Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Lehet hogy van benne kis cinizmus, de bizony igaz... nem beszélve arról hogy ha neked vagy a kontaktjaidnak van bármiféle iskolája, személyije, jogsija, autója, lakása/háza...stb., már ott vannak az adatai a világhálón rég.
És ne sértődj meg ezeken, de megnevettet ha felbukkan a mai Netes világban néha-néha egy-egy Paranoid Android (főleg hogy semmit nem kerülsz el az "óvintézkedéseddel" csak a saját dolgod nehezíted)
(#48196) Necc:
Szerintem meg előbb adja ki bármelyik Mo-i "szervezet" - ahol eleve megvagy ha akarod, ha nem - mint a kugli (ez az én Paranoiám)
De komolyan - valaki tényleg meg van győződve arról ha nem szinkronizálja a kontaktjait akkor azok adatai sehol nincsenek meg a neten, ha szinkronizál akkor meg itt a világvége?
Mert ezt Én nagyon nehezen hiszem el hogy van ilyen "net közeli", ""felvilágosult" ember. Nah mindegy, végül is mindenki csinálja ahogy kedve tartja. 
Aktív témák
- Spórolós topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert ezt Én nagyon nehezen hiszem el hogy van ilyen "net közeli", ""felvilágosult" ember. Nah mindegy, végül is mindenki csinálja ahogy kedve tartja.