- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
-
punky10
addikt
válasz
nepszter1 #131148 üzenetére
Nekem egy ilyen tok van a telefonomon, leejteni szerencsére még nem sikerült, de van ré esély, hogy túlélné.A sarkain nagy gumivastagítás, ha netán arra esne, sokat tompítana.A hátlapon egy műanyag erősítés, itt van egyébként a gyenge pontja is:a kitámasztó.Nem sokat használom, bár egy-két alkalommal hasznos volt, de ez a lap nem olyan stabil kinézetű, mint maga a tok.Gondolom nem akarták még vastagabbra készíteni a hátlapot.Szerencsére stabilan ül a helyén, nem zavaró.A hátulján,a szürke részen lévő dudorok brutálisak, mint egy endúró motor gumija...
Kesztyűben sem csúszik ki a kezemből.A bal alsó sarkában nyakpántnak van lyuk kialakítva, ez is ritka mostanában.Egy fényképező-tok karpántját füzem bele,így van egy plusz védelem a kiesés ellen, illetve bárhova fel tudom akasztani meló közben.Nem irodában dolgozom...
-
Ájvé
veterán
válasz
nepszter1 #130969 üzenetére
Valószínűleg nem, tok még lehet hogy jó ha szilikon, de merev tok nem valószínű. Kijelző és szenzorok elhelyezkedése elég hasonló, fólia még elképzelhető hogy jó rá, de érdemesebb inkább rá valót nézni.
-
Zeki
nagyúr
-
beg
veterán
válasz
nepszter1 #123649 üzenetére
Előtte ajánlott olvasmány.
(#123650) Mr. Y: Tényleg nem ide való. De ha tudod, miért írod be?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
nepszter1 #122973 üzenetére
A wifihez semmi köze! A beállítások- simeknél az a sim legyen kiválasztva adatnak, majd a beállítások - továbbiak - mobilhálózatoknál az adatok engedélyezése és ugyanitt a hozzáférési pontok neveinél az az apn jól legyen beállítva, a 3G-4G engedélyezve.
Melyik szolgáltató netjét akarod használni? -
-
salaud
aktív tag
válasz
nepszter1 #121221 üzenetére
Féktisztítóval azért óvatosan, haver teherautójában ráment az emelőhátlap vezérlőpaneljára és gyönyörűen lemarta a nyákról a lakkot és még ki tudja mit is, első gyújtás ráadáskor elfüstölt a panel. A szervizes aki ráfújta ügyesen, kicsit szívta a fogát, mert 70000 volt a bontott panel bele...
Az ajánló ossza meg a féktisztító pontos adatait, márka/típus, mert mindegyik más összetételű lehet.
-
-
válasz
nepszter1 #121206 üzenetére
Ezt amúgy már többször átrágtuk
De leírom megint
Beleesett a vízbe, azóta az úgy volt használva , eloxidálódott benne minden, csatlakozók, rézalkatrészek, forrasztások, meg minden.
Ezt ki lehet dobni, de ebből telefon már nem lesz!
Alaplapcsere lenne, az meg kb a készülék ára, ha sérül valami az LCD környékén, akkor ott vagy, hogy veszel egy másik telefont.
-
dlaj
őstag
válasz
nepszter1 #120562 üzenetére
Te jól látod. Szerintem elnézte. Összekeverhette a sima 6000-rel.
Én is így jártam először.
Ha nagy aksis kell, akkor inkább ennyi pénzért az uleFone Powert választ. Abban legalább van notiled, és a home gomb is kapott egy kis megvilágítást. -
-
tibcsi0407
félisten
-
-
-
-
-
-
törölt tag
-
válasz
nepszter1 #107826 üzenetére
Múltkor volt fent garis pár hetes P70-es.
Ha meg sok az ára, akkor irány a Szlovák bolt, onnan nem nagy összegért elhozzák ,és olcsóbb is.
A fenti linkeltnél azt hiszem tudnak magyarul is.
Gari érvényes. -
KTU
addikt
válasz
nepszter1 #107272 üzenetére
Mlais M52 Red Note 5,5"
$127.86 USD + Shipping
ha a következő országokba át tudod venni:France +$9.02
Germany +$3.28
Italy +$8.20
Netherlands +$3.28
Portugal +$6.56
Spain +$2.46
Sweden +$8.20
United Kingdom Free Shipping
Romania +$3.28
Finland +$3.28
Greece +$3.28Kínából Magyarországra $128.99 USD +27% + 2000Ft = kb. 49000Ft
Vagy másik EU raktár 151.1 EURO = kb. 47 - 48000Ft erre már nem jön semmi, és gyorsabb talán
arra a SoC-ra épül mint az említett Lenovo de 5,5", a kamera is ugyan azt hozza, nem nagyon sz@r annál 1-2 fokkal jobb, a kalapács UMI Hammer kamerájától jobb
Kijelző szép, jó fényerő "csak" HD,
akku kisebb benne, kb. 60% a P70-nek,
sajna többet is írtak rá 3200, valójába kb. 2350mAh de már abból is rendeltem párat -
GIJoe
addikt
válasz
nepszter1 #107272 üzenetére
Nem nagyon találom leírva hogy ez a Lenovo Golden warrior S8, ban milyen szenzor lehet. Elvileg olyan mint a K3 ban, (Omnivision?), mert az egész pofást még este is...
-
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
nepszter1 #101268 üzenetére
99%
szerk.
pont ez változott az elmúlt 2 évben,
ku#v@ra bekeményítettek a zöldmanók,
ennek az évnek az újítása hogy már a DHL-nél is van vámügynöki díj,
és hogy a posta is megemelte ezt 2k-raszerk2.
több boltnál van ellenben vámbiztosítás,
egyelőre a coolicool a befutó ezügyben, mert náluk ez csak +8%,
szemben mondjuk a panda 20%-ával.
A másik topicban épp írja valaki hogy szívóznak vele mert a visszajáró összegnek csak 1 részét akarják refundolni, a többiért meg kupont ajánlanak, de van aki meg csont nélkül megkapta a refundot... -
-
kazan23
aktív tag
válasz
nepszter1 #88508 üzenetére
Keress ilyet!
4,5", 720p, 16k+ antutu, 4.1.2, cseppálló, a fürdetést már kevésbé szereti, de kibírja. -
aytukabozs
addikt
-
-
Švejk
őstag
válasz
nepszter1 #38222 üzenetére
A Tmallon 139$. Meg vagyok velük nagyon elégedve, ajánlom a boltot.
De akkor szerintem már vegyél A820-at, az 1$-el drágább csak, s bár nincs előlapi kamera meg led villanó, talán megbízhatóbb mint a THL. Itt a fórumban talán tegnap volt egy DOA W100-as, ment is vissza gariba. Youtubeon is láttam DOA W100 videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged