- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
válasz
RVR400 #40907 üzenetére
Olvastam a te írásodat a FHD és a 6589T kapcsolatáról (mármint hogy kevés neki a soc), amit elég sokan cáfoltak, mondhatnám úgyis, hogy egyedül maradtál a véleményeddel. Egyébként megnéztem az összes youtube-os videót, egyikben sem fedeztem fel, hogy lassú lenne. Nem beszélve arról, hogy az Antutu-ban is elég jól teljesít: 14200 pont körül van. De majd ha megjön, megmondom neked az igazat, jó?
Addig is ha megtennéd, elmondanád még így látatlanban, hogy mi lesz rossz benne? Csak azért, hogy kellőképpen fel tudjak készülni lelkileg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Microsoft Excel topic
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest