Hirdetés
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Te offline appbrain klienst akartál és nem magát az appbrain appot.
Ha meg ilyen problémáid vannak a markettel akkor nem ártana egy factory reset vagy egy új ROM.Nálam mindent marketen keresztül akar telepíteni. Tegnap még nem úgy csinálta hanem kiírta, hogy INSTALL APPS meg azt, hogy hányat telepít, de semmit sem tett fel. Ma leszedtem és újra felraktam. És most mindent egyesével akar feltenni marketen keresztül. A FW installer meg nem találja a netet, pedig előtte tettem fel.
-
SsPL711
őstag
Szerintem fogalmi zavaraid vannak.
Ha SD kártyára felmásolod a sz.géppel letöltött alkalmazást akkor ahhoz nem kell Appbrain, se más szoftver, hogy azokat telepíthesd.
Max. egy file kezelő program kell ha nincs alapból a készüléked alapszoftverei között.
Ha van vagy letöltesz egy fájlkezelőt onnantól kezdve a telefon oprendszere felismeri az apk fájlokat és a csomagtelepítőt indítva telepítheted a programokat.llaszlo: Bocs, de nekem így működik csak. A régi módszerrel nekem se megy, csak így.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming FA507NV! Ryzen 7535HS+32GB DDR5+RTX4060! Bolti garancia!
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Sigma EX 150/2,8 macro hsm (Canon ef)
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- bontatlan, még fóliás "TDK HS-180"perces VHS videókazetta: 1000 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest