- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
rothadt #18575 üzenetére
Nem, nekem a régebbi kellene, de nem tudtam működésre bírni. Most 3.1.5 van, de én 2.2.7-et szeretnék (a marketupdater-t át tudtam nevezni)...
Más: mióta feltettem a Handcent sms-t, azóta nem jelzi a led, ha jött sms-em, ráadásul minden bekapcsolás után újra jelzi a legutolsó sms-t (popup már nem jön fel újra, de a notification igen). Ezeket hogyan kell belőni rendesen (CM7)?
-
Mauzes
addikt
válasz
rothadt #18570 üzenetére
Béna kérdés, de hogyan lehet telepíteni a régit? Én eltávolítottam a marketet Titanium-mal (előtte lementettem), majd a netről letöltött 2.2.7-es verzió apk-ját telepítettem a telefonra, de ezután nem indult el a market, minden nyitásra azonnal kilépett. Mit kell máshogyan csinálni, mint egy sima telepítés?
Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest