- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Te offline appbrain klienst akartál és nem magát az appbrain appot.
Ha meg ilyen problémáid vannak a markettel akkor nem ártana egy factory reset vagy egy új ROM.Nálam mindent marketen keresztül akar telepíteni. Tegnap még nem úgy csinálta hanem kiírta, hogy INSTALL APPS meg azt, hogy hányat telepít, de semmit sem tett fel. Ma leszedtem és újra felraktam. És most mindent egyesével akar feltenni marketen keresztül. A FW installer meg nem találja a netet, pedig előtte tettem fel.
-
SsPL711
őstag
Szerintem fogalmi zavaraid vannak.
Ha SD kártyára felmásolod a sz.géppel letöltött alkalmazást akkor ahhoz nem kell Appbrain, se más szoftver, hogy azokat telepíthesd.
Max. egy file kezelő program kell ha nincs alapból a készüléked alapszoftverei között.
Ha van vagy letöltesz egy fájlkezelőt onnantól kezdve a telefon oprendszere felismeri az apk fájlokat és a csomagtelepítőt indítva telepítheted a programokat.llaszlo: Bocs, de nekem így működik csak. A régi módszerrel nekem se megy, csak így.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged