- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
kosturica #40912 üzenetére
Én a szokásos 6589-es SoC-cal használtam fullHD-t és nem panaszkodtam lassulásra. Bizonyára létezik olyan program, aminél pont ez a többlet számítási szükség okoz lassulást, de én játszottam is rajta több játékkal, szóval bőven kisebbségben vannak azok ahol gond, nem kell aggódj emiatt
Ha van nagy erőforrás igényű játék vagy bármiféle app amit használnál akkor érdemes utánaérdeklődni, de alapvetően se a teljesítmény se a fogyasztás nem jelent problémát a mindennapokban a fullHD esetében. -
RVR400
veterán
válasz
kosturica #40912 üzenetére
Szerintem nem maradtam egyedül, ha jobban megnézed, még rajtam kívül volt azért 1-2 ember, akinek feltűnik a dolog. Természetesen ha egymás mellé rakod a HD-s 6589-et és a FHD-s 6589T-t és egy 800*480-as MTK6577-et, akkor észére fogod venni, hogy miről beszélek. Addig Te csak feltételezésekbe bocsátkozol olyan dologgal kapcsolatban, amiről nekem tapasztalatom van.
Valójában, ha nincs másik telefonod, akkor teljesen jó lesz a cucc, a képe vitathatatlanul gyönyörű, de azt Te sem gondolod komolyan, hogy egy 2.25-ször több pixelt hajtó de csak 1.25-ször erősebb rendszer majd ugyanazt fogja produkálni, ráadásul az akkuidő is kevesebb lesz, mivel ugyanaz a SOC emelt órajellel nagyobb fogyasztást produkál... Azért a matematika és a fizika még mindig működik.Ha most nem egy HD-s MTK6589-ed van, akkor fogsz örülni a telónak, és a véleményemet továbbra sem fogod osztani (mert nincs összehasonlítási alapod), de ha az említett konfiggal rendelkezel, akkor nem fog tetszeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- Egér probléma
- Milyen autót vegyek?
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest