- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #10780 üzenetére
Kíváncsiságból - és utólagos engedelmeddel - meglestem, hogy tudok-e koordináták alapján keresni a google térképben. A keresés mezőbe így kellett beírni: 43.107113, 17.347387
kép1 kép2 (a 2. képről eltűnt a jelölő a fotózás alatt, a 8-as szám melletti ház az)A kérdésem az mindenkitől, hogy ez visszafelé miként működik, vagyis milyen módon tudom kinyerni egy megadott cím vagy térképre bökés után a hely koordinátáit pusztán a telefon segítségével?
-
TRob1
veterán
válasz
szőröscica #10780 üzenetére
Akkor ti valami faoduba fogtok lakni (a googlemaps műholdképe alapján
) Mingy negnézem a koordinátákat naviba is, de ez tényleg jóval odébb van a Tiny utcától)
Viszont az tuti, hogy akkor el kell döntened, hogy a Tina utcába fogsz lakni, vagy az adott koordinátákon, mert nem egy hely
(de mindenképp írd majd meg, legalább priviben, ha hazajöttetek, hogy melyik volt a jó)
szerk: Ennyit ír erre: Jadranska Magistrala, 21330 Gradac (de semmi utca, csak alatta a Jadranska Magistrala)
-
TRob1
veterán
válasz
szőröscica #10777 üzenetére
Na megnéztem neked:
1.dolog: Podaca, Gradac --> Majdnem mindenhol egybe írják (pl:[link]), kb. olyan lehet mint nálunk Agárd-Gárdony-Velence
2. Navteq térképpel megtalálja a címet pl. így beírva: Gradac, Tina Ujevica , de el kell szomorítsalak: Podaca alatt van, és nem Gradacban: Szélesség: 43,12387°, Hosszúság: 17,30065° (Ez kb. az utcaközepe kordináta, nem a 12-re kerestem)szerk: És ha nézem a naviban (primo, új navteq map), érkzési címnek is így írja: Tina Ujevica 11 Gradac, Podaca
-
TRob1
veterán
válasz
szőröscica #10774 üzenetére
Nem lehet hogy a térkép nem jó a Motonavban? Ha gondolod, mondd a várost és az utcát (megnézem 3 féle térképpel, melyik hová mutat) Illetve a koordinátákat is, összehasonlításképp. (Jöhet priviben is)
-
St3ven
addikt
válasz
szőröscica #9501 üzenetére
Sims3?
-
Istv@n
aktív tag
válasz
szőröscica #6210 üzenetére
Hello!
A beautifull widgetnek van egy ilyen funkciója. Be lehet állítani, hogy a képernyő bekapcsolásakor mutassa animáltan az aktuális időjárást.
-
schmo07
tag
válasz
szőröscica #6174 üzenetére
De jó, örülök! akkor most már én is nekiállok, ha lesz kis időm.
-
schmo07
tag
válasz
szőröscica #6125 üzenetére
Facebook fotók: Ez nem tudom, működik-e, már hogy ezt keresed vagy sem
(a kommentek alapján van akinek bejött, másoknak meg nem...) -
zeorsdfd
senior tag
válasz
szőröscica #6125 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest