- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Aktív témák
-
BEKAvarangy
csendes tag
válasz
fatal` #32540 üzenetére
Bocs de ha letöltöd a marketből a Fancyt, alapból magyar, nem tudom miért angol neked.
Másrészt itt mindenki ír újabb és újabb időjárás widgeteket. De higyjétek el, egyik sem tökéletes. Én személy szerint 12 fajtát próbáltam ki és két lehetőség van.Vagy nagyon jól néz ki és sokat tud meg animált stb. de pontatlan és nem is azt tükrözi ami a valós idő kint, vagy nagyon mezeien néz ki mint egy rajzolt kép és nagyjából pontos.
-
Foose
addikt
válasz
fatal` #32199 üzenetére
Így használom,ahogy írod. De minden bekapcs után,ha mondjuk neteznék,akkor beírok valamit a google keresőbe,előbb ki kell választanom ott is a használni kívánt bill-t. Igaz,a Swift key x-et toltam eddig,kíváncsi vagyok,hogy a smart fog-e működni... Wazz!! Lehet én voltam a birka,memkarin van a Smart keyboard
-
domerator
veterán
-
RootRulez
félisten
válasz
fatal` #31268 üzenetére
Nem használtam "csak" honosítottam és a frissítés figyelése végett hagytam fent. De így, aki frissítést akar majd szól nekem.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #30575 üzenetére
Tudom én.
(#30576) hackeeeee :
Mik a problémák? Mert nem hallottam róluk (és személy szerint soha nem is találkoztam velük). De most komolyan kérdem.(#30578) Tarantula33:
Nekem meg viszont TBPro az első számú kedvenc appom, megosztva a helyet a GoLauncherEx-szel.Tényleg, írjatok már nekem egy 3-as (ne hosszabb) Kedvenc App Top listát. Kiváncsi vagyok. Az enyém (már hosszú hónapok óta fixxen):
1) TitaniumBackupPro és GoLauncherEx (megosztott első hely, nem tudok dönteni)
2) Root Explorer
3) Note Everything Pro -
TRob1
veterán
válasz
fatal` #30383 üzenetére
Nekem sincs mobilnetem, folyamat wifin lógok, de legfőképp PC-vel. Viszont már 1-2szer felmerült hogy előfizetek, mert néha kellett volna itt-ott. (Pl. geoládázásnál mikor az istenért se találom, akkor megnézni a kommenteket...
)
(#30385) mrkorooo :
És véletlen nem olyan az a csomag hogy ha túllépnéd akkor csak a sebességet csökkentik, de nincs túlforgalmazási díj? Mert szvsz így van, akkor meg csak telefonálással tudsz ekkora szlát csinálni...(#30384) Zsolt_72 :
Jó éjt Fiam! -
frensys
tag
válasz
fatal` #30305 üzenetére
IIIgy van,értem én!Én csak ARRA reagáltam amit irtok,hogy ha elküldtem mégegyet amit NEM kéne,akkor irjátok SZERKESZTÉS,DE ekkor már tökmindegy a szerkesztés mert nem lehet úgy sem törölni az utolsót és ez NEM az én hibám,hanem kikéne bőviteni ezzel a funkcióval a PH fórum lehetőségeit,ennyi
-
MaciG
addikt
-
janez
aktív tag
válasz
fatal` #29837 üzenetére
Közben megtaláltam a megoldást, csak tágabbra kellett nyitnom a szemem.
Szóval ezeket a rejtett fájlokat elöre nem lehet társítani kiterjesztés hiányában, de megnyithatók szerkesztésre. Hosszan rányom-szerkesztés-Tc editort kiválaszt..
Az csapott be, h a "megnyitás ezzel" nem ajánlott fel egy (szöveg)szerkesztőt sem.
Már csak azt kell eldöntenem, h az Astro és a Root browser közül melyiket menesszem. -
janez
aktív tag
válasz
fatal` #29804 üzenetére
Sziasztok!
Én is feltettem tegnap a TC-t és melepően jónak találtam. Már rájöttem hogyan lehet írhatóvá tenni vele pl. a /system-et, másik root fájlböngésző vagy terminál nélkül. Viszont a fájlkiterjesztések társítása lehetne kiforrottabb is. A rejtett fájlokat (.rejtettfile) hogyan, mivel tudnám megnyitni, társítani? Talán még mincs rá megoldás, vagy valami elkerülte a figyelmemet? A három fájlkezelőből egyet meneszteni akarok. Aztán ha 100%-os lesz a Tc, akkor magára marad, bizonyíthat.
Köszi előre a válaszokat. -
TRob1
veterán
válasz
fatal` #29834 üzenetére
Na és mi a Bankbetét? Amit beteszel a bankba.
szerk: Amit vagy lekötsz, vagy nem.
"A betét lehet látra szóló, illetve lekötött. A látra szóló betét a folyószámlán, lekötés nélkül tartott pénz, s mivel bármikor, akár bankautomatán keresztül is hozzájuthatunk, a kamata alacsonyabb."
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #29817 üzenetére
Nem, nem, 100ezer euro!
Ha tönkremegy a bank, eddig az összegig visszakapod a pénzt, ha él a bank, akkor meg ő fizet/intézkedik ha valami gikszer adódik. (mint ahogy nekem is visszajött a tankolás ára, de neten találsz olyan példát is hogy lenyúltak majd 2 millát vkitől, és elvileg el se kapták a tettest, de a bank visszafizette)
Úgy tudom Köteles vagy visszaadni (az már más kérdés hogy "kis" összegekkel nem foglalkoznak), de mint a másik példában írtam, esély se volt megtartani (meg visszaadni se, automatán "visszavezették") És ez most volt 1-1,5 hónapon belül.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #29804 üzenetére
Persze, néha előfordul, de vissza is kapod... Sőt, nemrég mesélt anyám egy érdekes dolgot, külföldről várt vki vmi pénzt (pontos számra nem emlékszem) de vmi 2-3ezer euro, erre jött 1 nullával több.
Persze esélye se volt megtartani, és nem is neki kellett visszautalni, hanem szépen "visszavonták". Nem olyan egyszerű csak úgy bukni a pénzt a bankszámládról. Főleg hogy 100ezer (asszem most már ennyi az unióban) euróig garancia van minden ember számlájára.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #29796 üzenetére
Én nem akarok senkit győzködni, de senkinek nem fog csak úgy eltűnni pénze a kártyájáról. Ha mégis, azt meg visszakapja (előbb vagy utóbb
).
(Egyébként nálam nemrég volt olyan, hogy Benzinkúton tankoltam, kártyával fizettem, majd néhány nap múlva nézem a netbankot, és 2szer "nyúlták" le a pénzt.Telefon Banknak, mondják oké, intézkednek, ilyen esetekben max 30 nap. Mondom "hudejó". Erre másnap ott volt újra a pénz. Komoly.
)
-
punky10
addikt
válasz
fatal` #29721 üzenetére
Nem téged cseszegetlek,csak azt irtad,hogy "baromság ugy használni"Én ugy szoktam.Nem állo qwertz-billel,hanem állo telefonbillel.Nem vagyok nagy SMS-ezö,max a nejemnek irok,hogy tulorázom,majd megyek...stb.Ezért nem kell besértödni,valoszinüleg kevés szmájlit raktam az irásomba...
A vége pedig TRob1 29715-ös elméletének a továbbfejlesztését hivatott volna megelözni...
TRob1:a 2011-es Xperiák SMS-beállitásánál van olyan,hogy költségmegtakaritás.
-
punky10
addikt
válasz
fatal` #29717 üzenetére
Eröt veszek magamon,és bevallom,én szoktam használni a gyári billt,állo modban...
Talán majd felkeresek egy függöségböl kigyogyulni vágyo emberekböl állo csoportot,és eljárok névtelenül hozzájuk,hátha eröt adnak a leszokáshoz.Csak gyarlo emberként,egyszerünek tünt a használata,rövid ujjaimmal elértem az összes karaktert,és mivel jo a kijelzöm érzékenysége,és a telefon gyorsasága sem gátolt benne,igy irtam a max 10-15(de akkor már böbeszédü voltam...)szobol állo SMS-t.És erre még a régi SE P990-es telommal is képes voltam!Mea culpa...De ennek vége...!!!Holnap meggyonom vétkeim(bár meg sem tudom számolni,hogy 5 év alatt mennyit küldtem)ha találok olyan papot,aki gyontat pogányt is...
És elöre kikérem magamnak a feltételezést:nem én vagyok Idegenufo!Én már (egy kis tulzással...)akkor regisztráltam a MA-n,mikor ö még olvasni sem tudott...Bár nem tudom,ezt hol lehet megnézni... -
thesound
addikt
válasz
fatal` #29494 üzenetére
Annyit mondtak nekem linux-hoz értő kollégák (mivel ugye az android-on kb. linux-os kernel megy), hogy linuxban úgy működik, hogy minden process kap egy process id-t és ezt kezeli a rendszer zombie processként, azaz nem csinál vele semmit, "nem is fér hozzá maga a rendszer sem" és mivel a linuxban a háttérben elvannak a programok szépen csendben erőforrást sem használnak. Ezért nem tudnak a jegelt alkalmazások/folyamatok mászkálni, elvannak szépen csendben kvázi erőforrás nélkül. (és gondolom ezért van az, hogy telefon újraindítás után is megmarad az a process id zombiként....)
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #29284 üzenetére
Ja hogy te használod azt az appot, mert én nem, full feleslegesnek tartom Market mellett (de egyébként valszeg azzal se menne) Én se használom, csak próbálkoztam (GoWeather kinn van 2x1-ben, de csak mert elfér, egyébként nem érdekel az időjárás, főleg az épp aktuális nem)
(#29281) sittes79:
Sry, de fogalmam sincs, nem vagyok az idájárás appok híve. -
idegenufo
tag
válasz
fatal` #28763 üzenetére
Akkor magyarul ne is használjon az ember task killert,se advanced task killert,mert egyrészt semmi de semmi értelme mert úgy is visszajönnek a programok amit aztán totál nem ért senki mi az istenért,mert ha lelövöd akkor kussoljon,NE jöjjön vissza,másrészt amit irsz hogy mivel úgy is visszajönnek igy az újrainditgatásuk is meriti az aksit...akkor hagyni kéne a fenébe a lelövéseket,tehát ne lövegessül le mert többet fogyaszt az aksiból ha újraindulnak úgy is..?
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #28688 üzenetére
Jaa, jut eszembe, a múltkori problémádra jó megoldás ha beállítasz a tárcsázódra egy kézmozdulatot hogy indítsa a Kapcsolatokat, és máris lesz a GMail-nek is hely a dokkon.
ui: 1ébként hirtelen eszembe se jutott (nekem csak az Appdrawer ikonra van beállítva az állapotsor elrejtése, valamiért nem használom, talán szoknom kellene
)
(#28690) hunfatal:
Ezek szerint nem azon keresztül. Ezen kívül meg az Outlookot használom PC-n, ott meg ugye pop (illetve még a POP Peeper-t, de ott meg se nem POP se nem IMAP, hanem van külün Gmail beállítás) -
TRob1
veterán
válasz
fatal` #28685 üzenetére
Én teszteltem, és biza jelzi. (Biztos be van kapcsolva?
)
szerk:
Na még 1 teszt: Ha nem alszik a telefon (használom), akkor nem jelzi, csak akkor ha ki van kapcsolva a képernyő. És ha értesítési sávból bökök rá, elolvasva sem tűnik el a jelzés. De ha az ikonra bökve olvasom el, akkor meg eltűnik.
Még nem az igazi, de már alakul.(1-2 frissítés és tuti lesz) -
-
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #28006 üzenetére
MagyarFatál nagyúr!
Rákukkanatnál a mai GoLauncherEx-re és az új értesítőre hogy müxik-e? Nálam kéri a gmail nevet és jelszót, de nem fogadja el., úgyhogy továbbra sincs gmail értesítésem (egyelőre)(#28485) pockos13:
Ezt a trükköt meg hogy csinálod? Nekem a saját névjegyeimet adja be, nem másét. -
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #28163 üzenetére
Szerintem nem a kijelző, hanem a telefon ébren tartásáról volt szó.
(#28167) flash-
Elméletileg ROM flash után már csak akkor lehet tárcsázót cserélni, ha még nem hoztál létre Google fiókot. Root joggal, pl. Root Explorer-rel, a /system/app-ban kell a phone.apk-t cserélni.(#28187) xSide
Hát ezt sosem gondoltam volna, hogy ez az Android-os verzióban is matatható. Ismét kösz a nagyszerű tippért! Már rá is másztam a beállításokra.(#28214) Kofetto
Sokan ajánlottak a napokban a lLama-t, és a Timerrific-et. A kívánt időintervallumba automatikusan repülő módba teszed a készüléket, és akkor meg se moccan.(#28224) punky10
Ezzel az a gond, hogy a tolvajok és a pult alól vásárlók többnyire nem az a réteg aki mobilinternetre fizetnek elő a kártyájukon.(#28228) Edenyke
Tudom, hogy naptárat mondtál, de mivel nem magyaráztad meg miért annyira fontos, így merem ajánlani a BackuptoGmail-t, ami automatikusan szinkronizálja a híváslistádat, és SMS-eidet a Gmail fiókod megfelelő mappáiba. Korlátozás mentes, viszont fizetős, bár nem drága.(#28229) Ateszpapa
Elméletileg nem mindig a program hibája, sok gyári ROM-on, vagy készüléktípuson eleve nem is lehetséges. Én is így vagyok sajnos az SGS-emmel, pedig kipróbáltam már rajta ezt-azt. Persze nem kizárt, de annyira azért nem hiányzik, hogy eszeveszetten kutassak utána.Na ezért nem vagyok még őstag.
-
St3ven
addikt
válasz
fatal` #28171 üzenetére
Hja, ha lenne a telómon kétujjas zoom, valószínűleg nekem is megfelelne ez a módszer.
Egyébként Nektek működik az Opera Link?
Nekem már két napja azt írja, ha le akarom szinkronizálni a könyvjelzőimet, hogy „Authentication service temporary unavailable”.
Most cseréltem romot, jó lenne visszakapni a könyvjelzőimet.
-
St3ven
addikt
válasz
fatal` #28163 üzenetére
Na látod nekem a "duplatapi zoom" állíthatósága az egyik legfontosabb, mert Opera Minin is azért nem szeretek teljes nézetben böngészni, mert eszetlenkednem kell a nagyító ikonokkal, ha a számomra kényelmes nagyítási értékre akarok állni.
Meg nem tudom pl. a hangerő gombokat scrollozásra használni, ami miatt mindig balra-jobbra csúszik a kijelzőn megjelenített tartalom.
Az Opera Mobile-lal kapcsolatban pedig már kifejtettem, hogy mi nem tetszik, bár tudom, hogy nem volt tegnap sem meggyőző, de én már csak olyen vagyok, ha a Boat tudja 2 megával azt, amit az Opera Mobile 22 megával, akkor nem kérdés, melyiket használom.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest