- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
A h+ és a 4g között mekkora a különbség?
-
nepszter1
addikt
Akkor én bajba leszek B20 nélkül vodafone-osként ?
-
nepszter1
addikt
http://eustock.eu/ van valami kupon kódja valakinek ?
-
nepszter1
addikt
40körül milyen telefont lehet venni ami 2/3GB ram minél nagyobb üzemidő 5" vagy nekem jó a 5.5" és tudja a vodafone 4g-t. Köszii
-
nepszter1
addikt
Hali Xaomiból milyen fajta telefonok vannak ami 3Gb rammal rendelkeznek illetve 4000mah aksi van benne és 5" , belső memória nem lényeg .
-
nepszter1
addikt
Hali . adott itt egy Oukitel k6000 pro telefon kb lassan 1 éves lesz , a 3. hónapba betört a kijelzője de tökéletesen működött a mai napig , de ma egyszer csak rezgett egyet kikapcsolt és nem kapcsol vissza csak háttér világítás van a töltőre se reagál ötletek ? Érdemes vele foglalkozni vagy kuka ?
-
nepszter1
addikt
Hali keresnék anyumnak egy 4,7 - 5" telefont a keret max 40k fehér legyen
-
nepszter1
addikt
Hali keresnek telefont ami 3gb ram 5,5" nagy üzem idő keret 40-50k
-
nepszter1
addikt
honnan lehet rendelni ebből a csúcs szuper olcsó 4$ telefonból ?
freedom 251
-
nepszter1
addikt
válasz
KamuMazsola #122974 üzenetére
Minden így van ahogy leírtad , de még mindig nincs net amúgy Vodafone
esküszöm nem értem mi baja van , telefonálni is lehet vele netre pedig elő vagyok fizetve
-
nepszter1
addikt
Hali hogyan tudnék az Oukitel K6000 pro-ra netet varázsolni ? Mutatja hogy 3g elérhető jelenleg de bekapcsolom és nincs netem ötletek ?
-
nepszter1
addikt
Hali , keresnék újra telefont most valamilyen lányos telefonra lenne szükségem igazából a Redmi 2 hoz szeretnék hasonló telefont egy picit nagyobb akksival nem baj ha 5" árban minél olcsóbban és megbízható telefont keresnék köszönöm
-
nepszter1
addikt
-
nepszter1
addikt
Tudom nem ide tartozik de máshova nem tudok felrakni a kérdésemet , szeretnék venni egy Rózsaszín vagy valami lányos színű Xiaomi powerbankot ezt néztem ki de a kérdésem hogy ez eredeti lenne ?
-
nepszter1
addikt
válasz
felegyhazig #121218 üzenetére
Veszíteni valóm nincs , meg fogom próbálni minden félé képen .
-
nepszter1
addikt
válasz
felegyhazig #121215 üzenetére
ez most komoly ?
utána rakjam rizsbe vagy hogy ?
-
nepszter1
addikt
válasz
tibcsi0407 #121207 üzenetére
persze , mar volt szervízbe akkkor kicserélték ezt az usb töltő helyét mert nem töltött a telefon csak kikapcsolt állapotban aztan 3 hét után se kép se hang nem kapcsol be azóta , töltőre dugva néha bevillan a piros led és ennyi sajnos
-
nepszter1
addikt
Hali , esetleg tud valaki olyan GSM szervizt aki megpróbálná megcsinálni a beázott lenovo p70-emet?
-
nepszter1
addikt
Tomtop ról 04.29 rendeltem egy telefont azóta semmi róla hogy feladták-e volna , kezdjek aggódni ?
-
nepszter1
addikt
OUKITEL K6000 Pro telefon berendelve !
-
nepszter1
addikt
Szerintem meg lesz a telefonom nem baj hogy nincs rajta noti led az legyen a legnagyobb baja , Oukitel K6000 Pro honnan tudnám ugy beszerezni hogy legolcsóbban ússzam meg esetleg valami eu-s szállítási trükkel van ilyen ? Hogy Kínából rendelem de még is ugy látszik mintha eubol rendeltem és megúszom a vámot
-
nepszter1
addikt
Okuitel k6000 pro -nal jelenleg van jobb telefon hasonló árban és tudásban ?
Honnan tudnám legolcsóbban beszerezni , esetleg vám áfa nélkül ?
-
nepszter1
addikt
okuitel k600 pro -nal jelenleg van jobb telefon hasonló árban és tudásban ?
-
nepszter1
addikt
a Oukitel K6000 Premium telefont mikor lehet kapni ?
-
nepszter1
addikt
esetleg van valami jó kis oldal ahol lehet szűrésre telefont keresni pl, 4000mah akksi meg 5" kijelző
-
nepszter1
addikt
Lenovo p70-hez hasonló karibelű telefont keresnék , kivéve a redmi 3
-
nepszter1
addikt
Hali , keresném a lenovo p70 utódomat , hasonló kaliberű telefon kellene nagyobb aksi 5" full hd kijelző és hasonló procival , köszi előre is .
-
nepszter1
addikt
Hali létezik 15ezer forintért dual simes telefon 5inc 1giga rammal? Akár használtan is
-
nepszter1
addikt
Hali szerintem mostanra oxilálodott el telefonom ( Lenovo p70-a korábban vízbe esett sajnos ) csak kikapcsolt állapotban tölt akkor is nagyon nehezen , pl 6óra hossza alatt 30% töltött , a gép se imseri fel a telefont , vagy aksi vagy az a usb kabel hely ment tönkre esetleg én ezt ki tudom itthon cserélni ? Illetve hol találok alkatrészeket hozzá ami tényleg az és nem kamu .
-
nepszter1
addikt
Hali lampard19 kollégatol vettem nyáron egy Xiaomi Redmi 2-t. A hangszórója meghalt neki egyre halkabb sajna. Próbálnám felvenni a kapcsolatot vele de 10napja volt aktív. Én is el tudnám intézni a garanciát de sajna nem kaptam hozzá blokkot se számlát ilyenkor mi a teendő?
-
nepszter1
addikt
Hali! Szertném a következő telefonokat eladni de sajna nem tudom mennyire bírnám
Adott itt egy thl w100 érintő kijelzos hibás hol rendesen működik az érintő hol nem más baja nincsAztán adott itt egy zopo zp810 hátsó hangszórója recseg más baja nincs
Mennyire tudnám eladni őket kb? Köszi előre is a választ
-
nepszter1
addikt
Mlais MX Base vélemények a telfonról kamera mennyire lehet rossz neki ? Szerintem elég jó vételnek tünik ha minden igaz tudja itthon a 4g-t igaz ?
Akksija valódi lehet a 4300mah ?
-
nepszter1
addikt
Valaki rendelt már innen Lenovo p70-et ? Mert most csak 195euro
[link] -
nepszter1
addikt
Kinéztem magamnak a Lenovo P70-et ami megfelel az igényeimnek bár egy picit drágának tartom esetleg tudnátok hozzá hasonló kaliberű telefont ajánlani ?Az se probléma ha picit olcsóbb
-
nepszter1
addikt
Sajnos nem találok megfelelő alkatrészt a ZOPO ZP810-es telefonomhoz egy hangszóróra lenne szükségem mert elkezdett recsegni teljes hangerőn . Meg akár én is ki tudom cserélni rajta vagy valami szakihoz kellene küldeni ?
-
nepszter1
addikt
Sajnos a telefonom topic címe kihalt , volna itt egy régi ZOPO ZP810 aminek a hangszórója elkezdett recsegni szeretném kicserélni valahogy/valakivel hol merre tudnék alkatrészt rendelni hozzá ?
-
nepszter1
addikt
Sziasztok ár/érték arányában keresem a legjobb telefont ami 2GB-ram van és 5" körüli az se probléma ha egy kicsit nagyobb és nagyobb akksija legyen köszi előre is
-
nepszter1
addikt
Üdv igazából nem találtam megfelelő topicot hova rakhatok fel a kérdésemet remélem itt is kapok választ.
Egy THL W100 -as fehér érintő kijelzős mobil telefon-t mennyiért tudok eladni ? A telefont lehet használni de művészet hol reagál hol pedig nem reagál a kijelző . -
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék megbízható telefont hosszú távra max 50ezer forintért egyenlőre a Lenovo A806 al szemezgetek
2gb ram legyen 5" és fehérbe legyen kapható.
Még milyen alternatívák vannak ? -
nepszter1
addikt
Ha Insure fee-t bepipálom coolicool-on akkor nem vámolják meg ?
-
nepszter1
addikt
Lenovo A806-ot találok valahol EU raktáron ?
-
nepszter1
addikt
Lenovo A8 A806 nak van valami más alternatívája ár/értékben ?
-
nepszter1
addikt
Lenovo A8 A806 nak van valami más alternatívája ár/értékben ?
-
nepszter1
addikt
Most mekkora esély van arra pl. ha pandawillről rendelek egy jiayu g4s-t hogy megvámolják ? Mostanába honnan érdemes rendelni kb 2éve nem rendeltem kintről telefont gondolom azóta változtatok a szokások.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék 4.7" vagy 4.5" telefont megbízható legyen legelsősorban és fehér. Lehessen vele csinálni vele jó minőségű képeket. a Keret sajnos max 40k áfával együtt . ( Barátnőmnek kellne a telefon )
-
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék 4.7" vagy 4.5" telefont megbízható legyen legelsősorban és fehér. Lehessen vele csinálni vele jó minőségű képeket. a Keret sajnos max 40k áfával együtt .
-
nepszter1
addikt
Keresnék barátnőmnek 150$ ig telefont 4.7" legyen és fehér esetleg most honnan érdemes rendelni ahol nem teszik rá az áfát ?
-
nepszter1
addikt
Hali! Volna itt egy Motorola atrix 2 es csak a Vodafones kartyat ismeri fel. Járt egyszer a vodafonos szakuzletbe ott valamit csináltak rajta es jolett de eredetileg egyetlensim kártyát se ismert fel.
-
nepszter1
addikt
Keresek por és csepp álló telefont max 40ezer forintért 5" körülit !
-
nepszter1
addikt
Keresek max 40ezer forintért 5" telefont ami jó képet és videót csinál.
-
nepszter1
addikt
Esetleg van kínai telefonba ilyen cat utánzat ?
-
nepszter1
addikt
esetleg el tudnék adni egy zopo zp810 és ha igen mennyiért ?
-
nepszter1
addikt
Keresek 5" vízálló telefont ami jó képeket csinál illetve nagyobb aksija van az átlagnál
-
nepszter1
addikt
Keresek 5"-4,7" nagy aksis , jó kamerával ellátott telefont max 50-60 ezer forint környékén
és a kijelzője legyen műanyag ne üveg -
nepszter1
addikt
Keresek 5"-4,7" nagy aksis , jó kamerával ellátott telefont max 50-60 ezer forint környékén
és a kijelzője legyen műanyag ne üveg
-
nepszter1
addikt
Keresek 30-40 között megbízható telefont olyan 4-4,7" telefont , többet is kérnék hogy tudjak választani köszönöm
-
nepszter1
addikt
Keresek 4,5 - 4,7 " telefont olyan max 35ezer értékért vámmal együtt .
-
nepszter1
addikt
melyik a bestbuy powerbank ?
-
nepszter1
addikt
Lehet nem ide kellene irnom de nem találtam másik topicot , milyen tabletet érdemes vásárolni kínából ?
-
nepszter1
addikt
a másik topicba nem kaptam választ sajnos segítettem barátomnak rendelni egy telefont csak éppen megvámolták aztán elküldtem a bankszámla kivonatot a tranzakcióról csak hogy nekem ott van a nevem bankszámlaszámom ez a cink . Remélem nem lesz belőle bajom mert több telefont is rendeltem már így hogy segítséggel .
-
nepszter1
addikt
Digi mobilnet vettem persze stick nélkül csak telefonba de sajnosncsak a 2gt fogja ami elég lassú a Telenoros kártyám pedig ugye egy hálózatban vannak simán megy a 3g néztem minden fajta beállítást de nem igazán sikerül még az ugyfelszolgalat is Felhívtam de nemnnagyon tudtak segiteni
-
nepszter1
addikt
Digimobilnetet rendelt már valaki ? Esetleg használja valaki , ha igen hol tudom megrendelni ?
-
nepszter1
addikt
THL W8 hoz hasonló kinézetű telefonok vannak még ? Persze megbízhatóbb márka legyen
-
nepszter1
addikt
Sziasztok egy THL W100 picike XXX-ek vannak a telefon oldalán ez mitől lehet ?
-
nepszter1
addikt
válasz
CoolBoy323 #42973 üzenetére
ajj , ezt tudtam volna nem veszek hero 7500+ -at
nagyon bejövős a NEO N003
-
nepszter1
addikt
Esetleg valaki nem akar egy telefon cserét ? Egy hero 7500+ om van persze hasonló kaliberű telefon érdekelne
-
nepszter1
addikt
válasz
instantwater #41316 üzenetére
majd ha meglesz egy rövidke tesztet kérünk
-
nepszter1
addikt
hero 7500+ hoz felraktam egy light sensor patch na azóta a telefon a lógóig kapcsol be , ötletek ?
-
nepszter1
addikt
zte v967s be van rootolva de nem tudok egyetlen romot se felrakni install aborted azt irja ki ötletek ?
-
nepszter1
addikt
tud esetleg valaki segíteni nekem ?
-
nepszter1
addikt
Szerintem kihagyhatatlan ajánlat !
-
nepszter1
addikt
válasz
instantwater #39948 üzenetére
Melyik a legolcsóbb mobilnet most ? Ilyen usb stickel ?
-
nepszter1
addikt
40k ért mi a bestbuy most ?
-
nepszter1
addikt
válasz
CoolBoy323 #38227 üzenetére
Akkor marad aliexpress
nem tudom k&h letiltotta fogalmam sincs hogy miért..
de lehetséges hogy ők , de nem tudom miért semmi okuk nem volt rá.. Probáltam megoldani a dolgot paypal topicba már irtam is de nem segített senki .
-
nepszter1
addikt
Jelenleg hol a legolcsóbb a THL W100 ? Ahol viszonylag hamar fel is adják .
-
nepszter1
addikt
Esetleg abból nem lehet probléma hogy 5. Kínai telefont rendelem és még egyiket se vámolták meg utólag esetleg nem büntettnek meg? Persze egyiket se árulom csak haveroknak rendeltem
-
nepszter1
addikt
Lenovo A800 lehet itthon használni nem lesz baj a hálózattal ?
Esetleg van másik alternatíva , ez helyett ár/érték arányban ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged