Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
RootRulez #24176 üzenetére
Nem is értem, hogy minek tettem fel a kérdést
Most ismerkedek vele, lehetne pár kérdésem?
Felraktam asztali gépre és telóra. Mindkét készüléken 2 mappa van, Photos és Public. A Public-hoz mindenki hozzáfér vagy csak az akit a fiókhoz kapcsolok?(habár még fogalmam sincs, hogyan lehet kapcsolni valakit a Public mappához) Ebből adódóan a Photos mappához senki nem fér hozzá, az az én saját tárhelyem, ahova bármit pakolhatok?
Kb csak pendrive-ként használnám a Dropbox-ot, itthoni gépekkel áthúzok valamit/valamiket, amit/amiket máshol le szeretnék tölteni akár telefonra, akár laptopra. Ergo nekem csak az kkellene, hogy ne férjen hozzá senki, csak én lássam, tudjam kezelni a file-aimat.Még egy kérdés:
Miben jobb a Dropbox, mint a Skydrive. Mert ugye a Skydrive tudtommal 25 gb tárhelyet ad, míg a DB kezdetben csak 2-t. (habár skydrive-ot sem használok, de most, hogy elkezdtem keresgélni google-n db-vel kapcsolatban, feljött ez a lehetőség is
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest