Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #17005 üzenetére
"Jogos a kérdés, de valószínűleg a folyamat egyszerűsége az oka ennek, és szerintem pont ezért is terjed annyira.
Gondolj bele, az egyszerű android felhasználónak, aki nem jár fórumra, a marketről is csak úgy véletlenül hallott fél éves androidos lét után, csak annyit kell tennie, hogy egy appot feltelepít, beírja a telszámát, és ingyen beszélgethet az ismerőseivel."
Skype-on meg a felhasználónevedet kell beírni ugyanehhez. Ráadásul mivel elterjedtebb, több ismerőst találsz rajta, tud videóhívást, és VOIP-ot is, ha kell. Meg ugye van PC-s változata is.
"Ennyire még a barátnőm meg a szüleim is ráveszik magukat; nem kell regizni a VoIP szolgáltató oldalán, creditet vásárolni, emailben aktiváló linkre kattintani (brrr), a progiban beállítani a SIP-et, vagy megkérni mindezekre valakit. Ez mind csupa olyan dolog, ami neked és nekem megvan kb. 2 perc alatt, de más erre azt mondja, hogy én ezzel nem fogok szórakozni."
Azért gondolom azt te is tudod, hogy Viber-ral csak olyat hívhatsz, akinek szintén fel van telepítve a program, SIP/VOIP alapon pedig feltétel nélkül bármilyen telefonszámot, akár külön telepített program nélkül is (2.3.4). Így lehet nem túl reális e két dolog összehasonlítása.
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sonarr és Radarr
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...