- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #17012 üzenetére
Ha az egyszerűség ekkora előny a plusz tudással szemben végülis érthető, hogy terjed a program.
Én valószínűleg ott tévedtem el, amikor azt hittem azért vesz magának valaki okostelefont, mert ki tudja-, de legalább szeretné használni a számtalan lehetőségét.
De most már látom, a túl sok fórumozás negatívan befolyásolja a józan ítélőképességet.Azt egyébként elismerem, hogy a Skype valóban nem volt a legjobb példa, mert mint írtad zabálja az akksit, és nem mellesleg az adatforgalmat is, Mobilneten pl. nagyon gyilkos.
A videótelefonálás még mindig csak néhány készüléken támogatott, a VOIP percdíjai pofátlanul magasak és igen, a kontaktok státuszát sem szereti túl gyakran frissíteni. Ráadásul ki sem lehet kapcsolni. Egyébként ha már itt tartunk a Fring is ilyen, mármint ez utóbbi beállítását tekintve.
Úgyhogy én sem használom egyiket sem. Igazából nem hiszem, hogy az olyan típusú programoknak, amik csak saját magukkal tudnak kommunikálni nagy jövője lenne.
Aktív témák
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Microsoft Excel topic
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest