- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
Misua
senior tag
-
Misua
senior tag
Üdv! Ha play.google.com-n én hibámból 2 szer fizettem ki egy alkalmazást, akkor van e lehetőség a második (duplicatum) tranzi árát visszaigényelni? Esetleg egy link...mert nem találtam semmit...
-
Misua
senior tag
Üdv!
Mely progi ajánlatos .VOB fajl lejátszásához? Fent volt már MX Player, HD Video Player Free, VLC Direct Pro Free...azt nem valami jók.
A lényeg: van egy rakás dvd sorozattal (dvd lejátszóhoz), dvd-n 2 mappa van: Audio_TS (üres) meg Video_TS (.bup, .ifo, .vob). DvD lejátszón jól müködik - van főmenü meg stb, itt a telcsin meg megjelenik pár csonka videó azt ennyi...szóval szertnék ha telcsin úgy müködjön mint dvd lejátszón -
Misua
senior tag
Üdv!
Androidos telcsira mennyire fontos az antivirus megléte?
Ha mégis kell, akkor mi a free bestbuy
?
Fontos, hogy ne lassuljon a rendszer és ne meritse le az aksit.
Volt Mcafee, de azt kitöröltem, mivel csak 7 napos, felraktam a legelső free cuccot: AVG
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest