Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Mobil flották
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Hosiminh
üzenetére
Pedig nyugodtan töröld a sim számokat, teljesen feleslegesek. (Eleve korlátozva van a nevek hossza, és még adatokat se ment mellé)
Szinkronizálni kell gmail accal, és máris van biztonsági mentés az összes névjegyedről (én még MyPhoneExplorerrel is szoktam néha menteni, ill. van vcf-be is lementve, fő a biztonság
) -
canniball
nagyúr
válasz
Hosiminh
üzenetére
Kikapcs: Phone Sleep (root kell neki), vagy az Extended Controls-szal is tudsz ilyen widgetet csinálni ha támogatott a telefonod.
Bekapcs: No Lock (ezzel a csúszka is eltűnik) vagy LockBot (marad a csúszka is).Balinov!
Nem tudom mi az az adobe air, de ha a Defyn nincs gyárilag akkor nekem sincs olyanom. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Hosiminh
üzenetére
Nálam az LG Optimusban ez alapból van(bármelyik gomb behozza a lockscreent).
Ami engem érdekelne, -valószínűleg nincs ilyen- hogy hardver gomb nélkül felébresszem a telefont. Nyilván valamilyen bonyolultabb nyitó kombináció kell, nehogy zsebben is kinyíljon. A gond az, hogy ha elsötétült a touchscreen, akkor az ki van kapcsolva, tehát vmi félig kikapcsoló kéne...A lezárás már megy hardvergomb nélkül, bármilyen alkalmazásból, egy mozdulattal!(Swipepad+lock sceeen button)
Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple Watch szíj eladó
- Samsung Galaxy s23+ 8/256 GB, 2026.05.14-ig Rejoy garis
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)