Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Hosiminh #11165 üzenetére
Pedig nyugodtan töröld a sim számokat, teljesen feleslegesek. (Eleve korlátozva van a nevek hossza, és még adatokat se ment mellé)
Szinkronizálni kell gmail accal, és máris van biztonsági mentés az összes névjegyedről (én még MyPhoneExplorerrel is szoktam néha menteni, ill. van vcf-be is lementve, fő a biztonság)
-
canniball
nagyúr
válasz
Hosiminh #8939 üzenetére
Kikapcs: Phone Sleep (root kell neki), vagy az Extended Controls-szal is tudsz ilyen widgetet csinálni ha támogatott a telefonod.
Bekapcs: No Lock (ezzel a csúszka is eltűnik) vagy LockBot (marad a csúszka is).Balinov!
Nem tudom mi az az adobe air, de ha a Defyn nincs gyárilag akkor nekem sincs olyanom. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Hosiminh #6548 üzenetére
Nálam az LG Optimusban ez alapból van(bármelyik gomb behozza a lockscreent).
Ami engem érdekelne, -valószínűleg nincs ilyen- hogy hardver gomb nélkül felébresszem a telefont. Nyilván valamilyen bonyolultabb nyitó kombináció kell, nehogy zsebben is kinyíljon. A gond az, hogy ha elsötétült a touchscreen, akkor az ki van kapcsolva, tehát vmi félig kikapcsoló kéne...A lezárás már megy hardvergomb nélkül, bármilyen alkalmazásból, egy mozdulattal!(Swipepad+lock sceeen button)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged