- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Hosiminh
tag
hali,tudtok egy olyan app-ot,mint a "call meter" csak egy olyan plusz funkcióval,ahol külümböző percdíjjal számlázza a 20as 30as 70es szolgáltatók hívását, fontos lenne. előre is köszi a segítséget.
-
Hosiminh
tag
Hello,
remélem nem kérdezek nagy marhaságot de: a "dialer one"-ban hogy lehet beállítani a kapcsolatoknál hogy ne mutassa duplán a névjegyeket (telefon memóriájából és sim kártyáról), mert elég zavaró hogy minden névjegy 2x szerepel a telefonkönyvben, valamint ha hívóképet állítok be nem mutatja, pedig a beállításoknál engedélyeztem a hívókép mutatását. Remélem tudtok segíteni, előre is kösz. -
Hosiminh
tag
Sziasztok, tudnátok mondani nekem egy használható app-ot amivel egy gombnyomásra a képernyőt kitudom kapcsolni, és nem a "screen off" mert annak van egy olyan bugja hogy csak 2 gombnyomásra tudom vissza kapcsolni, valamint egy olyat amivel bármelyik gomb megnyomására be tudom kapcsolni. remélem nem volt túl hülye kérés. Előre is kösz.
-
Hosiminh
tag
Hali,
meg tudjátok mondani hogy a Sygic Aura aktiválása pénzbe kerül?
A választ előre is köszönöm. -
Hosiminh
tag
Helló,
megtudnátok mondani hogy http://www.appbrain.com/app/screen-off/com.jss.android.screenoff hogy ennek az app használata után is lemegy a telefon(zte blade) alvó állapotba, vagy csak a képernyőt kapcsolja ki? Remélem nem volt túl idióta kérdés. A választ előre is köszönöm.
bocsánat véletlen kétszer sikerült kattintanom -
Hosiminh
tag
Helló,
megtudnátok mondani hogy http://www.appbrain.com/app/screen-off/com.jss.android.screenoff hogy ennek az app használata után is lemegy a telefon(zte blade) alvó állapotba, vagy csak a képernyőt kapcsolja ki? Remélem nem volt túl idióta kérdés. A választ előre is köszönöm. -
Hosiminh
tag
Helló,
megtudnátok mondani hogy http://www.appbrain.com/app/screen-off/com.jss.android.screenoff hogy ennek az app használata után is lemegy a telefon(zte blade) alvó állapotba, vagy csak a képernyőt kapcsolja ki? Remélem nem volt túl idióta kérdés. A választ előre is köszönöm. -
Hosiminh
tag
válasz
zeorsdfd #6551 üzenetére
én az ellen nem is tiltakozom, hogy ne legyen hardveres gomb sőt, csak azt szeretném hogy ne a bekapcsoló gombra kapcsoljon be a képernyő ha nem valamelyik másik gombra/ vagy az összesre, és mindezek után még maradjon meg a csuszkás képernyő zár a biztonság kedvéért. Nekem zte balede-m van és csak a bekapcsoló gombra kapcsolbe a kijelző.
-
Hosiminh
tag
Derűs Estét,
látom az utóbbi pár hozzászólásban megszaporodtak a kérdések/kérések, nekem is lenne egy. Tudnátok mondani egy olyan app-ot amivel a képernyő zár/alvó állapotból való felébresztésnél nem a bekapcsoló gombot kell nyomogatni, hanem elég lenne csak a képernyő alatti két három gomb valamelyikével, és utána lehetne csak a képernyő csuszkájával szórakozni. A segítséget előre is köszönöm. Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged