- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kulbi
aktív tag
válasz
barnam_ #50740 üzenetére
Most kb. egy árban van. Ezért is kérdeztem. Nagy dilemma.
Eddig ezt tudom:UMI X2 200$
- a felbontás miatt a 3D-n meglátszik, hogy lassabb
- egyébként állat kijelző
- jó akksi/idő
- összeszereléssel lehetnek gondok a peremnél, könnyen törik a kijelző a sarkon
- bluetooth problémákTHL W200 185$-200$
- gyenge akksi 1750 mAh
- jó összeszerelés
- gyengén világító gombok, szinte semmit
- túl erős, szükségtelen fényerő -
forgonati
őstag
válasz
barnam_ #45846 üzenetére
Ha megölöd a preloadert, akkor is életre lehet kelteni, csak testpointon keresztül. De ahhoz szét kell szedni a telefont, forrasztani kell a panelra, stb... De ha már úgyis tégla a telefon, akkor sok vesztenivaló nincs...
Kis kézügyesség és megfelelő kellékek kellenek csak. Minden javítható
-
válasz
barnam_ #43416 üzenetére
Met ha nem sikerül a hack, akkor legyen akksim
Mert ugyebár 3 érintkező van az akkun.
Simán párhuzamosan kötni necces őket, mert kérdés mit csinálnak, ha a jelöletlen érintkezőt is összekötöm.
Az elvileg egy hőérzékelő, ami túlmelegedéskor lekapcsolja a töltést.... Ha jól tudom.
Vagy simán lehet mind3 érintkezőt összekötni a másik akku ugyanazon érintkezőjével, nem okoz gondot?Tehát arra gondoltam, hogy széthányni 2 akkut, csak a cellákat párhuzamosan kötni, és csak egy ilyen 3 érintkezős csatolófelület marad.
Valaki aki kicsit jobban ért a villanyászathoz az segíthetne. Vagy ez már a hobbyyelektronika.hu témája?
-
andatti
senior tag
válasz
barnam_ #42553 üzenetére
Mondjuk, ha valaki a 256 Mb mellé vesz egy 8 Gb-os kártyát és beteszi, talán itt is lehet trükközni, hogy jobbára azt használja, azaz újra felosztani a rendelkezésre álló keretet, mintha lettek volna korábban ilyen hsz-ek is itt. Igaz a "buherálást" sem szereti mindenki, pláne, ha ő maga nem tudja megcsinálni...
De legfőképp én az akciós ára miatt linkeltem a telefont, és a viszonylag kevésbé ismert, bár mégsem teljesen noname márka név miatt... -
válasz
barnam_ #42377 üzenetére
Így igaz. Én a nagy akkus telefonjaimat is minden este feldugtam a töltőre. Vasárnap nem használom sokat, akkor van, hogy 75-80%-on áll este, de akkor is rádugom, mert a hétfő az amúgy is... (mindenki hétfőn akar elintézni mindent). Estére már tuti lemerülne. Ezért szemezek állandóan a P780-nal, azt használnám akár két napot is - csak ne lenne 73mm széles
instantwater:
a specifikációk alapján Snapdragon 200-as lesz.AsusBoy:
Nem jó a link -
válasz
barnam_ #42363 üzenetére
Na igen. Az is látszik, hogy nem volt sokat használva a telefon.
Nálam egy ilyen egy napot bír ki, a másodikra már nem viszem magammal, mert nem bírná végig. Persze én használom is...
hekmi #42369
A 68mm-es szélesség az nagyon jó 5" kijelzőhöz.
A procit nézve ez a Snapdragon 200-as lehet Adreno 302-vel, ami még 45nm-es csíkszélességű. Kár, hogy nem legalább a 400-ast rakták bele. -
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
barnam_ #41587 üzenetére
nekem is volt (w100), ezért mondom
klasszisokkal jobb a dzsiádzsó minősége!
de hát ízlések és pofonok
mellesleg van T-s G3S is... a kijelző meg egyeseknek inkább hátrány, h 5"
de nálam az akksi a legnyomosabb érv a g3s mellett!
@instantwater: szokj már le a sormintáról, nagyon zavaró, és tilos is!! ty
-
-
válasz
barnam_ #40855 üzenetére
Hát azért az "egész nap szinkronizál" az nem épp egy hiteles mérés, ugyanis a 3G olyankor energiatakarékos, amikor nem megy adat.... Nem olyan mint a wifi, ami mindig aktív.
Tehát abból nem nagyon lehet megállapítani, mit bír, ha óránként szinkronizál...Engem az érdekelne, hogy napi 4-5-6 óra netezést bír e?
-
Sanyaman
tag
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #39257 üzenetére
Kibontottam, egyelőre elégedett vagyok
Szép nagy fehér doboz, benne a telefon (rajta bubi mentes fólia), kezelési útmutató, tok, még egy fólia, 2db akku, töltőfej, usb kábel, headset.A telefon nem kicsi, de jó érzés kézbe venni, elvékonyodó hátlapja van, így vékonyabbnak érződik a valósnál. Egy kézzel bajosan lehet kezelni, de legalább oldalt van a bekapcsoló gomb. Minőségellenőr szemmel sem láttam rajta illesztési hézagokat, tehát e tekintetben abszolút elégedett vagyok.
A rendszer 4.2.1, van magyar nyelv, néhol angol. Hétvégén nem lesz időm tesztelni, majd jövő héten.
-
kmisi99
addikt
válasz
barnam_ #38475 üzenetére
Kicsit javult a helyzet. Viszont nem kikapcsoltam hanem gyorsítottam. Ez volt a furcsa a THL ben 0,5x sebességűek az animációk a vowneyben1x voltak ezért tűnt lassúnak a vowney mert tovább tartottak az animációk. Bár pont a task barnál nem javított semmit de el tudom viselni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
barnam_ #38409 üzenetére
Nem írja hogy meddig él az akciós kupon kód, csak hogy limited time.
sa830u24 kódra írja azt, hogy 38USD off a Lenovo A830 árából.Na az akciós 185 usd-s árra nem érvényes.
Ha nem akciós árra írod be, akkor 180 usd-re jön ki. -
Gyuc
aktív tag
válasz
barnam_ #38044 üzenetére
Én is minidealről rendeltem most és egészen tegnap reggelig annyi volt csak hogy kiküldve célországba.
Aztán ma reggel váltott és kiírta ,hogy megérkezett...alatta hogy vám elé állítva..és alatta hogy vámolás megtörténtNa mondom ez gyors volt
de most egy napja nem adták át a postának....gondolom holnap
-
andatti
senior tag
válasz
barnam_ #38046 üzenetére
Érdekes ez a kódhasználat...
antelife oldalán ezzel a kóddal gw200u17 182,99 $ + díj itt is a nyomkövetés...
A te kódod meg a minideal-ra szólt...
Tovább nézegettem a fórumokat, háát, ott is az aksit emelték ki fő hibájául, érdekességképp volt, aki spanyolwebshopból rendelte meg, kb. 2 hét szállítással...
-
-
-
vegyszer
addikt
válasz
barnam_ #37580 üzenetére
Ebben lehet valami.
Kolléga UMI X2-t vett, a 2/32GB-os verziót. És nem lelt vele 3G térerőt. Mint kiderült, a IV ker közép ez furán hat, azt hitte, hogy nincs benne 3G. Ilyedtében egy galaxy 4et berendelt helyette...
Fogalmam sincs miért, öt nem nyűgözte le a kínai csoda élménye. Nekem meg az A820 is bőven túlteljesíti az igényeimet -
ekrisztian
őstag
válasz
barnam_ #37553 üzenetére
A820-ról ültem G3S-re....hááát...
A jó nőkre is szoktam mondani olyan mint a zsiráf, szép szép, de otthonra nem kéne
Nekem nem nagyon tetszik a 820 után.Igaz ez a második chinaphone-m,de a Lenovo nekem minőségibbnek tünt a Huawei G300 után.De mikor a G3S-t kibontottam, megrezzentek az arcizmaim!
Azt hittem valami játék telefon.De mondom,biztos nem vagyok még hozzá szokva
notiled gagyi de láttam már 3 féle szint tőle.
Ledvillanó tényleg gyenge.
A kamerák egész jók.Igaz csak magam fényképeztem lehet ezért lett minden kép jó.
Nagyon érzékeny a két fém szegély a kijelző alatt és felett.A kereszt irányú legapróbb behatásra örökre rajta marad a karc.
Vigyáztam pedig rá.De az nem elég.Már eleve két karc volt rajta fent mikor megjött.Nem beszélve arról nincsenek szintbe a kijelzővel.Lentebb vannak annál.Így az értesítősáv matatásakor kellemetlen érzést ad a kéznek a kijelző pereme. -
-
-
alexw801
senior tag
válasz
barnam_ #33008 üzenetére
Ez a kinai helyi oldal angol forditott valtozata lehet, szerintem csak helyi vevoket szolgalnak ki. Azert nem jottem erre ra, mert ugyes kis kinai kolleganom percek alatt kinai weboldalon intezte, ha kertem valamire. En meg a Google Chrom forditojaval kukucskaltam, amit orosz es angol honlapokon soha nem teszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest