja (az mt6589) viszont Cortex-A7 -el van építve, akkorazt a választ kaptam smkb őstagtól hogy
""Legnagyobb eltérést a gpu esetén fogod észrevenni. Az SGX544 köröket ver az SGX531 ultrára. Nem egy kategória (főleg a 720p (HD) felbontású telókhoz jön jól). CPU teljesítményben annyira nem biztos, hogy lesz látványos különbség, mivel azonos órajelen az A9 kb 30%-al gyorsabb, mint az A7 (viszont ebből 4 lesz), (és az mt6577 1,0GHz-n megy a mt6589 1,2GHz-n megy) és nekem a G2S-nél is(amely mt6577T-urbós: azaz 1,2GHz-n megy), észrevehetetlen bárminemű cpu erő hiány, ha tehát erősebb is lenne összességében a cpu, nem tom észre lehetne e venni... viszont a 28nm és az A7 egyébként is alacsonyabb fogyasztása miatt, jobban fog valószínűleg gazdálkodni az akkuval, mint az MTK6577..""
-
Saccco
nagyúr
válasz
banderasz77 #20124 üzenetére
Itt van egy nagyon rövid összefoglaló (angol): what is the difference between cortex-A7 and cortex-A9?
Ez meg egy szöszenet az A7-ről:
Heterogén magokra fogad az ARM isLényegében az A7 egy kisebb fogyasztású, lassabb megvalósítás, nagyon magas energiahatékonysággal.
-
Dominó85
addikt
válasz
banderasz77 #20114 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy míg az MT6577 két darab Cortex A9 magot, míg az MT6589 négy darab Cortex A7 magot tartalmaz. Nagyon nem mindegy.
-
Dominó85
addikt
válasz
banderasz77 #20111 üzenetére
Van ilyen telód (4 magos MT6589)? Vagy a netes képekre hagyatkozol. Majd ha lesz a kezedben egy MT6577, 1GB ram, azonos kijelző méret és felbontással, mint egy 1-2GB-os MT6589, akkor nézd meg az Antutu-t. Egyébként az a progi egy kalap kaka, már bocsánat.
-
bigrock
addikt
válasz
banderasz77 #20101 üzenetére
Dupla mag
egyenlődupla teljesítmény -
Terentius
őstag
válasz
banderasz77 #20101 üzenetére
Igaz.Én egy H7500+-al szemezek.Remélem rootolható lesz és nem sz@r.
A youtube videókon érdekes dolgokat írtak a dobozára.1.5 Ghz CPU meg SAMOLED kijelző -
Terentius
őstag
válasz
banderasz77 #20098 üzenetére
Nekem is tetszik a G2S,de jelenleg valóban csak akkor érné meg ha 150-160 köré esne az ára
-
hunaqua
addikt
válasz
banderasz77 #20090 üzenetére
Esetleg itt:
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=umi+x1+case&catId=0&manual=y
-
Saccco
nagyúr
válasz
banderasz77 #20085 üzenetére
A zp810 jobban tetszik, valamint többen panaszkodtak az sima X1 minőségére.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
banderasz77 #20051 üzenetére
02.19-én rendeltem onnan P770-et azóta várok. Minden levelemre gyorsan és barátságosan válaszoltak, hogy a gyár ekkora meg akkora igéri, de nem biztos bla, bla.
-
válasz
Nem, nem tabu. (Csak azért, mert nem mindenki elégedett 100%-osan, még nem tabu - akkor nem is szabadna sehonnan sem rendelni még kis hazánkból sem...)
-
Saccco
nagyúr
válasz
Remélem, hogy nem az! Pont tőlük rendeltem...
-
tvamos
nagyúr
válasz
banderasz77 #19940 üzenetére
"Az eddig megjelent 4 magosak közül melyik a best buy?"
Szerintem a Samsung Note II Duos lehet a legutosebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest