- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki ismeri innen a WhatsApp Messenger-t? Mitől jobb mint bármilyen más kliens gtalk, facebook stb. Gondolom ehhez is internet kell, igaz?
Ugye ez teljesen ingyenes? Miért kéri el az elején a mobil számom? Még nem mertem megadni...
Továbbá van olyan progi mobilra ami kiírja, hogy a Wifi amire rácsatlakozik az B, G vagy N-es technológiát használ?
-
Vasinger!
nagyúr
Melyik a legjobb videólejátszó? Feltettem a mobilomra SGS CM9 stable-ra egy 720P h264-es mkv videót, a Rock Player szaggatva játssza hanggal, vagy hang nélkül folyamatosan, az MX player meg 2 perc után kilép
-
Vasinger!
nagyúr
Melyik a legjobb böngésző? Próbáltam mindet: Chrome, Opera, Opera mini, gyári, Delfin, de igazából egyik se győzött meg 100%-osan.
Melyik a leggyorsabb és legmegbízhatóbb szerintetek amivel a legkevesebb baj van?
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Valaki meg tudná mondani, hogy Move The Box-hoz, Plants Vs Zombies-hoz, Where is my Perry és Water-hez honnan tudnék mentéseket beszerezni?
Sikeresen újra kellett húzni az androidot a mobilon és nem volt backupom... -
Vasinger!
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, hogy Smart Keyboard-ban hol lehet beállítani, hogy a betűk hosszanti nyomásánál ne jelenjenek meg számok is?
-
Vasinger!
nagyúr
Jah, akkor ez más. Kajak azt hittem, hogy meg lehet venni, mert sokan ajánlották az IGO-t, mondom ha valóban ilyen jó akkor megveszem. Erről nem tudtam, hogy csak illegális helyről lehet beszerezni, elnézést.
Bár ép ésszel nem tudom felfogni, hogy az milyen már, hogy illegálisan be lehet egy terméket szerezni, legálisan meg nem.
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek melyik jobb hétköznapi használatra?
Az iGO My Way vagy az iGO Primo?
Igazából nem feltétlenül autó navigációra kéne, hanem úgy egyáltalán csak simán navigálásra, ha Pesten barangol az ember megtaláljon mindent.
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan wisgetet tud valaki amellyel az uzemmódok közt tudok választani? Tehát 3 kapcsoló kéne: néma, rezgés és hangos. Fontos hogy külön legyenek. köszi előre is!
-
Vasinger!
nagyúr
Ez vagy ehhez hasonló alkalmazás van Androiodra?
-
Vasinger!
nagyúr
Keresek egy androidos játékot amiben az a cél, hogy különböző fa alakzatokból kell kirakni különböző nagy alakzatot.
Másik kérdésem az lenne, hogy tudnátok mondani hasonló minőségi játékokat mint ezek?
Move the Box Pro
Cut the Rope HD Free
Cut the Rope: Experiments
Where's My Perry?
Where's My Water? Free
Dragon, Fly! Free
Flight Control
X Construction
Mega Jump -
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Tud valaki olyan programot, amivel webkamerát lehet csinálni a telefonból úgy, hogy adatkábelen keresztül van csatlakozva a gépre nem wifin keresztül? Tehát mintha webakmera lenne a mobil, nem IP kamera.
Nem baj ha fizetős.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged