- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Aktív témák
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17965 üzenetére
Egyszer már próbáltam, de ez nem segített.
-
Altbrucke
tag
válasz
atillaahun #17897 üzenetére
próbáld ezt [link]
ezzel mobilnettel simán megy -
RexpecT
addikt
válasz
atillaahun #17906 üzenetére
Valszeg azért van két zárolás mert az első alkalommal kb. 1 dollárral megterheli a számládat, hogy egyáltalán van e rajta pénz.Nagy botrány lenne abból ha kétszer fizetnél egy appért..
-
Mauzes
addikt
válasz
atillaahun #17894 üzenetére
Nem, ez azt tudja, hogy FTP-szervert ér el a telefonodról. Viszont ami neked kell, arra jó a File Expert és a SwiFTP is.
-
Mauzes
addikt
válasz
atillaahun #17292 üzenetére
Honnan tudom, hogy milyen kell a telómhoz (Motorola Defy)?
Közben egyébként letöltöttem a sokak által ajánlott QQPlayer-t. Átnéztem a beállításokat, de nekem azt az egyetlen avi-t sem játszotta le, ami most épp a telefonomon van...
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17292 üzenetére
-
llaszlo
veterán
válasz
atillaahun #17025 üzenetére
Elég érdekesen gondolkodsz, hogy ha szerinted akkor használsz ki egy okostelefont, hogy ha olyan appokat használsz amik bugosak, merítik az aksit és súrolják a használhatatlanság határát. Továbbá szintén elég elvakult felfogás azt hinni, hogy csak itguruk vesznek okostelefont és csak nekik való. Sosem értettem, hogy minek kell valamit túlbonyolítani amikor azt egyszerűen is lehet. Vagy mi értelme van azoknak az appoknak amik mindent tudnak, de semmire sem jók igazán.
A viber pont azt tudja amit kell és azt kiválóan. Sokkal több ilyen app kellene még. Itt valahogy ráéreztek a programozók, hogy mi az ami a usernek kell. Ritka az ilyen. -
Luissimo
veterán
válasz
megvilágosítanál, mire gondoltál, amikor azt írtad, hogy Ráadásul ki sem lehet kapcsolni
ebben a szövegkörnyezetben ?
Azt egyébként elismerem, hogy a Skype valóban nem volt a legjobb példa, mert mint írtad zabálja az akksit, és nem mellesleg az adatforgalmat is, Mobilneten pl. nagyon gyilkos.
A videótelefonálás még mindig csak néhány készüléken támogatott, a VOIP percdíjai pofátlanul magasak és igen, a kontaktok státuszát sem szereti túl gyakran frissíteni. Ráadásul ki sem lehet kapcsolni. Egyébként ha már itt tartunk a Fring is ilyen, mármint ez utóbbi beállítását tekintve.
Úgyhogy én sem használom egyiket sem. Igazából nem hiszem, hogy az olyan típusú programoknak, amik csak saját magukkal tudnak kommunikálni nagy jövője lenne. -
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17027 üzenetére
Nem lehet, hogy mégis ez volt a ludas a WiFi önkényes bekapcsolásában?:
Beállítások/Hely és biztonság/Vezeték nélküli hálózatok: pipa.Mert amióta kivettem a pipát, nem csinálja.. Nem lehet, hogy a Google Maps, vagy a Navigation benne volt a memóriában és egyszer csak úgy döntött megnézi éppen hol vagyok? Mert annak idején amikor beraktam a pipát, akkor bele kellett egyeznem valamibe, amire "I agree"-t vagyis "Beleegyezek"-et nyomtam.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #17085 üzenetére
Megnéztem, a leírás szerint az egy második, rejtett tálca.
De az a megoldás, ugyanis mikor felhúzod (alul egy felfelé csúsztatás), akkor elfedi az alap tálcát, viszont mivel a második tálca alapból üres, így ott is üresség lesz.
Megoldás: a tálca helyén egy lefelé csúsztatás, visszajön az alap tálca.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #17085 üzenetére
Ez elég rafkós mondat lett, de nem fogom elfelejteni. Illetve még azt is elfelejtem, hogy van ilyen menüpont.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #17075 üzenetére
Az ne megy plusz tálca? Ha be van pipálva, nekem attól még nem tűnik el a tálcám.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #17075 üzenetére
Közben már az Alkalmazások menüben töröltem a beállításokat, és újra lett tálca, de akkor ezek szerint, ha ott kiveszem a pipát, akkor többször ez nem fog előfordulni? Mert az nagyon jó lenne.
Nálam úgy hangzik, hogy Felhasználói felület - Rejtett dokk-sáv - Dokk-sáv (Be/ki kapcsolja a Dokk-sávot), innen vettem ki a pipát. Így jó lesz? Most már nem fog lelépni a nyavalyás dokk-sávom???
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #16998 üzenetére
Azért, mert a Fringnél jóval egyszerűbb. Nem kell külön regisztrálni, jelszóval, egyszerűen a telefonszám alapján azonosít mindenkit. Aztán később biztos többre lesz képes, de végül is a legfontosabbakat tudja.
-
chab7
addikt
válasz
A skype sajna mióta felvásárolták, tudatos lassú leépítésre van ítélve. A pc-s változatnak is vannak nyűgjei, de amint látom a telefonosban is vannak olyan apró dolgok amik nem teszik felhőtlenné a használatát. (Akadások, akkuhasználat stb)
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17028 üzenetére
Rendben, azért köszi a segítséget!
Most akkor azért imádkozok, hogy ne jöjjön elő újra a hiba. Azóta nem jelentkezett... Lehet, hogy véletlen volt, nem mintha az megnyugtató lenne, de mégis.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #17027 üzenetére
Szóval végignézve a futó alkalmazásaid (szolgáltatások) egyik sem gyanús. Főleg hogy nagy részük a rendszer darabja.
Erre így sajnos már nem tudok mást mondani mint, hogy Beállítások > Adatvédelem > Gyári adatok visszaállítása. Mindent töröl, kivéve az SD tartalmát. Ami fontos azt mentsd le, vagy szinkronizáld valahogy előtte. -
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17017 üzenetére
Lehet, hogy ez volt az oka?:
Beállítások/Hely és biztonság/Vezeték nélküli hálózatok: pipa. -
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17017 üzenetére
Sajnos igen, jól értetted. Az előbb pl. csak belementem a gyári Naptárba, picit molyoltam és egyszer csak megjelent felül a WiFi hullám jele, és amikor megnéztem, tényleg zöld lett a kapcsolója magától.
Írom a listát:
Battery Status/SimpleService
NoLED/MainService
Szoftver frissítése/DMService
Android rendszer/VpnServiceBinder
Idő/SwService
DRM-tartalom/OmaDrmConfigService
Google Services Framework/Cloud to Device Message és Google Messaging Service
Térkép/NetworkLocationService
SNS/SnsService
Samsung billentyűzet/AxT9IME
Ezek futnak. -
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #17011 üzenetére
"Skype-on meg a felhasználónevedet kell beírni ugyanehhez."
Na látod, a Skype felhasználónévhez meg regizni kell előtte valahol. És nyilván aktiválni is kell a fiókot. Ráadásul a Skype meg zabálja is az akksit, a marketet olvasva pedig rengeteg embernek gondja van vele, meg is látszik az értékelésén. Nekem is fent volt, de le is szedtem, mert hiába voltam bejelentkezve hol frissítette a kontaktok online státuszát, hol nem, hol megkaptam az üziket, hol nem, és mellette még a rendszert is kegyetlenül belassította.
"Azért gondolom azt te is tudod, hogy Viber-ral csak olyat hívhatsz, akinek szintén fel van telepítve a program, SIP/VOIP alapon pedig feltétel nélkül bármilyen telefonszámot, akár külön telepített program nélkül is (2.3.4). Így lehet nem túl reális e két dolog összehasonlítása."
Persze hogy tudom. És valóban, nem reális az összehasonlítás, ez nem is kérdés, két eltérő koncepcióról beszélünk.
De még egyszer mondom, az átlag mobiltelefon-használó nem fog beállításokat keresgetni meg megadni (ráadásul milyen átlagfelhasználónak van 2.3.4-es android a telóján?), hanem csak annyit mondanak neki: "tedd fel ezt a progit, majd írd be a telszámod és ingyen beszélgethetünk, mert nekem is fent van a progi".
És működik, nem is rosszul.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #16998 üzenetére
Jogos a kérdés, de valószínűleg a folyamat egyszerűsége az oka ennek, és szerintem pont ezért is terjed annyira.
Gondolj bele, az egyszerű android felhasználónak, aki nem jár fórumra, a marketről is csak úgy véletlenül hallott fél éves androidos lét után, csak annyit kell tennie, hogy egy appot feltelepít, beírja a telszámát, és ingyen beszélgethet az ismerőseivel.
Ennyire még a barátnőm meg a szüleim is ráveszik magukat; nem kell regizni a VoIP szolgáltató oldalán, creditet vásárolni, emailben aktiváló linkre kattintani (brrr), a progiban beállítani a SIP-et, vagy megkérni mindezekre valakit. Ez mind csupa olyan dolog, ami neked és nekem megvan kb. 2 perc alatt, de más erre azt mondja, hogy én ezzel nem fogok szórakozni.
És hiába magyarázod az embereknek, hogy nem bonyolult a Nimbuzz vagy a Fring, a lényeg, hogy a Viber-rel nem kell megváltoztatniuk az eddigi szokásaikat.
Az meg már csak hab a tortán, hogy stabil és az erőforrás-igénye minimális, de ezzel már ők nem is foglalkoznak.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #16954 üzenetére
ezt még nem próbáltam, ha otthon leszekmmeglesem...
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #16995 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy más VoIP szolgáltatót beállítani, akkor nem.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #16957 üzenetére
Ez elég érdekesen néz ki.
Köszi a leírást, mindjárt nekiállok kísérletezni.
-
hdman
őstag
válasz
atillaahun #16723 üzenetére
szia! koszonom az ajanlast.
ezen felbuzdulva eleg sok videolejatszo/streamelo progit lekaptam, de mindegyikkel volt valami gaz.kiprobaltam a moboplayert galaxy s2-n. dropboxban rabokok az avi fajlra, felkinalja a moboplayert es a gyari cuccot. a gyari persze nem tud vele mit kezdeni, moboplayer viszont kb 10mp gondolkodas utan frankon viszi,nincs akadozas,nem esik szet a kep. egy gond van vele, a feliratot nem tarsitja hozza.
elfelejtette: neked is koszi! yxplyerben ha megadom a fajl linkjet,akkor kb 15mp utan elkezdi jatszani a videot,de sajna vegig akadozik a kep, es full darabos. a hang viszont legalabb ok
-
GrandS
senior tag
válasz
atillaahun #16780 üzenetére
Aha. Kösz!
-
GrandS
senior tag
válasz
atillaahun #16774 üzenetére
Mi az a Chuck Norriz mód?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #16701 üzenetére
Lehet. De akkor már felesleges, hisz olyat teszek ki háttérként (vagy widgetként
) a telefonra, amilyet csak akarok.
(#16703) Breki :
Ebből valahogy már éreztem, mielőtt kérdeztem: "mi speciel a munkahelyen nem nézünk tv-t..." -
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #16682 üzenetére
Adj már linket.
-
PBA
aktív tag
válasz
atillaahun #16600 üzenetére
A "geek" akkor sem egyenlő "kocka".
De nem tudok jobb szinonímát sem.
A kocka unalmas, egysíkú, zárkózott. A geek nem feltétlenül
Oszt' nem kell mindent erőszakkal átültetni magyarba', ha nincs rá frappáns szó.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #16579 üzenetére
A kocka ugyanaz, mint a geek? És ezek rossz értelemben vett akármik, vagy jó, vagy ki tudja?
Tényleg nem tudom, és ez elég ciki.
-
ArchElf
addikt
válasz
atillaahun #16581 üzenetére
Sorry, hogy nem voltam egyértelmű... Igen, kb. úgy gondoltam, amint ahogy előttem bővebben kifejtette a kolléga...
AE
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #16581 üzenetére
A cella lényegében az adótornyok által lefedett terület.
Szerintem
ArchElf arra gondol, hogy vidéken kevesebb toronnyal kell lefedni a ritkábban lakott területeket, ezért a cellák sokkal nagyobbak. Ezzel szemben egy városban (főleg lakótelepen) több toronnyal kell lefedni egy-egy területet, ezáltal a cellák sokkal kisebbek.
Emellett feltételezem, hogy
Tesztelo.hu rutinosan használja a mobilnetet a telefonján: vidéken 2G-n, míg városban (Pesten?) alapból a 3G/HSDPA-ra van állítva a készüléke. Eszébe sem jutna vidéken a 3G-t használni, hiszen nincs mindenhol, ugyanígy a városban nyugodt szívvel lockolja a telefonját 3G-re és elfelejti a 2G-t.
Ha tévednék, majd kijavítanak.
-
ArchElf
addikt
válasz
atillaahun #16578 üzenetére
Sehogy nem jön össze. Cellaméret számít...
AE
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #16545 üzenetére
Ez helytől és üzemmódtól függ. Pl. városban 3G-vel szinte ház szinten tudja, hol vagyok, míg pl. Balatonon 2G-n átrakott a túlpartra.
De városban biztosan jó 2G-n is a Wifi kapcsolgatására, ha legalább 400-500 m van a két helyszín között, de lehet, hogy még kisebb távolság esetén is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #16545 üzenetére
Előfordult már, hogy engem egy szomszédos objektumba helyezett, holott közöm sincs ahhoz. Ám erre is van megoldás:
- X helyszínen (pl. otthon) becsekkolok manuálisan a pontos címre, melyet a "koordináták" (latitude) megjegyez a gsm tornyok alapján
- Beállítom, hogy legközelebb automatikusan csatlakozzon be erre a helyre a cellák alapján
- Ugyanígy beállíthatom a munkahelyet is
- Sőt, ismerősönként állíthatom a megosztást: van aki semmit sem lát, van aki csak a településem infóját látja (viccesen a nulladik kilométerkőnél mutat), végül van aki utcaszinten láthatja a helyzetemetPersze ha egy épületben több bolt van egymás mellett, akkor úgy már nehézkes lenne mindegyiket külön felismertetni a cella alapján. Mondjuk ez engem nem izgat, nem akarok minden helyre külön becsekkolni és linkelni, bőven elég ha egy-két ismerős tudja hogy mikor dolgozom és mikor nem.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #16459 üzenetére
Nem kell ahhoz GPS. Az AutomateIT pl. a GSM tornyok alapján is tudja kapcsolgatni a Wifit. De talán az Y5 is így működik.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #16462 üzenetére
Elég sok helyen lehet olyasmiket olvasni, hogy fontos, hogy gyors legyen a kártya. Én nagyon sokáig egy Class 2-es kártyát használtam, és egyáltalán nem éreztem, hogy lassabb lett volna, mint a mostani Class 6-os. A másolás az lassabb volt, de mint azt Te is írtad, egyszer kell kiülni, és készen van.
-
Psychonaut
veterán
válasz
atillaahun #16459 üzenetére
Bár jogosan merül fel a kérdés, hogy a félig meddig készenléti értelemben vett GPS nem-e fogyaszt többet mint a WiFi.
Szerintem de, persze csak tipp. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #16379 üzenetére
Még annyi, hogy a WiFi szimpla kereső módban szerintem alig fogyaszt, főleg ha nem néhány másodpercre van állítva a fent említett érték, mivel nem próbál meg automatikusan rámászni a talált hálózatokra, csak kijelzi azokat. Ami húzza az akksit az az adatforgalom, főleg ha a háttérben történik automatikus szinkronizáció formájában, a user tudtán kívül.
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #16187 üzenetére
MarketEnablerrel maximum.
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #16169 üzenetére
Annyira azert ne szidd oket, igaz lassan dolgoznak, de figyelembe vesznek mindent
Mikor elkeszult az elso verzio, irtam nekik a hatteret, meg egyeb dolgokat, es pl a hatter valaszthatosag bele is kerult, es eleg kommunikativak. Turelem -
Robez88
tag
válasz
atillaahun #16067 üzenetére
Szia atillaahun!
Például a kezdőképernyőre kitehető akkumlátorszázalékos kijelzése, vagy az origo gyorshírei.
Konkrétan meg sem jelenik a widget listában, van olyan amit én telepítettem és megjelenik, de a nagy részük nem. A partícióval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni ill. válaszolni, úgy használom, ahogy a boltból elhoztam.Problémát jelenthet a partíció milyensége?
Köszi!
-
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #16064 üzenetére
Akkor félreértettem, a "Vezeték nélküli hálózatok" alatt én a wifire és a mobilnetre gondoltam.
-
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #16059 üzenetére
De ha jól tudom ezek is csak akkor működnek ha folyamatos wifi/mobilnet van. Nálam pl. ilyen nincs, így az általad ajánlott app (vagy valami hasonló) sem tudott nekem semmit mondani, csak annyit hogy sorry, nem tudok segíteni mert nincs ilyen jellegű információm, kapcsold be a location megosztást (vagy mit) és majd akkor kérdezz.
-
Osiris
őstag
válasz
atillaahun #16035 üzenetére
Találat nálam is van, de nem engedi letölteni.
-
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #15989 üzenetére
Úgy értettem hogy ne a gépről matass a telefonon, hanem a telefont nyomkodva böngéssz a helyi hálón keresztül a gépen.
-
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #15987 üzenetére
Hogy ne a gépről akarj a telefonra másolni, hanem fordítva.
-
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #15982 üzenetére
Próbáld meg a másik irányból, pl. ES file explorerrel tudsz a hálón tallózni/ténykedni.
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #15982 üzenetére
router reset. okozhatja az is.. telón egy factory reset, aztán utána winreinstall
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #15964 üzenetére
jobb lent irja a jelszot. illetve a nagy gomb mellet a kis ábrára bökj, ott tudsz változtatni módot, ftp-t add meg.
-
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #15961 üzenetére
Ha a pár MB-os mp3 elég nagy akkor igen, fél órája gond nélkül másoltam őket.
Amúgy nálam is volt már egyszer ilyen majdnem átmásolja de mégsem nyavajája, de itt mindegy volt a fájlméret, csak az egész kicsi (pár bájtos) fájlokat volt hajlandó felmásolni, a nagyobbakkal 8x%-ig eldolgozott aztán hibajelzés nélkül befejezte, csak a méretből tudtam hogy nem sikerült teljesen. Aztán anélkül hogy bármit állítottam volna egyszer csak meggondolta a dolgot és azóta megint jó. -
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #15961 üzenetére
próbáld ki az On Air-t. az tutira jó
-
somnia
senior tag
válasz
atillaahun #15830 üzenetére
Próbáld ki ezt![link]
-
Polllen
nagyúr
válasz
atillaahun #15830 üzenetére
Szerintem ezeknek a kritériumoknak csak a lastpass felel meg, de itt minden információt alapértelmezetten felhőben tárolnak, természetesen titkosítva.
-
delbarta
senior tag
válasz
atillaahun #15704 üzenetére
Én a voipshop.hu-s és freecall-os egyenlegemet szoktam használni (főleg az elsőt) a 2.3.3 rendszeren lévő gyárilag beépített voip-vel. Szerintem sokkal jobb mint az összes külsős alkalmazás. Mind hangminőségben, mint megbízhatóságban. Ráadásul a véletlen hívások ellen is véd, mert megkérdezi, hogy gms vagy internet hívás lesz-e (ha engedélyezem ezt a funkciót).
-
Z0C!
őstag
válasz
atillaahun #15704 üzenetére
Viber?
-
supercharley
tag
válasz
atillaahun #15656 üzenetére
A Cerberust nézted már? Nekem 2 telefonon is működik, elégedett vagyok vele. Magyarul beszél a kliens, és a szerver része is.
-
kutkut
addikt
válasz
atillaahun #15655 üzenetére
Köszi, de sajnos nem jött be.
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15656 üzenetére
Mondom hogy a Sygic -et használd az offlinemódban működik csak legyen bekapcsolva a gps net nemkell hozzá és mindenműködik. direkt erre a célra
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #15621 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #15621 üzenetére
Majd írj, hogy milyen.
(#15620) delbarta :
Kicsit rosszul fogalmaztam, igazándiból a tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy jó-e (ha használja valaki), vagy épp ha nem hasznája valami hibái miatt, mik azok?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
atillaahun #15613 üzenetére
Szakmai artalom, h a negativumokat is figyelem, es belegondolom magam a masik fel helyebe... Nekem van, volt olyan szitum, h pesten, utcan nem talalt jelet semmi az istennek sem...
A legjobb megoldas, h nem hagyjuk h kizsebeljenek
-
delbarta
senior tag
válasz
atillaahun #15613 üzenetére
Nagyon jó kis progi. Alapból nem látszik a telepített alkalmazások között, egy kóddal lehet előhozni a beállításait. Sms-ben kell aktiválni a különböző funkcióit: sziréna, törlés, lezárás, stb. Sim csere esetén elküldi az új sim adatait egy előre beállított számra sms-ben, a névjegyzéket, utoljára hívott számokat, aktuális gps koordinátákat.
Nagyon sokrétű funkciói vannak, érdemes belemélyedni.
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15021 üzenetére
dehogy öltem meg.xDDD
működik. minden.
csak amikor rakni akarnék rá 2.3-as ginger-t akk csinálja -
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15019 üzenetére
már rég visszavan
de am most visszaraktam a gyárit se updaterrel aztán újra nyomtam egy flash-t meg rootot meg mindent -
ERPY
őstag
válasz
atillaahun #15010 üzenetére
A tervem az lenne, hogy vagy egyik, vagy a másik menjen, és ne egyszerre a kettő, és erre kellene valami profil alkalmazás.
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15016 üzenetére
most mondom hogy fontos hogy elérhető legyek
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15013 üzenetére
nemigazán pörög. 2óramúlva irnnak.:S nekem meg fontos hogy elérhető legyek.
hogyne csináltam volna .xd hülye nemvagyok azért
a biztonság az első.xd -
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15010 üzenetére
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2107
-
ERPY
őstag
válasz
atillaahun #15003 üzenetére
Az aláírásomban ott van. Amit írsz az minden androidon így van, mivel a wifi priorítása az erősebb, ha pedig az nincs de van net akkor átvált rá. Az én kérdésem más.
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15007 üzenetére
Angolal úgy hogy ink kezdő.
Se-portalon volt 2.3as mini pro romon olvastam hogy minden működik mostmár az 5megapixeles kamera is azért szedtem le. bejön a revovery persze.de ha csinálok factory resetet is ahoyg írják egyszerűen nem bootol:S
mindent leírás alapján csináltam -
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15003 üzenetére
Tudom de az a telefon topic már rég nemél. 2éve irtakbele.xD vgy több.
És a forrás az megvan mondom voltmár fent csak egyszerűen nemindultbe.pedig volt rá olyan megoldás is hogy reset factory (full wipe) megcsináltam de ugyanaz volt -
MerLinh
senior tag
válasz
atillaahun #14940 üzenetére
a sensation-on probáltam ki amikor még nem volt támogatott, müködőtt, igaz csak géppel probáltam ki a videohivást, de ment rendesen
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14919 üzenetére
Fura, nekem mindkét típusnál feldobja a megnyitására alkalmas programok listáját és választhatok, illetve ott meg is adhatom az alapértelmezett appot.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14912 üzenetére
Nem a probléma megoldásaként küldtem, csak láttam, hogy kerested.
Milyen típusú fájlt szeretnél társítani amúgy?
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14910 üzenetére
Csekk mail.
-
Tarantula33
tag
válasz
atillaahun #14898 üzenetére
Es file manger? ha letörlöd visszaáll alapra.
-
DonMedve
addikt
válasz
atillaahun #14900 üzenetére
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #14900 üzenetére
Milyen kiterjesztésről van szó pontosan?
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #14898 üzenetére
Mármint, hogy például az MP3-at egy bizonyos alapértelmezett programmal nyissa meg? Ez nem a fájlkezelőtől függ, az oprendszerben tudod állítani. Ha esetleg kivennéd az alapértelmezést, akkor rámész az adott programra (amelyik megnyitja a fájlt) a beállítások > alkalmazások > alkalmazások kezelése menüben és rányomsz az alapértelmezések törlése gombra.
-
Fireman67
aktív tag
válasz
atillaahun #14884 üzenetére
Köszi a válaszokat ("MerLinh" - nek is!)
Kb. erre gyanakodtam én is. A telefonom az root-olt, de az, hogy" az "adott rom kernel-e támogassa az overclock-ot" az kínai nekem. Attól még az angol is könnyebb...
De azért örülök, hogy megtudtam - ne nyúlj az ilyen programokhoz! -
Lasy
veterán
válasz
atillaahun #14851 üzenetére
Mi lenne, ha pl erre használnád a 4shared -et?
Sok ilyen tárhely létezik, de mobilnettel a legtutibb volt a dropbox -
wrathchild
tag
válasz
atillaahun #14860 üzenetére
Futó progik:
Device management 2.7 mb- wssStart service
Drm protected content stora..1,6 mb - oma drm config service
Samsung billentyűzet 6,7 mb- AxT9IME
Goggle 8,2 mb - GTalk service
SNS 2,2 mb - sns service
Market 2,8 mb - alarm service
Facebook 21 mb- background request serviceRendelkezésre: egyéb 37 mb 3 szolgáltatásban
Semmi más infó nincs.
A belassulás a menüban nem tapasztalható, de megnyitott programoknál igen.
Az aksi töltése is jóval megnőtt /nemrég 3 óra alatt tuti teljesen feltöltődött, most ez 4-5 óra/ -
Lasy
veterán
válasz
atillaahun #14848 üzenetére
Miért akarsz a google docs-ba zip-et feltöklteni?
ezért van a dropbox, hogy oda megtedd.
De látom nem használod.
ha betelt egy dropboxod küldesz magadnak egy reget másik e-mailra, és megint vagy csomó helyed. -
flash-
veterán
válasz
atillaahun #14449 üzenetére
köszi ez jó lesz
én ugyis fővonalon ingázok
meg majd mobilnettel nézegetm ha késik
ugyanis sokat késik -
kaller1
veterán
válasz
Amit linkeltél az elég hurka, a mávnál az emiget használják élesben a forgalom figyelésére.
-
Luissimo
veterán
válasz
Droidra van az "AZ Menetrend" illetve van egy másik progi pestieknek és ide ingázóknak, a " BpMenetrend".
Mindkettő megérdemli hogy fentlegyen a telefonon.Ellenben.
A napokban jelzett a telo, hogy talált egy Gmail frissítést , az eddigi 2.3.4.1 helyett ----> 2.3.5-re.nos, azota nemlátszik a gmailes boríték ikonon, hogy hány uj üzenetem van, pedig az ujakat letölti és hanggal is jelzi.
Ebben az ujban viszont a beállítások menűpont nagyon stzegényes az előzőhöz képest, mindössze 3 pont van benne és az alapjaiban nem is hasonlít az előzőhöz, nemtudom példul kivenni a figyelmeztető hangot az uj üzenetek esetén.Valaki már belelépett hasonló khakiba ??
-
kaller1
veterán
válasz
atillaahun #14443 üzenetére
Viszont a GPS-re nem hiszem, hogy szükség lesz hozzá.
Nem lesz rá szükség, mivel minden mozdonyon ott figyel a GPS, annak az adatait fogja feldolgozni a rendszer, ami egyébként már egy ideje üzemel EMIG (elektronikus menetigazolvány) néven, és valóban a google maps az alapja.
-
flash-
veterán
válasz
atillaahun #14443 üzenetére
oké és ti megtaláltátok a máv honlapján?
mer én nem -
Taoist
csendes tag
válasz
atillaahun #14410 üzenetére
Hát miskolcon én ki sem mennék az utcára telóval, még a végén aluminiumnak nézik egyesek....
Igen az 5.8 nálam is, meg a havernál is bugos... (Nálam fagy, nála a latitude látja Rómában)
Hangos navit soha nem néztem, csak kipróbáltam, hogy milyen a navi google módra, egébként igot használok, azzal nem nyúlhatok nagyon mellé idei TeleAtlas térképekkel... -
Taoist
csendes tag
válasz
atillaahun #14361 üzenetére
De tudsz, de csak BKVval, vagy gyalog, az autós valóban nem megy, de a többi gond nélkül működik!
-
Breki
veterán
válasz
atillaahun #14361 üzenetére
az Xda-Developers fejlesztőinek köszönhetően a "brut" változat minden országban, ahol tervezésre alkalmas térképet biztosít a Google, a Navigation funkció is elérhetővé válik
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #14335 üzenetére
Jah igen, aki még az 1500-at is sokallja trénél 600 forint a legolcsóbb net, túlforgalmazási díj nincs, csak lassítás, de mint említettem elviselhető.
-
flash-
veterán
válasz
atillaahun #14297 üzenetére
samsung galaxy ace 2.3.3
ha egy jateknal kikapcsol a kijelzo akkorkidob az asztalra
ez nagyon idegesito tud lenni -
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #14297 üzenetére
És legfőképpen, milyen ROM-mal.
-
xnace
őstag
válasz
atillaahun #14053 üzenetére
Mondjuk egy Budapest-Prága útvonal mennyibe kerülne??
Valószínűleg többe, mint a benzin.
-
Polllen
nagyúr
válasz
atillaahun #13877 üzenetére
Azért a jogosultságokat nem kellene ennyire elbagatelizálni...
Láttam már olyan stoppert a marketen, ami mindenhez kért jogosultságot... -
Luissimo
veterán
válasz
atillaahun #13869 üzenetére
szerintem a kolléga kezdetnek inkább cserélje le a mobilnetjét , a 150megásat, mondjuk legalább egy 1 gigásra :-) :-)
merthogy, ha minden alkalmazást és widgetet szinte letilt a netről, akkor elmulik az androidos telefon bukéja :-) :-)
akkor nyugodtan vissztérhet a buta symbianra :-) -
sssz
őstag
válasz
atillaahun #13869 üzenetére
a droidwall csak rootolt telóra jó.
ha ésszel telepítgetsz akkor nem kell vírusirtó sem, nem lesz gond. telepítéskor mindig olvasd el hogy a program milyen jogosultságokat kap.
ezeket az oldalakat nézd meg, sok hasznos infót találsz: link 1 link2
ha kiraktál widgeteket a főképernyőre azoknál állítsd be hogy ritkábban szinkronizáljanak, illetve tölts le egy forgalomszámlálót, pl netcounter.
Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest