- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
BEKAvarangy #32550 üzenetére
Bocs, de mi van? Olvasol is vagy csak írsz?
Tudom, hogy magyar, de ha visszaolvastál volna (vagy rákattintottál volna arra a hszre, amire válaszoltam), akkor láthatnád, hogy nem jó a magyar fordítás, ezért ajánlott egy másik programot, amire visszaírtam, hogy nem élek vele, mert jó az angol fancy.
Idegent érzek a láthatáron...
(#32552) TRob1: Nem a divat miatt használom, hanem mert jól néz ki az órája és ezen nézem az előrejelzést a web meg a tv helyett. A hőfok pedig, ha nagyjából pontos az bőven elég.
(#32553) Cartman023: AppDrawerbe alkalmazás nem tud mappát létrehozni, mert ahhoz nem fér hozzá csak a Launcher. Ha kell ez a funkció, akkor használj Go Launchert. Meg azért, mert ezer másik funkcióval is többet tud.
(Pl. gesztusok a dockon)
(#32554) noxon: AdFree, ROOT kell hozzá.
-
TRob1
veterán
válasz
BEKAvarangy #32550 üzenetére
Bocs de előzmények olvasása? Azért használja angolul, mert tele van "szar" fordításokkal/ferdítésekkel.
És eleve nem az időjárás miatt használják az emberek ezeket az appokat, hanem mert 1)Most ez a divat 2)Mert szerintük jól néz ki
Úgyhogy szerintem te is a "nagyon jól kinézőt" válaszd a "nagyjából pontos" helyett.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest