- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Akossss
csendes tag
A Watchdog manager leginkább csak a figyelmeztetésre jó, de van olyan is, ami grafikonon mutatja az elmúlt 2 nap prohasználatát, mellétéve az akksi töltöttségi szintjét, én azt használom. Neve: SystemPanel.
-
Akossss
csendes tag
Adott egy Androidos telefon, BT sztereo headsettel. Minden működött, de a zenelejátszó, szabályzó gombok megszűntak működni, miután a MortaPlayer frissítette magát. Valakinek van megoldása?
A headsetem a másik telefonommal működik, vezérli rendesen. A telefonvezérlő gombok mennek. Vagy szoftveresen szállt el valahogy a vezértlés, vagy csak újra kéne párosítani, de azt meg nem emlékszem hogy kell, mert mikor kitörlöm az eszközt a listáról, és újra rákeresek, már nem kéri a kódot, megismeri egyből, de szeretném ha elfelejtené Pedig nem vagyok hülye hozzá, először azt hittem, hogy a frissítés az oka, de régebbi verzióját nem találtam meg a programnak a Neten, így átkapcsolatm a vezérlést a WinAmp-ra, de az sem reagál a gombokra...
Ötlet? A pontos típusok szerintem nem fontosak, mert eddig működtek, most nem. Amúgy HTC Desire HD, és Motorola HT 820 -
Akossss
csendes tag
Van egy olyan problémám, hogy egy program (Soundhound) véletlen 2x került fel a rendszeremre, és az egyik példánnyal nem tudok mit csinálni. Uninstall ikon inaktív, marketen install helyett upgrade gomb van, azzal felteszi mégegy példányban, azt el is tom távolítani, de az eredetit nem. Elindulni elindul, a telefonmemórián is látom fileböngészővel, csak root jogosultság hiányában nem engedi törölni. Valakinek valami ötlete? Ide, vagy az akossss@gyoriek.hu -ra várnék válaszokat, idegesít az az ikon ott nagyon...
Ha ez segít, Desire HD a teló típusa, és persze Froyo van rajta...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged