- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Olyan játékot tudtok ajánlani ahol az űrhajó pilótafülke belsejéből nézve kell száguldozni és lövöldözni?
-
xSide
őstag
válasz
charlie1975 #26558 üzenetére
Ez játéktól, alkalmazástól függ rendet hagy-e maga után...
Szinte mindig manuálisan kell sd-ről törölni a hátrahagyott sallangot!Half: a rendszer appok így nagyobbak lesznek, a beállításokat megtartva újra telepűl merz a system/app/-ot nem irja feül. Minden más esetben a frissités mérete a mérvado
-
charlie1975
aktív tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudok úgy törölni pl egy játékot hogy a több száz mega is törlődjön amit külön letöltött?
-
VD
őstag
Real Racing 2
Egyelőre demo
[link]
Eszméletlen látványos grafikával! Borzalmas fizikával és irányíthatósággal.Traffic Panic 3D
Akcióban most ingyenes!
[link]
Alacsony vérnyomás ellen! Autókat kell átjuttatni a forgalmon. A közlekedési lámpa kapcsolgatásával. Az összegyűjtött pontokért új autókat és épületeket vehetünk, amik újabb elemekkel gazdagítják a nem túl bonyolult játékmenetet! -
LK
addikt
Sziasztok! Baromira szerettem gyermekkoromban a játékautomatákon lévő repülős, tankos lövöldözős gameket. Most találtam egyet: Mortal Skies. Ha valaki tudna még ajánlani 1-2 ilyet nagyon megköszönném.
-
vinikorn
aktív tag
Az Angry Birds játékban ennek a madárnak van jelentősége: [link]?
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #26530 üzenetére
Szvsz PC-n meg kib. hatalmas játék, és az irányítással sincs semmi gond. Az elsőt 2szer végig is játszottam... (persze telefonon meg ki sem fogom próbálni)
-
doddencs
senior tag
angry birds sima verziója valóban szépen futott rajta, a rio illetve seasons már okozott gondot (lagg). greedy spider-t is próbáltam, de a kicsi kijelzőn (főleg a bonyolultabb pályákon) nagyon idegesítő, mikor harmadszorra sem sikerül a megfelelő hálóra bökni.
fruit ninja pedig nem egy izgalmas játék.de akkor keresgélek. ja igen, anyukámé a mini, neki kutatok játékok után.
-
Joshi
titán
válasz
doddencs #26470 üzenetére
Komolyabb játékok amiknek a nevében HD van az nem valószínű hogy menni fog, viszont az alapjátékok mint pl Angry Birds - Fruit Ninja - Greedy Spider - Yoo Ninja és még sorolhatnám gond nélkül mennek rajta. Próbálgasd.
Egyébként az alacsony felbontású telókon meglepően jól mennek a gamek köszönhető a kis felbontásnak, érdekes hogy sokan azt hiszik hogy nem futnak az ilyen telcsiken a játékok. Nekem volt egy ZTE Blade-em de azon néha szaggatott az Angry Birds a Galaxy Minin meg nem. Persze nem Minire váltottam csak játszottam mindkét telefonon. -
doddencs
senior tag
galaxy minire keresek játékot. miket ajánlatok, amiket még elbír a kicsike?
-
Canonfan
senior tag
Bocs, csak lejárt a szerkesztési idő, a posztban azt írta a szerző hogy szerinte a Rio alapjait kapta meg az alapjáték, ebből feltételezem, hogy a játékmotorra gondolt, de ha ez nem így van, akkor én csak örülök neki, mert akkor frissítem is azonnal...
-
Skynet258
veterán
-
Jó passziánsz játékkal találkozott valaki március óta?
Az lenne a legjobb, ha Alternations is lenne benne. Az anno említett 250+ Solitairest próbáltam, túl ocsmánynak találtam és megszabadultam tőle.
iOS-en pl. a Solitaire City-t szoktam döngetni.
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #26403 üzenetére
tud, csak ott katalógusnak hívják. kvázi egy új app draert csinálsz. új katalógus, adsz egy nevet neki, bepakolod azokat amiket abban látni akarsz és kész. az nyílik meg auotomatikusan mikor az app drawert nyitod meg, amelyiket utoljára nézegetted (vagy az eredeti vagy amit csináltál). egymás mellett több ilyen új app drawert is csinálhatsz, pl játékok, alkalmazások, sport, stb. és váltogathatod is őket menet közben.
-
Luissimo
veterán
szerintem meg végig kell játszani a játékokat, mindig, minden körülmények között és akkor nincsszükség rútnaklenni
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Valami appot keresek amivel lementhető az általam kiválasztott játék beállításai(elért pontok és szintek) és a programok beállításai.Mit ajánlotok erre?
-
vinikorn
aktív tag
Tudjátok ezzel a játékkal hogy kell játszani: Matchbox
-
VD
őstag
Újabb gyöngyszem!
Modern Combat 3: Fallen Nation
[link]Egyszer valaki nagyon csúnyán seggbe fogja rugni a Gameloft-ot. Most is pofátlanul lemásolták a Modern Warfare 3-at!
Ami elsőre mellbe vert az a közel másfél giga adat amit leránt a játékhoz...
Másodikra meg a grafika. -
RaZroX
addikt
Tudtok olyan Guitar Hero vagy ehhez hasonló játékot ami gyengébb telefonon is jól fut, de még is jó a játék és ismert zenék vannak benne ?
(Vodafone 858-ról van szó Android 2.3.7-el Multi Touch-al)
-
Foose
addikt
Sziasztok! Ez offline játék?
http://appbrain.com/app/wsop-holdem-legend/com.glu.android.wsop3 -
ch003067
addikt
válasz
JoolsNOS #26081 üzenetére
Pcn én is szerettem, de itt, telón laggol ( SGS2-n, teháth játék hiba), csak abban hasonlít a PC-s verzióhoz, hogy vannak benne virágok, meg zombik, semmi másban.
Nem úgy van, hogy pályák vannak, és fokozatosan kapod meg a virágokat, hanem belépsz, ad egy pályát, mindeni virág a rendelkezésedre áll, és csak jönnek és jönnek a zombik... Semmi élvezet nincsen benne.... egy fos, úgy ahogy van.
-
vinikorn
aktív tag
Kis segítséget kérek. Ezze a játékkal hogy kell játszani: UnBlock Me
-
TazLeacher
nagyúr
Az AddFree leszedi az Angry Birds-ből is a reklámokat? Mert Ami játékom van, és van belőle fizetős, megvettem, de ebből nincs. Ettől függetlenül onnan is kikapja?
-
válasz
Something_ #25908 üzenetére
Pedig valóban jó játék, kár, hogy telefonon nem igazán jól játszható, hiszen a lehetőségeket nincs hová felírni...
-
vinikorn
aktív tag
Nincs valakinek kedve elmagyarázni, hogy ezt a Sudoku játékot hogyan kell játszani: [link]?
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Nem tudjátok ez a Plumber játék hogyan működik: [link]?
Köszi
-
hodostamas
addikt
Sajnos Defy-n fekete képernyő miután elindul a játék...
refund..
kár, pedig xperia minin pl elfut.. -
-
havast
aktív tag
-
vinikorn
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan játékokat ami nem stresszes, feszültséget okozó, hanem nyugisan lehet vele játszani?
Köszi!
-
F-ECT$
titán
A where's my water vajon hova menti a játékállást? Át tudom vinni a mentésemet másik telefonra?
-
ertz
aktív tag
A mai felhozatalból először megvettem volna a Train Conductort... ''This app is incompatible with your LGE LG-P500.'', mondom f..sza... aztán megvettem volna a Where' My Water?-t is és ugyanez fogadott... egyik játék sem tűnik annyira húde hardverigényesnek. Miért van ez hogy nem engedélyezik erre a telora? Ssok ilyen volt már a múlt héten is pl. az ashalt 6 hd, azt még meg is értettem hogy nem fut, de ezek... tébolyda.
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25500 üzenetére
Ilyen drágán játékot, válságidőben?
Egyébként te vagy az az 1 értékelő? -
Something_
őstag
Ezt próbáljátok ki, nagyon nagy játék
Turkey Season
Körönkénti High Rekordot írjatok majd
Nekem 21.050
Jelenleg 36 pulyka és 11 golyó / kör, hát kicsit durva -
vinikorn
aktív tag
Nagyon jó ez a Tetris játék: [link].
Kellene egy olyan beállítás, hogy ne gyorsuljon be a játék. Level 7-nél már nem lehet játszani. Nagyon idegesítő. Nem láttok benne egy olyan beállítást, hogy végig azonos sebességen menjen végig a játék?Köszi!
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #25441 üzenetére
Nincs baj a cuccokkal, csak az hogy 90%-a játék, alig volt app. De hát ajándék lónak...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
F-ECT$ #25421 üzenetére
Kicsit olyan, mint a Cut the Rope vagy a Where is my Water?, de sokkal könnyebb. A szisztéma ugyan az, gyűjts össze 3 nyalókát, a panda meg essen a "lukba". Egyelőre sokkal könnyebbnek tűnik (az első 18 pályát lendületből vittem végig), mert valahogy nem annyira logikai, mint ügyességi. Vagyis nem nagyon kell azon gondolkodni, hogy hogyan. De lehet, hogy ez később változni fog.
Szerk.: de az árát megérte.
Egyébként a mai Gameloft-os game, a Block Breaker 3 Unlimited HD 'va jó! Aki szereti ezt típusú a játékot, annak tetszeni fog. Jó az irányítás, szépek a pályák, és kellő mennyiségű extra van benne a többi hasonló játékkal szemben.
-
F-ECT$
titán
Na srácok, mi nyer ma? Játék és szerencse 10 appben...
-
Fateys
tag
Tud valaki egy olyan böngészőt se xperia mini-re,amivel minden weboldal,még az agyon flashelt játékok is megnyithatóak?
vagy ez esélytelen?
-
dokee78
félisten
Érdekesek ezek a 23 Ft-os appok.
Nem igazán tudnak komunikálni a net-tel.Gondolok iu az online multiplay-játékokra.
-
havast
aktív tag
Az miért van vajon, hogy 1 Gameloft játék sem kompatibilis a Toshiba Folio 100-al? (Tegra 2, CM 7.2)
Kezd idegesíteni..A gépen látja a Market, telepítem, aztán amikor az sd-re töltené a többi filet, jön 1 hibaüzenet, hogy kérjek refound-ot, mert nem kompatibilis a készülék a játékkal..
Több videót is láttam, hogy Tegra 2 -es gépek viszik ezeket a játékokat.
-
chab7
addikt
Nagy a csend itt. Mindenki a 23 ft-s játékokat gyilkolja?
-
Danesz94
senior tag
siasztok.
Tudja valaki, hogy ennek a játéknak mi a neve?
http://www.youtube.com/watch?v=VyjGm-YmcO8&feature=related
köszi -
fatal`
titán
Ja értem. Inkább szűrjön hosts fájlon keresztül, mert ha net kell egy játéknak (vagy egy appnak, ami méggyakoribb) akkor ez elég gáz.
(#24972) half 333: Nem kompatibilis, ki is írta nekem az nap. Persze warezzal megoldható de az itt tiltott.
(#24975) magyar777: Ha megveszed, akkor elvileg, ha netre kerül a telód és be vagy lépve az accoddal, akkor letölti rá.
-
ko9
addikt
Utolsó pillanatban megvettem még tegnap az Asphalt6-ot, erre ma reggel vár a storno-SMS... Miért??? Mondjuk eddig is megvoltam nélküle
A Fruit Ninjsa meg egy igen jó kis játék! -
RootRulez
félisten
Aki szereti a tologatós, kiszabadítós játékokat annak ajánlom a BuBuCar-t (régebben ParkingBreak volt a neve)
Karácsonyi kiadása meg a ParkingBreak_Christmas
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #24604 üzenetére
Persze, nézőpont kérdése. Azért is a "gonosz" szmájli.
A Golf-ot viszont lehet hogy kipróbálom... (Ezt a fajta autós játékot kb. az ezredforduló környékén is untam már, hisz annyi van/volt belőlük, hogy dunát lehetne rekeszteni.) A "csicsafúl" widgets meg megintcsak nem az én világom.Ez is van, ez már jobb.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tud valaki valami jó kis baseball játékot 2.2-re? Nem tudom ebben a kategóriában van-e online,de én épp olyat keresek,amihez nem kell net...
-
VD
őstag
Hoppácska!
Brothers in Arms 2 Free+
[link]Különbség a fizetőshöz képest:
Vannak benne reklámok. (Túlélhető)
Egyes cuccok valódi pénzért megvehetőek (Tehát mégse teljesen ingyenes...)De ettől még baromi jó a játék. Akinek meg megtetszik az a Gameloft oldalán megveheti.
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #24498 üzenetére
Na most mértem egy pontosabbat: 20 perc, 10%. Ezek szerint kb 3 óra játékot bír, persze a kevésbé számítás igényesekkel tovább is bírja.
-
F-ECT$
titán
Nem teljesen alkalmazás kérdés, de azért felteszem itt, mert többféle droid készülék is jelen van. A Where's my water-t úgyis itt ajánlotta valaki, ami tényleg egy szuper progi. A kérdés, hogy kinek mennyire meríti a telefonját akár ez, akár más gpu-t is (erősen) használó játék? Persze nem patikamérleges mérésre vagyok kíváncsi, hanem csak annyira, hogy játszottam x percet, merült y %-ot a telefonom. Én sgs2-n 20-30% közötti merülést tapasztaltam óránként. (Legközelebb majd percre pontosan is mérek egyet.)
-
Saccco
nagyúr
Most akadtam rá egy autós játékra, biztos többen is találkoztak már vele...
Magyar fejlesztés. By Invictus
Ők jegyzik többek között az 1NSANE-t, Street Legal-t is.Kicsit nehéz letölteni, mert állandóan megszakad.
-
BDave
őstag
Mi a különbség a Fruit Ninja ingyenes és fizetős változatában? Az ingyenesben is megvan mind a 3 játékmód.
Zsolt_72: munkatárs vagy?
-
vinikorn
aktív tag
Egy ilyen játékot keresek: [link].
A régi mobilomon gyári alapjáték volt. Kis labda pattogva halad és kilövi a kockákat. Alul egy lappal kell eltalálni a labdát, különben leesik.
Köszi!
-
Darahian
tag
válasz
flash- #23973 üzenetére
(1.) google
(2.) topic nyitó 1. hsz.
(3.) "gyorskeresés itt" szövegdoboz jobbra fent.
(4.) CTRL+F (minden böngésző tudja az oldalon való keresést)Ezt mindig el kell mondanom. Az a baj.
...akkora jóság a fórum, csak néhányan kettő (2) darab hozzászólásból szeretnének megoldáshoz jutni. Mintha az ember életében először megértené a "matt" kifejezés értelmét, és sok-sok sakkozás nélkül akarna minden játékosnak kettő lépésből mattot adni.
-
VD
őstag
Megjelent a World of Goo!
Meghatározott mennyiségű trutyiból kell várat építeni. Geometriai épitkezős. El kell juttatni a trutyit a célig, úgy, hogy abból épitkezünk. Minden számít, idő, lépések száma, a megmaradt trutyi mennyisége. Hülyén hangzik, de eszméletlen jó!
Ráadásul alapból magyar nyelvű
Van belőle demo, amit érdemes kipróbálni, mert eléggé vas igényes a játék! -
-
VD
őstag
Where's My Water?
[link]Óriási játék!
A krokodil zuhanyozni akar, a mi feladatunk, hogy eljuttasuk hozzá a vizet!
Akinek bejön a Cut The Rope az ezt is imádni fogja!
224Ft-ot simán megért! -
TazLeacher
nagyúr
2 "glu"-s játéknál is láttam az alábbit:
Ugyan az a kettő játék, csak az egyik után oda van írva, hogy (NR), ez az UNRATED verzió. Ez mit jelent? Miben másabb ez? Van valakinek tapasztalata?
Pl.:
CONTRACT KILLER: ZOMBIE és CONTRACT KILLER: ZOMBIE (NR)Melyik a jobb?
-
kenny123
addikt
Sziasztok srácok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy fontos ügyben!Barátnőmnek van egy se x8-a, nemrég aktiváltuk, és szedtünk le jó pár játékot rá. A probléma az, hogy a játékok frankón elindulnak, viszont pár perc után már csak textúrahibásan hozza be, és azután nem sokkal ki is lép.
Játékok: pl fruit slice(fruit ninja occsó' verzió).A telefon nem berhelt, teljesen szűz.
Légyszi segítsetek, fontos lenne. -
TazLeacher
nagyúr
Vannak a komolyabb játékok, amik csak egy indítófájlt szednek le, és indítás után letöltenek 2-3-500Mb-ot. Ha ezekből csinálok .apk-t, és később abból telepítem újra, akkor ugyan úgy le fogja rántani a sok megát, vagy akkor már nem, és egyszerűen települ net nélkül is?
Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest