- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Aktív témák
-
croli
aktív tag
Üdv tud valaki esetleg valami birodalom épitgetős jatekot?? Lehet pénzes is! Esetleg ilyen empire earth, age of empire vagy hasonlók
....
-
croli
aktív tag
Üdv!
Én olyan progit keresek amiben vannak ilyen átváltók pl: mérföld<->km m/s<->km/h Fahrenheit<->Celsius stb de elég sok minden legyen benne(ez lemaradt-> a legfontosabb hogy a mértékegységek magyarok legyenek mert olyat már találtam hogy comvert progi de mind angol)(ez olyan érdekes lett de remélem van aki érti)
(kíméljenek az olyanok akik rákerestek a marketon hogy: "xy" és jó böngészést)
-
croli
aktív tag
Na néztem adat forgalmat és tényleg csak az megy amit én szeretnék csak annak a forgalmát látom és az időjárás nem frissült azt azért nem szeretem mert valamiért sokat eszik mert ilyen szép képes migyó bigyó
-
croli
aktív tag
Nem nagyon értem hogyan kéne használni mert white list (ugye amit itt bepipálok annak szabdna csak mennie) kiprobáltam a merket-en nem pipáltam be de pörgette a forgalmat!! Akkor itt most mit kéne csinálni a tűzfalat engedélyeztem meg a logot is...
Na úgynéz ki megoldottam átállítottam black listre ott ami ki van pipálva azt nem engedi ugyebár kipipáltam a marketot és csak tölt tölt de nem töltbe adatforgalmat meg nem néztem
-
croli
aktív tag
Üdv!
Engem olyan progi érdekele amivel be lehet állítani hogy csak bizonyos progik használhatják a netet (mobil)
Mit tom én pl: én nem akarom hogy frissüljenek az időjárás adatok (tehát ne legyen forgalom) de fel szeretnék menni marketre,
tehát mindent letilt de én beállítom hogy a market az használhatja a netet (mobil) -
croli
aktív tag
Melyik a legjobb task killer? És mi a különbség a killer meg a manager között??
a legjobb az lenne ha ingyenes lenne...
-
croli
aktív tag
válasz
róland #17658 üzenetére
Ez igaz az Igonak van ezer verziója nekem pont olyan kéne ami nincs átírva androidra ezért Motonavot használok igaz jobb is a pixel miatt (nincs szép fekete csík a kép szélén) ja végülis a Motonavnak sincs olyan verziója mi kéne de a Motonav az már telóra való (egy részére)
-
croli
aktív tag
jobbacsabba
ha érdekelnek olyan tilos beszélős progik (igen a warezra gondolok) akkor privibe majd írj
-
croli
aktív tag
válasz
jobbacsabba #17651 üzenetére
igen pontosan, tudod recoveryből vagy egyből a telóból
csak akkor mindened elveszik úgyhogy ments mindent ami kell milyen a telód??
az sd-t nem kell azt nem formázza csak az andoid secure mapopát meg amiket ő csinálrá ott meg számodra nincs fontos
végülis ha olyanná akarod tenni mintha most hoztad volna a boltból akkor nem probléma
a blade-et én is ismerem jó kis teló árához képest nem is szokott fagyni anno gyárival (rom) fagyott (most cm7) nem az enyém csak én is szoktam nézegetni az enyémet meg állandóan
-
croli
aktív tag
válasz
jobbacsabba #17646 üzenetére
Hogy az előző tulaj gmail-je van beállítva ha csak nem volt factory reset
-
croli
aktív tag
válasz
jobbacsabba #17643 üzenetére
Elvileg nem de az előző ,tulaj címe meg ezek maradtak meg benne akkor...
-
croli
aktív tag
Üdv!
Az lenne a problémám hogy van egy spb shell 3d-m meg van a defy-n egy cm7 rc1.5 és azon ugye adw van ha megnyomom a home gombot akkor az adw-t adja be levált a spb shell-ről és nem is bírok visszaváltani csak miután újratelepítem!
Valamit lehet ezzel csinálni?? -
croli
aktív tag
Üdv!
Nem tudom hogy írta e már valaki de nekem szükségem lenne egy jelszó visszafejtő progira.
Pontosabban: Van az android az tárolja a gmail facebook stb jelszavakat az egyiket nem tudom és vissza szeretném nyeri! Találtam egy ilyet hogy accounts.db de ebbe bele megyek root explorerrel akkor ott a password sorban egy halom karakter megjelenik de nem a jelszó hogy lehetne rávenni hogy a jelszót lássam vagy hogy lehet a lementett jelszavakat megnézni.
Lehet kicsit értelmetlen de biztos van aki tudja, és bocs a hosszúért -
croli
aktív tag
értesítőbe ez se Application Protection mutogatja magát csak reklámot ad pattern locknál de én inkább a számsort használom jobban bejön nem tom miért
de azért köszooooohh ez még emailt is küld a címemre hogyha elfelejtem és 10-et próbálkozok!!
-
croli
aktív tag
köszönöm szépen hogy helyettem is rákerestél jó app bevált ezt fogom használni (csak 1-2 progit kéne kódolnom ahhoz meg tök elég
)
Most nézegetem csak hogy milyen jó még törölni sem engedi a kódolt appot (amiket én találgattam mind engedték törölni (úgy meg mi az értelme??) de ez tényleg jó)
-
croli
aktív tag
Valami app van amivel lehet jelszózni a mappákat?? (persze saját magáét az appot is le lehessen
)
-
croli
aktív tag
Valami app létezik az akksi hőfokának figyelésére??
(Bocs ha már leírta valaki de kérdezni könnyebb mint visszakeresgetni)
+1:
AZ UNO most mért inkompatibilis a defy-ommal mikor gyári romra simán rá bírtam rakni??
Most meg nem bírom ekkor mivan úszott a money?? -
croli
aktív tag
igen de nem minden telefonom fizikai gombok vannak (jó lehet az övé olyan, de az enyém nem úgyhogy nekem tök fölösleges lenne)
jójó de akkor is fölösleges minden telefonom ha már van vissza gomb na mind1
(amúgy meg csak azért írtam mert anno én is gondolkodtam ilyenen de aztán erre a döntésre jutottam) -
croli
aktív tag
nekem is lenne egy problémán a telóban a market mért nem látja a telepített alkalmazásokat??
a gépes market meg olyat is lát amit már száz éve töröltem
erre valami??a telósat megoldottam reboot de a gépeset nem tom ott nem hiszem hogy menne a reboot
-
-
croli
aktív tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #15902 üzenetére
Sztem ezt nem itt kéne megbeszélni mert ez az app topik nem tom melyik topik lenne jó hely na mind1 de ez a bootloop jelenseg annyit jelenr hogy nem tölt tovább a teló a logónál nekem mikor ez volt én rohadrul beszartam
Ja az ilyet nem szokta megoldani a hard reset (legalabbis nalam nem) ilyenkor a legfrissebb gyari romot kell felrakni
-
croli
aktív tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #15900 üzenetére
Hogyhogy semmi funkció nem megy??
-
croli
aktív tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #15873 üzenetére
Ezt nem értem 2 3 percig majd ottmarad akkor mi az hogz 2 3 perc tehát folyamatosan ott van a logo nem igaz?
-
croli
aktív tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #15868 üzenetére
bocs egybe kell írni bootloop
de sztem neked nem ez van mit is csinál logónál tovább lép??
-
croli
aktív tag
Én még régebben olyat találtam hogy 2 telefont lehetett az egyikből a másikat buzgerálni (wifin keresztül tehát ugy hogy hálózaton) de nem tom mi volt a neve ha meglesz érdekel-e (gondolom nem, nézek olyan progit is ami neked kéne hátha találok)
nem néztem de gyiku már talált vmit
-
croli
aktív tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #15859 üzenetére
bootloop olvass utána
... nem is biztos lehet egy gyári újraflashelés megoldaná
otthon is meg lehet csinálni de sony-ban nem vagyok otthon
viszont a gyári meg minden más felülethez képest király csak megéri e hogy fagyon tőle a teló??
Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest