- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
RootRulez #17984 üzenetére
Sikerült beállítani?
Csak egy ilyet találtam a propeller oldalán, de mivel én másik sz.olgáltatóhoz tartozom így nem tudom kipróbálni: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/ -
DonMedve
addikt
-
club1
veterán
válasz
RootRulez #17849 üzenetére
Nem csodálkozom, itt a leírása (ebből kiderül, hogy csak akkor gyorsít - ha egyáltalán fel tudod telepíteni a root jog miatt - ha be van kapcsolva a GPRS):
Speed up your gps, and get faster GPS-Fixes using FasterFix.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Root access required -
- BusyBox Required -
- New HTC phones need NAND-unlock -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!This app enhances your GPS by using a more accurate time estimation from a NTP server near you. Select one from the list, or add your own.
If the app doesn't work, please use "root checker" to check if you are correctly rooted and busybox is installed before you give a bad rating.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #15918 üzenetére
Természetesen, FR után az volt az első dolgom. A net persze ki volt kapcsolva, de ehhez nem is kellhet, az exportot is megcsinálta anélkül.
petipetya!
Köszi, de kis kínlódás után a beépített import from SD funkcióval megoldottam a dolgot. Most jól jött a dupla mentés. -
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #15841 üzenetére
Restore failed.
Érdekes módon a híváslistát és az sms-ket gond nélkül visszarakta, de a kontaktokkal nem boldogul, azt mondja nincs G acc-om, vagy ha van akkor kapcsoljam be a szinkronizálást. Hát vazzeg ha onnan akarnék szinkronizálni ahhoz nem kéne külön app.
Természetesen a telefonról mentettem vele és oda is kéne visszapakolnia. -
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #15823 üzenetére
Vazze, vak vagyok...!
A kereső meg azért nem dobta ki mert elírtad: MyBackup nem MyBakup, hiányzik egy "c", egy modi ki tudná javítani. Illetve itt is van egy elírás a címben: "biztosnági". Ez természetesen nem beszólás akar lenni.
Látom közben megtörtént. -
-
zzz03
őstag
válasz
RootRulez #15275 üzenetére
Működik! Viszont ehhez az kellett, hogy a felhasználói nevemhez létre hozzak egy jelszót! Kijelentkeztem, majd be. ES-ben rákerestettem a serverre megtalálta és most beállítottam juzert/jelszót és most működik.
Elképzelhető, hogy csak akkor megy ha a gép is le van jelszóval védve?
Nálad van jelszó a felhasználód alatt? -
zzz03
őstag
válasz
RootRulez #15270 üzenetére
Kipróbáltam és meg is jelenik 1 laptop ikon egy földgömbbel, viszont ha ráklikkelek mindenáron jelszót felhasználónevet akar hiába jelölöm be az újabb ablakban h anonymus akkor meg nem reagál az OK gombra.
(Login faliure
Try new user/password?
pipa anonymus itt is de hiába. ) -
Fireman67
aktív tag
válasz
RootRulez #15012 üzenetére
Köszönjük "RootRulez" az újabb "embernyelvesítést!
Sajna, a mi kis világnyelvünket rendszeresen kihagyják a fordításokból.
Falra tudnék attól mászni, hogy törvény ugyan írja elő, miszerint a nálunk forgalmazott termékek mellé kötelező a magyar leírás de ez szinte alig érdekel valakit.
De kis hazánk szorgos nyelvtudó fiai időről időre javítanak a helyzeten! -
DonMedve
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz
RootRulez #13020 üzenetére
Nahát, egyből lebuktatsz! Ez a program az előző hozzászólásomban is jelzett Market-es hibának tudható be, mert a BLN Pro-t használom már helyette (kb. 1 éve
). Ez SGS-en villogtatja a "billentyűk háttérvilágítását", ill. beállítástól függően egy idő után csak simán égve hagyja, ha esemény volt. Egyébként a kérdésedre a választ nem tudom, mert az SGS gyári ROM-jával semmilyen ledes jelzés sincs és ezzel is csak fehér színű (igen, az SGS-ről lespórolták az állapot- és eseményjelző ledet).
-
stefi68
addikt
válasz
RootRulez #12863 üzenetére
Ilyet én is keresek..., ha találsz, megoszthatnád!
A Call Control sajna az egyetlen amit találtam de szarul működik. Nem is akkor kezd el számolni, amikor felveszik és ha beállítom hogy 50 mp. akkor nem 50; 1:50; 2:50; stb.-kor csipog, hanem 50; 100;150; stb.
Amúgy a CM ROM-okban van ilyen szolgáltatás, nem pont te írtad?
-
-
sssz
őstag
válasz
RootRulez #12815 üzenetére
alkalmazások kezelésébe bemész a beállításokban, kikeresed azt az appot amivel jelenleg használod és ott törlöd alul hogy az az alapértelmezett, aztán mikor pl megnyitsz egy új képet akkor megint megkérdezi hogy melyikkel akarod megnyitni és akkor választhatsz másikat újra.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #12720 üzenetére
Na meg is van...
-
r4z
nagyúr
válasz
RootRulez #12704 üzenetére
Tehát a 3 hosszú ű betű több, mint egy SMS-nyi karaktert ér.
Nem, nem így van. Egyszerűen amit addig írtál szöveget 160 karakteres kódolással, mindet átrakta a kevesebb karaktert engedő formázásra. Ezért az ugrás. Számold ki, ha nem hiszed. A többit át tudja konvertálni, mert a kettős pontos ékezet az szabvány (a'la németek), a sima ékezeteknek meg van balra dőlő párja.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
RootRulez #12040 üzenetére
csináltam már mindenhogy
külön kellett a 30as és az egyéb... (szerencsére h nincs csúcsidő, éjjel és társaik
)
de kevesebbet mutat, mint az igazi számlám
lehet, hogy kéne várnom egy hónapfordulót, h beálljon? lehet az a gond, h visszamenőleg számol?
de a $ra nincs magyarázatom... mikor beállításoknál vagyok, és kéri mondjuk a percdíjat, akkor ott Ft van
vicces egy program, lehetett volna easy-bb...
-
-
gyuszmó
őstag
válasz
RootRulez #11738 üzenetére
Nekem 2.2 froyo magyar menüm van,de A 3G KUTYUS csak angolul mükszik
Fent van egy F.S.CALLER progim,és állandóan bekavar híváskor,van amikor fel sem tudom venni a telót nem reagál a felvesz opcióra,beragad.
Ugyanakkor szeretem ha teljes képernyő módban hívnak.
Ötlet?Galaxy 3
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Célegyenesben a Yettel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest