Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
MaciG
addikt
-
MaciG
addikt
üdv.
Valaki tudna nekem mondani egy egyszerűen használható Android emulátort PC-re?
-
MaciG
addikt
üdv.
Nekem olyan kérdésem volna, hogy androidos telefonokhoz van-e valami hasonló navigációs program, mint amit a nokia tesz rá gyárilag a telefonjára? (Internet nélkül ,offline modban lehet vele navigálni, tehát ingyenes)
-
MaciG
addikt
Köszi. lehet az lesz, bár most h olvasgattam a cikkeket kicsit elbizonytalanodtam, mert ahogy nézem, ha ki akarom használni a lehetőségeket és a telefon (rendszer) adottságait, tudását, akkor azért csak kell hozzá egy komolyabb mobil internet előfizetés ami nem 2 fillér.
-
MaciG
addikt
üdv.
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy itt a mobilarenán van-e olyan cikk ami szájbarágósan leírja, hogy mi is ez (Addig eljutottam ,hogy egy oprendszer féleség telóra). De most van egy olyan lehetőségem, hogy olcsó pézért tudnék venni egy középkategóriás androidos telefont és jó lenne tudni, hogy akkor hogy is van ez? Pl. van rengeteg alkalmazás, de ezek futtatásához ahogy nézem állandó internet kapcsolat is kell, szóval akkor kell a telefonra egy internet előfizetés is, mert a hagyományos kártyás csomagokba elég sokat számláznak fel a net használatért? És ha igen akkor milyen javasolt? (lehetőleg pannonos).
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Viccrovat
- Házimozi haladó szinten
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest