Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
rep3at
őstag
Érdeklődni szeretnék hogy tudtok-e olyan appot ajánlani amivel két telefon közti (wifi kapcsolaton keresztüli) ingyenes beszélgetés megoldható. A két telefon egy HTC Tattoo és egy SE X8.
Eddig kipróbáltam a Skype-ot és a Nimbuzzt, A Skype csak a 2.1+ op. rendszerekre elérhető, a Nimbuzz elindult mindkettőn, viszont a Tattoon nem hallatszott amit az X8on beszélek. Remélem nem megoldhatatlan a dolog, előre is köszönöm a segítséget!
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
Sajnálom hogy ilyen kevés normális zenelejátszó van Androidra. A PowerAMP tökéletes (lenne, ha ingyenes lenne), szép, könnyen kezelhető és rengeteg funkcióval bír. A MixZing nekem személy szerint (elsősorban designban) nem jött be, de lehet hogy ezt leszek kénytelen használni a PowerAMP után. Kár hogy nincs több (hasonló szolgáltatásokkal bíró) alternatíva..
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
Nem tudja valaki hogy a Justmusic.fm netes rádiónak mi a stream címe? Régen már volt fent Resco Radio és sikerült is beállítanom de elfelejtettem és most hiába keresem (próbálgattam már). Ha valaki ilyet használ és hallgatja ezt az adót akkor kérem ossza meg velem.
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
Tudna nekem valaki olyan launchert mondani ami elég gyors is és lehet vele saját témát csinálni (géppel).
Egy normális MP3-lejátszó progi is érdekelne, a Mixzing néha már az agyamra megy, legszívesebben a dt-t használnám csak hát ugye abban nincs EQ, nekem ez pedig feltétel.
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
válasz canniball #8786 üzenetére
Hát igazából csak a felületével, na meg azzal hogy ha lejátszok egy zenét a Songs mappából akkor csak azt az egy számot rakja be lejátszási listába, ki kell jelölni külön-külön. Nemrég kiírta hogy van elérhető frissítés de éppen nem voltam wifiközelbe. Amikor meg ott vagyok akkor meg akármit csinálok nem jön elő az üzenet.
Forward thinking. كرر
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple asztali gépek