- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
válasz
RVR400 #40907 üzenetére
Olvastam a te írásodat a FHD és a 6589T kapcsolatáról (mármint hogy kevés neki a soc), amit elég sokan cáfoltak, mondhatnám úgyis, hogy egyedül maradtál a véleményeddel. Egyébként megnéztem az összes youtube-os videót, egyikben sem fedeztem fel, hogy lassú lenne. Nem beszélve arról, hogy az Antutu-ban is elég jól teljesít: 14200 pont körül van. De majd ha megjön, megmondom neked az igazat, jó?
Addig is ha megtennéd, elmondanád még így látatlanban, hogy mi lesz rossz benne? Csak azért, hogy kellőképpen fel tudjak készülni lelkileg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest