Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
RootRulez #24176 üzenetére
Nem is értem, hogy minek tettem fel a kérdést
Most ismerkedek vele, lehetne pár kérdésem?
Felraktam asztali gépre és telóra. Mindkét készüléken 2 mappa van, Photos és Public. A Public-hoz mindenki hozzáfér vagy csak az akit a fiókhoz kapcsolok?(habár még fogalmam sincs, hogyan lehet kapcsolni valakit a Public mappához) Ebből adódóan a Photos mappához senki nem fér hozzá, az az én saját tárhelyem, ahova bármit pakolhatok?
Kb csak pendrive-ként használnám a Dropbox-ot, itthoni gépekkel áthúzok valamit/valamiket, amit/amiket máshol le szeretnék tölteni akár telefonra, akár laptopra. Ergo nekem csak az kkellene, hogy ne férjen hozzá senki, csak én lássam, tudjam kezelni a file-aimat.Még egy kérdés:
Miben jobb a Dropbox, mint a Skydrive. Mert ugye a Skydrive tudtommal 25 gb tárhelyet ad, míg a DB kezdetben csak 2-t. (habár skydrive-ot sem használok, de most, hogy elkezdtem keresgélni google-n db-vel kapcsolatban, feljött ez a lehetőség is
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte GTX1060 3GB OC
- 6tb SAS HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest