Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz St3ven #17005 üzenetére

"Jogos a kérdés, de valószínűleg a folyamat egyszerűsége az oka ennek, és szerintem pont ezért is terjed annyira.

Gondolj bele, az egyszerű android felhasználónak, aki nem jár fórumra, a marketről is csak úgy véletlenül hallott fél éves androidos lét után, csak annyit kell tennie, hogy egy appot feltelepít, beírja a telszámát, és ingyen beszélgethet az ismerőseivel."

Skype-on meg a felhasználónevedet kell beírni ugyanehhez. Ráadásul mivel elterjedtebb, több ismerőst találsz rajta, tud videóhívást, és VOIP-ot is, ha kell. Meg ugye van PC-s változata is.

"Ennyire még a barátnőm meg a szüleim is ráveszik magukat; nem kell regizni a VoIP szolgáltató oldalán, creditet vásárolni, emailben aktiváló linkre kattintani (brrr), a progiban beállítani a SIP-et, vagy megkérni mindezekre valakit. Ez mind csupa olyan dolog, ami neked és nekem megvan kb. 2 perc alatt, de más erre azt mondja, hogy én ezzel nem fogok szórakozni."

Azért gondolom azt te is tudod, hogy Viber-ral csak olyat hívhatsz, akinek szintén fel van telepítve a program, SIP/VOIP alapon pedig feltétel nélkül bármilyen telefonszámot, akár külön telepített program nélkül is (2.3.4). Így lehet nem túl reális e két dolog összehasonlítása.

[ Szerkesztve ]

• ben11

őstag

válasz St3ven #17005 üzenetére

Feltettem a Vibert. Jól értem, hogy hívást és sms-t csak és kizárólag másik viber felhasználó irányába tudok kezdeményezni/küldeni?
    Egyébként anno még nokia e51-el fringen és voip szolgáltatón át ingyen hívtam minden vezetékes számot, ami azért elég baráti volt..

Aktív témák