Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
"Skype-on meg a felhasználónevedet kell beírni ugyanehhez."
Na látod, a Skype felhasználónévhez meg regizni kell előtte valahol. És nyilván aktiválni is kell a fiókot. Ráadásul a Skype meg zabálja is az akksit, a marketet olvasva pedig rengeteg embernek gondja van vele, meg is látszik az értékelésén. Nekem is fent volt, de le is szedtem, mert hiába voltam bejelentkezve hol frissítette a kontaktok online státuszát, hol nem, hol megkaptam az üziket, hol nem, és mellette még a rendszert is kegyetlenül belassította.
"Azért gondolom azt te is tudod, hogy Viber-ral csak olyat hívhatsz, akinek szintén fel van telepítve a program, SIP/VOIP alapon pedig feltétel nélkül bármilyen telefonszámot, akár külön telepített program nélkül is (2.3.4). Így lehet nem túl reális e két dolog összehasonlítása."
Persze hogy tudom. És valóban, nem reális az összehasonlítás, ez nem is kérdés, két eltérő koncepcióról beszélünk.
De még egyszer mondom, az átlag mobiltelefon-használó nem fog beállításokat keresgetni meg megadni (ráadásul milyen átlagfelhasználónak van 2.3.4-es android a telóján?), hanem csak annyit mondanak neki: "tedd fel ezt a progit, majd írd be a telszámod és ingyen beszélgethetünk, mert nekem is fent van a progi".
És működik, nem is rosszul.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest