- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
-
Mobildeck
tag
ez engem is érdekelne. gondolom ahol 900mhz-en van, ott a telefon átvált automatikusan edge hálózatra? (már amelyik nem tudja a 900at 3g hálózaton, és tud 900at 2g hálózaton, de nem értek hozzá, tényleg)
egyébként én arra emlékszem, hogy a fővárosban (vagy talán még a nagyvárosokban is) 2100mhzen megy, és máshol 900
szerk.:
elvileg holnaptól elérhető a cubot x6, kiváncsian várom -
Dominó85
addikt
Sajnos engem az iNew V3-tól pont a kamerája és a még a Hongmi-énál is kisebb aksija tántorított el. Hiába pakoltak bele "elvileg" Sony Exymor 13MPixeles objektívet, ha egy retek maga a szoftver, ami feldolgozza. A G3-am jóval szebb képeket lőtt, mint az iNew V3 neten fellelhető teszt képei. A design mindent visz az iNew V3-nál ez tény, de összességében sok vérző sebe van annak a telefonnak.
-
Annyit azért hozzátennék, hogy a legfontosabb paraméterében, azaz a készülék szélességében egy X9 ugyanakkora, mint a ZP600+, hosszra 7mm-rel hosszabb, viszont keskenyebb közel 2,5mm-rel.
Megnézheted még a Faea F1 készüléket is, ami kisebb, mint a ZP600+ (de nincs magyar nyelv és 4.1-es droid van rajta)
Persze az is igaz, hogy pl az épp most tesztelt Samsung Galaxy Core Plus a maga 4,3" kijelzőjével szélesebb a Zopo ZP600+-nál, (meg drágább és gyengébb is), illetve az SIII mini is alig kisebb a 4"-es kijelzőjével...Mindenesetre egy Zopo miatt nem feltétlenül aggódnék, hogy mennyire jó.
-
Maximum1
őstag
Lerágott csont.
Ez is egy lehetőség, mint a vatera is, kinek melyik a szimpatikusabb, a lényeg hogy belül legyen béke. -
diegho
nagyúr
-
Upo
addikt
Nekem is megtetszett, rendeltem egy fehéret asszonynak de még mielőtt megjött volna kapott egy Moto G dualt. Múlt héten megérkezett, áfa kifizetve, nagyon nem piszkáltam csak végig próbáltam rajta mindent meg készítettem róla fényképeket de tetszik. Ha nem megy el még lehet hogy megtartjuk és inkább a moto megy.
Formára is bejön, a hátlap nem fényes, a kijelző is jó, a GPS kiváló, a kamerája a szokásos, nem egy Canon EOS de a motonál jobb. -
Lampard19
tag
Nincs vele tapasztalatom. Thl t5 ( a két magos) és zp700 is van viszont közeli ismerőseimnek és mindketten elégedetten használják. Zp700-nak itt is női tulaja van
Nekem a zopo szoftvere jobban tetszik, a thl-é teljesen stock android, a zopo-é viszont kicsit színesebbé, szebbé van csinálva, szerintem legalábbis. Mivel a hardver ugyanaz, valamivel el kell döntei a dolgot. Emellett külsőre is szebb szerintem.
-
Lampard19
tag
A thl és a zopo készüléke is egy megbízható darab szerintem. Korrekt kijelző és anyaghasználat ennyi pénzért, nem csereg ropognak. Fényképezőtől viszont nem szabad sokat várni... Elég gyenge
Más:
Valaki tud bármiféle lehetőségről egy Lenovo k910-es magyar szoftverezésére? Keresgéltem mindenhol, de root+ google play felrakásán kívül (gyárilag még az sincs) semmit se találtam rá. Épp arra váltok, de úgy látom, egy darabig mindenképpen kénytelen leszek angolul használni. Mindenesetre várom nagyon
-
Upo
addikt
Természetesen nem magyarított, gyári szoftver van rajta. A dual simeshez usb kábel nem jár, van helyette egy fehér gyári füles és egy fix kábeles töltő EU adapterrel, egyébként 5V 500mA. Ja meg a 6 kis füzetke.
Magasabb a doboza mint az 1 simesnek, gondolom hogy a töltő beleférjen. -
-
Brain75
senior tag
-
Brain75
senior tag
Valami a te telefonoddal nem stimmel. Szerintem rosszul van beállítva a kamerán fizikailag a fókusz.
Igen, Gyári appal fényképeztem ezeket.
Itt egy pár perces kép.
Az első. Gyári appal Tronsmart TS7-el.
A második. Gyári appal és Samsung Galaxy S3-al.
Szerintem a Galaxy S3 kicsit túlexponálja a képeket, de való igaz hogy a színei élénkebbek.
De ha azt nézzük akkor a Galaxy S3 egy 80-100 ezer forintos telefon, a Tronsmart TS7 pedig egy 60 ezer forintos készülék.
Én szerintem az árához viszonyítva, világbajnok képeket készít a Tronsmart TS7. -
Coolby84
tag
hmm, ezek szerint vastagabb, mint amit írnak a honlapok, ott csak 7mm van feltüntetve...
Kamera nekem annyira kell, hogy max 1-2 közösségi poszt kijöjjön, amire a mostani Galaxy Ace is elég igazából, olyat meg csak tud ez is. Led visszajelző Ace-n sincs, azt már megszoktam...
Amúgy a bazi nagy Tronsmart felirat fent van a hátulján vagy figyelni kell, hogy valamelyiknek fent van, valamelyiknek nem?
Az hogy Cubot One vagy TS7 az számít valamit?
-
citkar
addikt
Ah..épp lecsúsztam a módosításról.
Ahogy gondoljátok, de talán még bővülhet s szerintem érdeklődő is lesz, mint én.
Összességében nekem tetszik a telefon, a nagyobb tábort hiányolom mögüle, valamint a több romot, CWM-es recoveryt s a tapasztalatok leírását (minél több tulaj esetében), mint pl. mindenkinél jól teljesít-e a gps hosszú úton a városi kis utcákban, vagy bármi egyéb dolgot. -
citkar
addikt
A teló rootolt rommal jött, a recovery CWM-es volt?
Keresgéltem mekkora tábora van, de még nagyot nem találtam, próbálgatni romokat (needromon nem is láttam romot hozzá) nem könnyű, bár ha a gyári jól működik s rootolt vagy rootolhato nem nagy érvágás egyelőre az átlag felhasználóknak. -
maj-viktor
őstag
Köszi láttam, csak még próbálom összegezni őket, bár nagyon ZTE V956 felé hajlok, bár alul az az üres mező nagyon fura... Pont mint a Haier W910-nál is... miért nem raktak oda érintőgombot!? O.o
Meg őszintén már nem az a 10$ fog dönteni, hogy melyik bolttól rendelem, hamár megvan a számomra "megbízható"... De tényleg köszönöm a linket, stb.
/szerk
Meg amúgy ez mind 4,5 & 5"-os modellek voltak amit küldtetek...
Esetleg 4"-ból ajánlott van!?Lenovo a660-nal szimpatizáltam, ahogy láttam itt is jókat írtak róla, esetleg még valami más 4"-ba!?
Elég a DualCore & 512MB meg persze wifi-bt-gps 4gb flash esetleg 8gb -
-
bigbuda
aktív tag
Állítgattál vmit GPS-en hogy működjön, vagy alapból ment rendesen? Nekem valahogy nem akar bepozicionálni, tegnap este végigcsináltam azt a GPS fix-et ami meg van adva itt a fórumban, aztán utána talált az erkélyről holdakat gyorsan, De ugye mozgás közbe nem teszteltem akkor. Nos éjszaka ki volt kapcsolva a teló, aztán ma mentem volna vmerre, gondoltam akkor kipróbálom a navit, és ugyanugy semmit se talált mint az elején. Ilyenkor mit lehet csinálni? Van valami más GPS fix, vagy ugyanazt ujra meg kell csinálni?
Köszi
-
Gyuc
aktív tag
A TS7 nekem is tetszik nagyon és az aku ideje valóban nem rossz olyan másfél nap szerintem de többet majd jövő héten tudok amikor melóban kicsit erősebben igénybe lesz véve.
Viszont a kamerával nem vagyok kibékülve valamiért...néztem a GT99 képeit azokkal sokkal jobbak be kell vallanom...vagy még nincs meg hozzá a megfelelő programAddig tesztelem tovább hátha találok valami jót.
-
andatti
senior tag
A "zöld cseppnél" ugye nem az épületben voltál? Inkább a pozíczió és a szög miatt tűnik úgy, mintha... vagy nem? Amúgy nagyon jó kis proginak tűnik. A 3 méter pedig (szerintem) kiváló, ennél jobb nem igazán hiszem, hogy van, illetve lenne... (a 2 méter is már igen igen ritkaság, főleg egy nem célharrdvertől...)
-
-
Gyuc
aktív tag
szia!
A TS7-hez amit adtak programot és ami valószínüleg egyezik azzal amit Cappa mond azzal tökéletesen lehet rootolni kb 2 perc alatt
A rootolás után csináltam mentést az Mtkdoridtoolssal.
Más:
Micro sim kell a TS7-be és nekem még régi SIM kártyám volt.Tegnap előtt első körben megkérdeztem ha másik telóba veszem kicserélik-e mondta a csaj hogy 4000Ft ért nagyon szívesen
Mondom köszi nem.
Ma visszamentem és egy msáik csajhoz mentem.
Csak a SIM-et vittem és mondtam,hogy szarakodik nem ismeri fel a telefon kérnék egy cserét...Mondja a hölgy hogy persze semmi gond azonnal....mondom neki...lehet hogy a jövőben micro SIM-es telefon veszek Önöknél,nem lehet egyből arra?...de persze azonnal csinálom.
Tehát egy kis rafkó és simán cserélik ingyé -
-
Mivel elméletileg ugyanaz, mint az autoroot pakk, ezért működnie kell - bár nem vagyok ts4/ts7 tulaj.
-
bigbuda
aktív tag
sebaj, nem a világ vége... méretben pont jó lesz így is, galaxy s3-hoz hasonlítottam, mert azt pont kényelmesen átérem egy kézzel is... ugyhogy királyság... barátnőmnek rendelt feiteng h9500-at már nem érem át, de neki jo két kézzel is nyomogatni
amugy azt hittem tovább fog tartani a postázás, így hogy presell volt rendelésnél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged