- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
sajtjani #40998 üzenetére
Hali.
Be kell ismerjem, igazad volt!
Ma delben postara adtak. Azt irta 2 nap mulva fog elni a tracking de mar el, ma delutan 12:52-kor foglaltak a szallitast es 13:13-kor vette fel a csomagot a szallito
Viszont nem singposttal kuldte hanem yodel, es igy lehet fizetnem kell majd vamot.
Remelhetoleg a yodel jobb mint a fedex. Ket eve megszivtam a fedex-el, a kezelesi koltsege tobb volt mint maga a vam. -
anonym1s
őstag
válasz
sajtjani #40998 üzenetére
Hali.
Helyes a sejtesem, miszerint te mar voltal ennek a shenzeni nagyaruhaznak az irodajaban, hogy tudod a lanyok csinosak?
Vettem eszre hogy gyakorlatilag nincs ugyfelszolgalatuk, de elmeletileg van:
Telephone:
0086-132-67158289 (8 AM-10 PM)
es ha van telefonos, akkor sejtesem szerint a telefon mellett van egy laptop is, szoval megtehetnek hogy valaszolnak mail-ekre.
Nem baj, csak erkezzen meg minel hamarabb es eppsegben, akkor egy rossz szavam nem lesz az uzletukre"Bocsássatok meg hogy leírom, de ez a cseteléses, levélírós, kérdezgetős, imélezős faszság csak ránk és az ukránokra jellemző europában szerintem ( ahogy olvasgatom a klf forumokat)."
Kis tevedesben leledzel. Ez egyaltalan nem Magyar, Orosz, vagy barmilyen kelet europai sajatossag, hanem emberi tulajdonsag, ami fellelheto a vilag barmely pontjan.
En angliaban elek, rengeteg cuccot adtam mar el ebay-en, es tizbol 9szer erdeklodtek az angolok uzenetben! Senki nem hivott fel, mindenki uzent ebayen keresztul, mert az ingyenes, a telefon meg nem!A magyarok a magyarokat szidjak, ocsaroljak, leminositik, es szegyellik hogy magyarok, ez az egyetlen magyar sajatossag, semmi mas!
9 eve elek angliaban, de meg egyetlen angolt sem hallottam aki a sajat fajtajat szidta volna.
Ez a kulonbseg Magyar es Angol kozott, a Magyar szegyelli a szarmazasat, az Angol meg buszke ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest