- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Te offline appbrain klienst akartál és nem magát az appbrain appot.
Ha meg ilyen problémáid vannak a markettel akkor nem ártana egy factory reset vagy egy új ROM.Nálam mindent marketen keresztül akar telepíteni. Tegnap még nem úgy csinálta hanem kiírta, hogy INSTALL APPS meg azt, hogy hányat telepít, de semmit sem tett fel. Ma leszedtem és újra felraktam. És most mindent egyesével akar feltenni marketen keresztül. A FW installer meg nem találja a netet, pedig előtte tettem fel.
-
SsPL711
őstag
Szerintem fogalmi zavaraid vannak.
Ha SD kártyára felmásolod a sz.géppel letöltött alkalmazást akkor ahhoz nem kell Appbrain, se más szoftver, hogy azokat telepíthesd.
Max. egy file kezelő program kell ha nincs alapból a készüléked alapszoftverei között.
Ha van vagy letöltesz egy fájlkezelőt onnantól kezdve a telefon oprendszere felismeri az apk fájlokat és a csomagtelepítőt indítva telepítheted a programokat.llaszlo: Bocs, de nekem így működik csak. A régi módszerrel nekem se megy, csak így.
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Könyvajánló
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged