- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
wrathchild #14863 üzenetére
Az a gond, hogy sosem láttam még SG-t, csak a Blade-emen futó Android-hoz tudok viszonyítani. Ez az akksi töltési idő megnövekedés elég érdekes így magában. Merülni nem merül észrevehetően gyorsabban mint eddig?
Ha tényleg csak annyi program fut, ráadásul semmi rendkívüli nincs köztük akkor nem egészen érhető. Viszont az összes RAM és szabad RAM értékeit jó lenne ha ki tudnád hámozni valahonnan, ugyanis míg nálam is csak 256 MB volt a Blade-ben az nagyon hamar betelt, és az okozott hasonló lassulást.
Esetleg tegyél fel egy Android System Info-t, és add meg belőle a fontosabb adatokat, memória-, és processzorhasználatot, meg a futó App-ok listáját, hátha az máshogy látja.Mindenesetre akkor járnál a legjobban ha a telefon saját topic-jában érdeklődnél, lehet, hogy ott egyből vágnák a témát.
(#14883) Fireman67
Szimpla processzor húzó(/toló) program. Természetesen szükséges hozzá, hogy az adott rom kernel-e támogassa az overclock-ot, mert anélkül az sem megy.
Igen van benne pár hasznos funkció, hogy milyen hőmérsékleten, vagy töltöttségi százaléknál vegy le a max. órajelet egy bizonyos szint alá.
Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest