Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
BEKAvarangy
üzenetére
Bocs, de mi van? Olvasol is vagy csak írsz?
Tudom, hogy magyar, de ha visszaolvastál volna (vagy rákattintottál volna arra a hszre, amire válaszoltam), akkor láthatnád, hogy nem jó a magyar fordítás, ezért ajánlott egy másik programot, amire visszaírtam, hogy nem élek vele, mert jó az angol fancy.
Idegent érzek a láthatáron...
(#32552) TRob1: Nem a divat miatt használom, hanem mert jól néz ki az órája és ezen nézem az előrejelzést a web meg a tv helyett. A hőfok pedig, ha nagyjából pontos az bőven elég.
(#32553) Cartman023: AppDrawerbe alkalmazás nem tud mappát létrehozni, mert ahhoz nem fér hozzá csak a Launcher. Ha kell ez a funkció, akkor használj Go Launchert. Meg azért, mert ezer másik funkcióval is többet tud.
(Pl. gesztusok a dockon)(#32554) noxon: AdFree, ROOT kell hozzá.
-
TRob1
veterán
válasz
BEKAvarangy
üzenetére
Bocs de előzmények olvasása? Azért használja angolul, mert tele van "szar" fordításokkal/ferdítésekkel.

És eleve nem az időjárás miatt használják az emberek ezeket az appokat, hanem mert 1)Most ez a divat 2)Mert szerintük jól néz ki
Úgyhogy szerintem te is a "nagyon jól kinézőt" válaszd a "nagyjából pontos" helyett.
Aktív témák
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Pl. gesztusok a dockon)