- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Te offline appbrain klienst akartál és nem magát az appbrain appot.
Ha meg ilyen problémáid vannak a markettel akkor nem ártana egy factory reset vagy egy új ROM.Nálam mindent marketen keresztül akar telepíteni. Tegnap még nem úgy csinálta hanem kiírta, hogy INSTALL APPS meg azt, hogy hányat telepít, de semmit sem tett fel. Ma leszedtem és újra felraktam. És most mindent egyesével akar feltenni marketen keresztül. A FW installer meg nem találja a netet, pedig előtte tettem fel.
-
SsPL711
őstag
Szerintem fogalmi zavaraid vannak.
Ha SD kártyára felmásolod a sz.géppel letöltött alkalmazást akkor ahhoz nem kell Appbrain, se más szoftver, hogy azokat telepíthesd.
Max. egy file kezelő program kell ha nincs alapból a készüléked alapszoftverei között.
Ha van vagy letöltesz egy fájlkezelőt onnantól kezdve a telefon oprendszere felismeri az apk fájlokat és a csomagtelepítőt indítva telepítheted a programokat.llaszlo: Bocs, de nekem így működik csak. A régi módszerrel nekem se megy, csak így.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest