- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
fdisk
őstag
A teló hol tárolja a játék mentèseket?Pl.nova.
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Aki jártas a játékokban dobna rám egy privit? Kellene egy kis segítség
-
Dottore
addikt
válasz
spiritex #43391 üzenetére
Ha van egy eszközöd amivel kapcsolatban reklámszöveg hivatkozik arra, hogy alkalmas a letöltött játékok futtatására (nem írja, hogy mindre), ennek ellenére van ami nem működik, lefagy, újraindul, akkor fordulhatsz szervizhez, de jogalapot a garancia érvényesítésére ebben az esetben nem a marketing szöveggel ellentétes viselkedés fogja jelenteni, hanem önmagában a hiba jelenléte, gyakorisága.
Ha érted mire gondolok.
Engem nem érdekel mire gondolsz csak arra tudok válaszolni amit leírsz.Pont emiatt logikátlan. Nem értünk egyet ebben . Ne feszegessük.
-
spiritex
veterán
válasz
Dottore #43390 üzenetére
Ha nem lenne alkalmas egy-egy játék futtatására, akkor nem lefagyna a gép, hanem vagy akadna, vagy el sem indulna, úgyhogy ebbe kár belemenni..
Ami pedig az aláírást illeti, csak addig tűnik logikailag hibásnak, amíg valaki meg nem érti, hogy minden esetben két személyről van szó egy emberen belül, arról akinek képzeli magát, és arról aki a képzelést végzi.. Hiszen Aki képzel az állandó, Akinek viszont képzeli magát az a mindenkori körülményektől függ..
-
Dottore
addikt
válasz
spiritex #43386 üzenetére
Pont nem írták rá, hogy milyen játékok futtatására kell alkalmasnak lennie.
A mondat helyesen így hangzana akkor:
Köszönhetően az erős processzornak a NAVON PLATINUM tablet képes minden, az Androidra fejlesztett legújabb játékok futtatására. Az Android Market™-ről akár ingyenesen is letölthető játékokkal lehetőséged nyílik arra, hogy NAVON tableted valódi játék konzollá alakítsd."
Másrészt az nem specifikáció hanem marketing. Lehetne emiatt perelni, amcsiknál nagy hagyománya van a hasonló jellegű pereknek de ebben az esetben nálunk ezen nehéz fogást találni.
-
spiritex
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget
és sorry mindenkitől az Off-ért, de mégis csak ez itt az egyetlen valódi androidos közösség.
Még csak annyit fűznék hozzá a történethez, hogy a gép Leírásában ez áll:
"Csodálatos játékok: köszönhetően az erős processzornak a NAVON PLATINUM tablet képes az Androidra fejlesztett legújabb játékok futtatására. Az Android Market™-ről akár ingyenesen is letölthető játékokkal lehetőséged nyílik arra, hogy NAVON tableted valódi játék konzollá alakítsd." Úgyhogy igenis leírták, hogy milyen játékokra kell alkalmasnak lennie... -
mr.nagy
tag
válasz
spiritex #43372 üzenetére
Sajnos nem lesz egyszerű a történet!
1. Ha személyesen vetted át az üzletben, akkor 3 napon belül lettek volna kötelesek cserélni a hibás készüléket. Mivel ezt jóval meghaladta a reklamáció időpontja így csak javításra kötelesek átvenni a készüléket.
2. A forgalmazónak nem kötelessége cserekészüléket biztosítan ebben az esetben és a jogszabály is csak azt írja elő, hogy törekedni kell a 15 napon belűli javításra. Tehát a javítás időtartama akár több hónap is lehet, ha indokolt az ilyen hosszú idő akkor senki nem szeg vele jogszabályt. (Sajnos én magam is jártam így laptoppal, 3 hónap után kaptam vissza, pedig az munkaeszköz volt.)
3. A készüléket csak akkor kell cserélni, ha nem tudják megjavítani. Az adott tényleges esetben lényeges dolog, hogy a műszaki specifikációban leírtakat kell tudnia a készüléknek, csak akkor mondható hibásnak ha azt nem tudja. Ugyanis senki nem írta azt le, hogy a készülékkel milyen játékokat lehet biztosan futtatni.
-
spiritex
veterán
válasz
dashed #43147 üzenetére
Tegnap visszavittem a tabletet az edigitalba, és a srác ki sem akarta próbálni, elhitte mi a hibája, de nem akarta cserélni, mert mondta, hogy az kizárólag a Főforgalmazó (nagyker) márkaszervizére tartozik, hogy bevizsgálják, és eldöntsék, hogy cserélik-e, mert az edigital csak az alforgalmazó (kisker). Csak felvett egy jegyzőkönyvet a hiba leírásáról, és azt mondta 30 napon belül értesítenek mi van, de hogy az is előfordulhat, hogy nem fogják elismerni a hibát...
Ez így, ahogy intézték velem a dolgot rendjén van, így van tényleg? Illetve mit csinálok, ha tényleg azt mondják, hogy jó a gép, nincs semmi baja, és kerüljem a komolyabb játékokat, mert ne várjam el egy 30e ft-os géptől, hogy elbirjon velük? Mehetek a fogyasztóvédelemhez? Ugyanis, mint már említettem, a haverom ugyanilyen gépet vett, és nála nincsenek ezek a problémák...
-
pyron25
aktív tag
Nos megnyitottam mind a kettőt hogy egyszerre fusson és ne legyen hatalmas eltérés. A futó alkalmazásoknál 146 MB a feladatkezelőben pedig 154 MB. Egy játék után a feladatkezelő 178 MB a másik 164 MB. Mindezek az eredmények úgy születtek hogy mind a kettő a memóriában volt.
-
spiritex
veterán
válasz
fatal` #43272 üzenetére
Azért kérdezem, mert nálam 3 játék is úgy kifagyasztja a gépet, hogy nem reagál semmire onnantól (Inertia Escape, Where's my water, Angry Birds Space), és 3 forgatókönyv van:
sokszor csak kilép a kezdőképernyőre, legtöbbször megmered a kép és annyi, de van amikor vékony hosszú csíkok vibrálnak a kijelzőn... De mindig jócskán felmelegszik ezek a lefagyások előtt. Más, egyszerűbb játékoknál nem is melegszik, és nem is fagy...
Ma vittem vissza garba az edigitalhoz, de nem cserélték egyből, elküldik a forgalmazó szervizének, hogy tesztelje le... -
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy mi történik egy androidos kütyüvel (telefon, tablet), ha egy játék kompatibilis vele a Market szerint, de mondjuk túl nagy kihívás a hardver számára? Mi a normális forgatókönyv?
Akadozik a játék? Egyszer csak kilép a játékból? Vagy lefagy a gép?Kérlek ajánljatok nekem egy jó nagy erőforrás igényű játékot; teszteléshez kellene..
Előre is köszi!Szerk: Azt vettem egyébként észre, hogy azok a játékok izzasztják meg nagyon a tabletemet, akkor melegszik nagyon, amikben valamilyen effektezett grafika folyamatosan úszik a képernyőn, amikor áttűnésekkel, átfedésekkel, elhalványodásokkal van tele és folyamatosan mozog a képernyőn..
-
Deck
titán
válasz
jegenye77 #43194 üzenetére
Cikk róla: [link]
Amúgy valaki szerinte feleslegesek a vírusirtók androidra, van aki szerint nem. Én az utóbbiba tartozom. Jelzett már, Playről leszedett programra is.. Meg igazából nem fogyaszt semmit, ha folyamatosan is fut csak akkor keres stb, mikor leszedsz valamit akkoris egy pillanat alatt, nem merül gyorsabban a telefonom tőle. Az meg, hogy nincsenek vírusok androidra hülyeség.
Sms-ekkel okoz károkat az androidos kituri trójai
A pénztárcákat sem kimélik az androidos vírusok
Banki adatokra pályázik a legújabb androidos károkozóÉs stb.. Inkább legyen és ne kelljen, mint fordítva. De mindenki eltudja dönteni akar-e használni vagy sem
Amúgy meg a programokat, játékokat telefonomra megvettem, nem warezolok. Olyan olcsók a programok/játékok, hogy felesleges.
-
spiritex
veterán
Tudjátok esetleg, hogy miért írja ki egy játék Marketről való letöltése majd telepítése után, hogy "Package File was not signed correctly" és nem telepíti fel a tabletre? Utána ha megpróbálom újra, akkor (vagy esetleg harmadszorra) jó lesz és feltelepül. Így jártam az előbb pl. a Cut the Rope-al.
-
spiritex
veterán
válasz
dashed #43147 üzenetére
Köszi neked is!!
Szerk:
Bár most azt jutott eszembe, hogy mi lesz a gmail fiókommal, amibe -ha ott hagyom nekik a gépet- simán be tudnak majd lépni? Ha viszont csinálok egy Factory Reset-et, akkor nem lesznek már fent a játékok sem... újrainstallálni pedig csak gmail fiók megadása mellett lehet... Hogy kell ezt jól csinálni? Produkáltatom a hibát, majd kérek egy Factory Reset-et ott helyben? -
spiritex
veterán
Van egy Navon márkájú olcsó tabletem az e-digitalból, amiről már írtam korábban. Nos azóta elég sok játékról kiderült (Where's my water, Cut the rope, Inertia Escape), hogy nem bír velük a gép: vagy 2-3 perc után simán kilép belőlük a kezdőképernyőre, vagy villogó csíkos képernyővel totál kifagy. A haverom is detto ugyanilyen tabletet vett, nála nincsenek ezek a hibák az említett játékokkal, pedig a fia nyúzza ezerrel. Ez garanciális hiba ugye? Simán visszavihetem és cserélik? Mert javítani gondolom nem lehet az ilyesmit..
(#43146) Mr X
Köszi szépen, akkor viszem holnap vissza! -
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Van egy Concorde tab 7015-öm. Alapból nem támogatja a legtöbb gameloftos játékok többségét (pl. asphalt 6, dungeon hunter 3). ICS van és rootolt, de superuser vagy egyéb hasonló program kell hozzá. Feltettem a Chainfire program teljes változatát a plug-inekkel együtt. A cf3d driver fel van telepítve. A következőket teszem: default opengl settings-be be, use plugin, ott egyik driver(mindet próbáltam), majd hide cf3d id, ki a menübe és ott fix market settings. Ezek után próbálkozom a marketben és semmi se történik.
Tudtok erre megoldást?
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #42582 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy a hivatalos android sdk szerint a home gomb a kilépés minden programból. De azért szokás kilépés gombot rakni az appokba (no meg játékoknál a taskot is illik szerintem kilőni, annak ellenére, hogy nem ajánlják, de szerintem felesleges a memóriában tárolni pl. a főmenüt).
-
atila4
senior tag
Where's my Waterbe hogyan tudom ressetelni a profilom? Megcsinálom a játékban a ressetet, de ugyanúgy megvan az összes kacsa és fel van oldva minden pálya:S
-
spiritex
veterán
ICS alatt van egy olyan beállítás, hogy "Adatok biztonsági mentése - Alkalmazásadatok, Wi-Fi jelszavak és egyéb beállítások mentése a Google szervereire".
Szerintetek ez egy nem root-olt telónál/tabletnél kiváltja a Titanium Backup-ot? Tehát pl. játékok pályarekordjait, feloldott szintjeit is elmenti vajon?Alatta pedig van egy olyan, hogy "Fiók biztonsági mentése - Backing up to debug-only private cache".
Ez mi lehet? -
chab7
addikt
válasz
lajosx #42128 üzenetére
Azt bezzeg senki nem írta, hogy a CM rom ezt alapból tudja
(#42201) Necc: "intel integrált nagyipari hulladékai" - én azért örülök, hogy a laptopomban ilyen van, mert játékot és grafikai tervezést ez a gép sosem lát, cserében nagyon jól és sokáig el tudok dolgozni vele, akár az ölembe téve is, melegedés nélkül (tudom, a melegedés nem csak az erős videó hanem főleg a proci miatt van - ahol van - de nekem akkor is jobb az integrált videó ahhoz amire a gép kell
) peace
(#42260) gatto_: Én meg a Linksys routerrel azt tapasztalom, hogy amit elsőre kapott IP-t egy készülék egészen addig azt kapja folyton, amíg másik nem foglalja le azt. (Úgy van beállítva, hogy a fix IP-k 101-110 között, DHCP pedig 111-120, és mivel elsőnek a teló 113-at kapott, azóta azt kapja, mint ahogy az asszony gépe 114-et szokott - akkor is ha egyszerre és akkor is ha csak külön külön vannak a hálózaton. Mac szűrés nincs.
(#42269) Narxis: Ezt már én is annyiszor "pofáztam" itt hogy nem pontosak, és ráadásul itt a keleti határnál még pontatlanabbak a távoli városinfók miatt.
Majd ha végre lesz időkép widget, na majd az pontos lesz - vidéken is. -
BDave
őstag
Sziasztok! Megtudjátok mondani, hogy az első mobilon melyik játék futhat? Próbáltam Google képkeresővel, de nem találtam meg.
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #42173 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Egyébként azért érdekel ez most kivételesen, mert ha van egy elég erőforrásigénylő játék, mint az Angry Birds Space, az sajnos alapjáraton lefagyasztja a gépemet kb. 3 perc után, viszont ha a Fejlesztői lehetőségeknél pipát rakok a Törölje a tevékenységeket-hez + a Háttérfolyamat-korlátozás-nál Legfeljebb 1 háttérfolyamat-ot állítok, akkor megy szépen bármeddig! Ezt szeretném valahogy egyszerűbben megoldani, mint hogy állandóan bemászkálok ilyen mélyen a Beállításokba. -
mipityu
tag
válasz
lajosx #42128 üzenetére
"... Úgy kapcsol ki mint a régi crt tv-ék ..."
Amikor a CRT-k kikapcsolásakor ezt láttad, az azt jelentette, hogy néhány kikapcsolás és a képcsőnek vége :-( Annak idején láttam néhány képcsövet kipurcanni.
Nekem a tabletem így kapcsol ki és még ma is elborzadok mikor látom :-) pedig tudom, hogy csak játék :-) De nem lehet kikapcsolni az animációt. -
spiritex
veterán
Nagyon élvezetes ügyességi játék, ha az ember ráérez és belejön (a lényeg, hogy lendületet kell gyűjteni a lejtőkön, hogy gyorsuljon a fánkocska):
Hot donut. -
Sanzaa
senior tag
Nem tudom, hogy valaki játszik e a Dino War nevű játékkal, de ne próbáljátok ki, mert függőséget okoz ::-)
-
spiritex
veterán
válasz
havri1 #42039 üzenetére
Ok, de azt viszont el kell mondanom, hogy az Angry Birds Space valamiért mindig lefagyasztotta az olcsó kínai tabletemet alaphelyzetben, de amióta beállítottam a Törölje a tevékenységeket + a Legfeljebb 1 háttérfolyamat-ot, azóta minden gond nélkül fut. Más játékokkal és app-okkal nem jelentkezik a probléma!
-
fatal`
titán
"Van egy olyan keszulekem, aminel a gyartok kinat jeloltek meg celregionak annak ellenere, hogy maga a keszulek itthon, hivatalosan forgalmazott... "
Nem véletlen boltigaros szürkeimport telefont vettél? Mert akkor ez simán előfordulhat.
A build.prop infokat tárol a telefonról. De a döntésbe nyílván beleszámít a manifest fájl is (pl opengl verzió játékok esetében) és a minimum api level is.
-
aminat
tag
válasz
atillaahun #41886 üzenetére
Sima, Foci EB 2012. Nem játék.
-
-
hodostamas
addikt
Lehet jelentkezni a Pirates: Captain Jack magyar fejlesztésű játék béta tesztelésére.
További infók: [link] -
barnam_
nagyúr
Van droid-ra már normális Dosbox vagy más Dos emulátor, amivel armv6-on is mennek a játékok? Pár hónapja próbáltam egyet, azzal nagyon akadt még a viszonylag egyszerű Stunts is. A snes/sega emulátorokat jól viszi a Blade, csak azok nagy részét nem ismerem, én PC-n nőttem fel
-
Richee11
senior tag
esetleg valaki tud olyan játékot ami hosszútávra leköti az embert. légyszíves mondjatok párat
-
Richee11
senior tag
amúgy valaki fel tudta rakni a Jenga nevű játékot?, mert nekem valamiért nem engedi... :S
-
zedok
őstag
Hali!
Olyan játékot keresek mint pl. Machinarium. Szóval tudtok ajánlani logikai/gondolkodtatós játékokat? Előre is köszönöm!
-
gtamate2
veterán
Valami Rock band vagy Guitar Hero szerű játékot nem tudtok androidra? Néztem a playen a guitar hero 6-ot de az iOs-hoz képest rettentő gyenge, valami másról nem tudtok? :S
Btw: Van valami jó versenyzős játék telefonra? Amiben lehet tuningolni.. olyan nfs u1-2 szerűség?
-
xSide
őstag
válasz
barnam_ #41029 üzenetére
Megvan, hogy csináltam
Facebook Események pipa szülinapokhoz, ekkor megjelenik az eportálás, Outlook-ba lement, majd mentés másként és importálás gmail naptárba...Ebben az esetben aki nem érint manuálisan törlendő, viszont megvan mindenki más adata...
Darvinya #41031 nem figyelsz, épp ezt szeretné elkerülni
Jan #41032 elméletben igen, nem engeded ki netre mondjuk a játékokat, viszont ennek lehet hátulütője.
Biztosabb a host fájlt "frissítő" AdAway vagy AdFree alkalmazás... -
agoka07
senior tag
Sziasztok! Valaki tud nekem egy működő focis játékot mondani Xperia Mini Pro-ra?
A másik meg, hogy hallottam, hogy a funkciógombok funkcióját meglehet változtatni egy programmal. Melyik lehet az? -
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #40789 üzenetére
Dettó ugyanígy vagyok én is ezekkel a játékokkal.
-
barnam_
nagyúr
válasz
TazLeacher #40789 üzenetére
A normálisabbika még feltünteti a Play-n hogy a játékon belül kell vásárolnod.
Van amelyik meg sem teszi... -
TazLeacher
nagyúr
Játszottam a Blodd & Glory-val, és eljutottam arra a szintre, amikor vége az ingyenes résznek. Nincs ezzel gond, ránéztem, de 5$-ért lehet tovább menni, és ha jól látom a komolyabb fegyvereket is csak pénzért lehet megvenni, nem a játékban elért eredményekből. Az 5$ egyszer kifizetném, de többet nem vagyok hajlandó érte fizetni.
Az lenne a kérdésem, hogy aki játszott más Glu játékkal, konkrétan az aláiakal:
- CK Zomies
- FLCommando
- Gun Bros
- Samurai vs. ZombiesEz mind ilyen?
Nincs nekem bajom azzal, hogy fizetni kell a játékokért, ami fizetős volt megvettem. De egyszer kifizetem, és kész. Nem fogok utána fegyverekre/pályákra/a f@szom tudja még mire több ezer forintot kidobni.
-
chab7
addikt
válasz
S e t h #40685 üzenetére
Nem kell TRob-ot védeni, meg tudja ő magát. Pont amiatt amiket elmondtál róla. (Én is szeretem olvasgatni a hsz-ait
De ezt a Puzsért nem kellett volna felemlegetni. Ő meg az őszinteség...(#40691) twine: Csak semmi bocs. Én is facebookozok, mert sokakkal azon keresztül tudok kapcsolatba lépni. De a facebook csak a sokadik a virtuális rangsorban (nagyon sokadik).
Akiknek az van első helyen és már sem tudnak a virtuális világból csak hogy facebook, azoknak nincs bocs(#40693) atillaahun: A számítógép használatból kb annyi van meg egyeseknek, hogy hogyan indul az adott játék vagy a böngésző. Már ha az ikont eltüntetnéd az asztalról azt sem tudnák hol kell keresni. És akkor még hol van a vezérlőpult - hogy ha csak ennyit mondasz egy hibára hogy menj a vezérlőpultba, jön a válasz hogy az hol van. Na kb ilyen szinten. Nem értik a működését annak amit használnak, de nem is érdekli őket. (Tisztelet ugye a kivételnek, mert van.)
-
TRob1
veterán
válasz
Oracle #40670 üzenetére
Mikor elindította a játékot volt net a telefonon? Mert ha jól tudom még töltöget(ne) lefelé ...
uh, már elbaxtam, hisz megígértem, próbálok nem szólni többé(#40669) punky10:
Nekem látomásom volt, de full hasonló:
Látomásomban egy ördögi pofa fekete, koponyák által díszített kendővel itatta a seritalt a Go keyboard betűiről, miközben Pantera slágereket dudolászott, és ördögi vigyorral féltéglákat dobált a felé rosszallóan néző emberekre... Teljesen ellalzulva, megnyugodva tértem magamhoz, még percekig ott ült a kaján mosoly az arcomon... -
chab7
addikt
Hmmm, akkor ahhoz képest elég jól elfutott, mert a játéktérrel nem volt semmi gond, legapróbb dolgokra is rá tudtam bökni. Egyedül az eszközsáv lóg ki kicsit és így nem elérhető a sorban elől levő dolog.
(#40666) Oracle: Ez a játék viszont gond nélkül ment még tavaly nálam, p
edig ez sem kompatibis a döfire.bocsi, jut eszembe, akkor a régiókód miatt kellett máshonnan telepíteni. -
chab7
addikt
válasz
atillaahun #40663 üzenetére
Jesszus
van olyan, hogy belassul???? Nekem is fog majd valamikor?
TRob: Nekem is egyre furább hogy bármerre járok kelek a neten mindenhol jóval fiatalabbak nálam (és a mai fiatalok már nem olyan műszaki érzékűek mint régen, viszont a hajukkal többet törődnek már mint a lányok - az unokaöcsém is már ilyen. Ez van, öregszünk, csak ez egy-egy nickből nem látszik. A fiatalok meg azt hiszik minden nick mögött valami hasonszőrű szenzitív van. Volt is, lesz is ilyen maihoz hasonló összezörrenés még.
Na de ne offoljunk, legyen valami on-topic is->Machinarium - jó kis játék , csak a döfire nem kompatibilis
(Felmegy ugyan külső forrásból és akadásmentesen fut is, de az eszköztár (az amelyikbe a kis robot a felvett cuccokat teszi) nem fölül van ahogy kellene, hanem jobb oldalt és a teteje nem látszikígy már a második pályán elakadok mert nem tudom elővenni ami a továbbjutáshoz kell.
Viszont akinek jó a telójára az játszhat egy jót vele
-
Imdre
aktív tag
válasz
atillaahun #40630 üzenetére
Így igaz, de...
Van egy 500MB-os belső memória (internal storage), és van egy belső 2GB-os flash memória, amit a rendszer sdcard-nak nevez el. Én pedig egy 16GB-os sd-kártyára (external_sd) akarom átrakni a dolgokat.
Ha a rendszerrel akarom átrakatni a dolgokat, akkor csak a belső (500MB-os) és a flash (2GB-os) memóriák között váltogat. Nekem pedig az kellene, hogy átrakja a valós sd-kártyára mindent.
Ez azért kellene, mert a különböző programok (navigáció, játékok) tartalmai miatt hamar megtelik ez a 2GB.Ezt kellene vhogy megoldani, de sem a rendszer által, sem az app2sd által nem kivitelezhető. Anno egy Atrix-on megoldotta, hogy CM7-et raktam fel - az megcserélte az elnevezéseket, de itt nincs mód főzött rom-ot feltenni.
-
Ray_2012
csendes tag
Helló mindenkinek a fórumban!
Új vagyok itt. Segítséget kérnék.
Van egy Xperia Ray telefonom, futott rajta eddig minden program, játék ami csak kellett.
De most ki akartam próbálni egy programot, a Nebudroid-ot.
( http://www.nebudroid.com )
Ez olyan hogy a giroszkóppal lehet a PC-t irányítani, mintha az egeret+gombokat használnánk.
A program elindult, a gép is megtalálta, működött, még játszani is tudtam vele, a telefont kormánynak használva.
DE! a program egy idő után (15-20 mp) kilép. semmi hibaüzenet, semmi force-stop, csak kidob a menübe.
Miért lehet ez? Van megoldás rá? A telefonmemóriában 420/75 mb szabad.Előre is kösz a segítséget.
-
toth_janika
őstag
Igazad van, de talán jobb egy arra írt szoftverben látni, hogy melyik proginak mennyi a cache, minthogy minden mappát áttúrni
@Necc:
Nekem valamelyik hülye vonatos játék hagyott hátra 23M cache fájlt
De egyébként peace! Én sem használok ilyen programot, csak egy kicsit látom az értelmét -
VD
őstag
Mai játék ajánló:
Logo Quiz
Ingyenes: [link]
A logóból kell kiatlálni a cég és/vagy termék nevét. Mókás cucc!
Farm Invasion USA
Ingyenes: [link]
Fizetős: [link] Nincs rekám és egy rakat kezdő popcornUfókat kell elgázolni a kombájnnal a gabonatáblán. Na most mondja erre valaki azt hogy nem állat!
Mini Motor Racing
Fizetős: [link]
Felülnézetes autó verseny (Reckless Racing, Bang Bang Racing). Mókás grafikával, tuningolható verdákkal. Aki ráunt már a többi hasonlóra annak érdemes kipróbálni.
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya #40398 üzenetére
Tehát az már egy "komplett" játék, ami állandóan fut.
Egyébként mindig vannak kivételek, de sztem el lehet mondani hogy általában nem jellemző a kiemelkedő akkuidő csökkenés (persze vmennyi töblet azért biztos van, csak nem igazán észrevehető). Karácsonytól új évig is használtam 1et (fenyő, hóesés...stb), de ott se vettem észre többletfogyasztást.
Természetesen ha vki azt bámulja órákon át, akkor azért megugorhat a fogyasztás... ahogy minden más alkalmazásnál is, ami használva van. -
Szajo
őstag
Sziasztok, nem tudna nekem valaki mondani pár ingyenes/fizetős játékot SGS2 re? Legjobban stratégiai játéknak örülnék mint Age of Empires Gépen vagy hasonlók bármi ami ilyen stratégia
-
TRob1
veterán
válasz
xLivingDeadx #40218 üzenetére
Gondolom a Play-en vetted a játékokat. Sztem kérdezz rá a fejlesztőknél, mi a helyzet?
Mi az hogy sd fájlokat szerezni?
Megveszed, letölti.
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Egy haverom ajánlott egy olcsó tabletet a wayteq xtab 70-et, meg is vettem de sok játék, pl az ea és a gameloftos játékok nem mennek rajta.
Letöltöttem pár ea játékot, de mikor elindítom őket és jönne az sd fájlok letöltése ezt irja ki:
A server error has occurred. Please visit www.eamobile.com/countrygate to choose your country and click the customer support link. (5002).
Mit tudok ezzel csinálni?
Ja és valaki tud nekem wayteq xtab 70-hez real racing 2-es sd fájlokat szerezni?
Segítséget előre is kösz.
-
Deck
titán
Tudok olyan játékokat amikkel wifi vagy bluetooth segítségével lehet egymás ellen játszani? Minden féle érdekelne, de főleg biliárd
-
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #40159 üzenetére
Most teszteld le a "szemétdomb" (fb) appokat is.
Meg a különféle időjárás widgeteket...
Aztán a különféle csevegőket (Nimbuzzz, IM, ... stb)Csak hogy ne unatkozz.
(viszont vkiknek meg segítesz ezáltal
)
(#40162) Mr X:
Jaja, főleg azt ha pl. telefonon elindítok egy játékot, de közbe leteszem, mert elkezdek TV-n nézni egy filmet. Milyen hosszú filmet tudok megnézni úgy, hogy nem merül le közben a telefon amin fut a játék? -
-
Deck
titán
Tudtok olyan játékokat amivel wifivel lehet egymás ellen játszani ?
-
Mr X
veterán
válasz
fatal` #39758 üzenetére
A probléma ott van, hogy a Galaxy S Plus-ban van egy plusz belső tárhely, ami ugyanúgy viselkedik, mint egy memóriakártya. Ha jól rémlik, kb. 4.5 GB a kapacitása. És ezt használja elsődlegesként. Innen akarná az adatokat átrakni a valós memóriakártyára a fórumtárs, de mivel az sdcard2 néven van mountolva, nem igazán szokták megtalálni a játékok a fájljaikat ott.
-
symbolic90
csendes tag
-
symbolic90
csendes tag
Előre is sorry, ha GYIK, de az lenne a kérdésem, hogy Samsung Galaxy S Pluson meg lehet-e oldani, hogy a komolyabb játékok (pl gameloft) plusz letöltendő fájljai ne a belső memóriába, hanem külső memóriakártyára kerüljenek? Ha igen hogyan? Ha egyszerűen átmásolom az SD kártya root-jába akkor azt ott látni fogja? Köszi!
-
Anulu79
addikt
Tudtok ajánlani valami olyasmi játékot amit egymás ellen is lehet játszani mint akár a traviant?
-
e-newsee
addikt
Sziasztok!
Előre is bocsi, de nem találtam ennél "rokonabb" topikot a kérdésemre.
A problémám a következő lenne:
Jelenlegi állapot:
Van két google fiókom. Annak idején, amikor vettem a telefont (mini pro), valamiért nem tudtam létrehozni telefonon keresztül a fiókot. Legalábbis én azt hittem, mert mindig kiabált, hogy nem jó. Aztán egyszer csak mindkét fiókom életre kelt. Szóval most van kettő, és az appok fele az egyik, míg a másik fele a másik fiókkal lett letöltve. Jelenleg a két fiók össze van kapcsolva, a Play is listázza az összes alkalmazásomat, bármelyik fiók is az aktív.
Amit szeretnék:
Csinálni egy harmadik fiókot, hozzáadni a telefonomat, a másik két fiókot pedig törölni, de úgy, hogy a már telepített alkalmazások átkerüljenek a harmadik fiókba. Igazából azért kellene, hogy az emailek ne kétfelé menjenek, hanem egy címre, amit ezután hivatalos email címnek is használnék.
A kérdések:
- Ha törlöm az egyik fiókot, az onnan telepített alkalmazások törlődnek-e a telefonról is, avagy átkerülnek a vele összekapcsolt másik fiókba?
- Ha nem kerülnek át, akkor át lehet-e őket tenni úgy, hogy az alkalmazások beállításai, játékok mentései ne vesszenek el? (dashboardot próbáltam, ott semmi erre utalót nem találtam)
- Vagy próbáljak meg beletörődni, hogy két fiókom van, a harmadikat pedig felejtsem el?Előre is köszi a válaszokat!
Még egyszer bocs, ha kicsit offtopic voltam. -
BigBlackDog
veterán
Ma találtam meg ezt a jópofa játékot, függőség okozása elég gyanús
Sajnos itthon nem elérhető a teljes verzió, de hát nemcsak a play létezik... -
vinikorn
aktív tag
Tudjátok, hogy ezzel az android játékkal hogy kell játszani: [link]?
Kicsit bővebben. Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Ezt a játékot valaki magyarázza el nekem léccives: [link].
Köszi.
-
t-shirt
veterán
tiszteletem
tudna valaki ajánlani valami jó offline póker játékot -
Rizzo
aktív tag
Tud valaki adni apk linket a Smurf Village játékhoz? A GPlay-ről nem tudom letölteni, mert aztírja nem kompatibilis vele a telefonom (Defy), amit erősen kétlek. Van van valami megoldás, hogy az ilyet figyelmen kívül hagyja és engedje letölteni?
-
sajo13
senior tag
Zsírozás - magyar kártya játék Androidra. Saját fejlesztés.
-
Bavid
senior tag
Új játék: Zombie Smash! Egészen jó.
-
doddencs
senior tag
tower defense játékok között van vmi jófajta, ingyenes? (és nem ingame purchase)
például devils at the gate bejött nekem, csak az is ingame purchase.
-
twine
veterán
Ha már bosszantó jelenségnél tartunk....
Én tegnap szembesültem egy olyannal hogy cca 2 hete megvettem a samurai II:Vengeance nevű játékot.. Játszottam is vele egy ideig,,de kb egy hete nem,,,tegnap mutatnám a haveromnak és nincs a készüléken az app-ok között,,,sem app kezelésben sehol...
Megyek Playre,,,ott figyel mint megvásárolt app,,de nincs telepítve,,,telepítettem, és kiderült indítás után hogy a mentéseim megmaradtak,,,de hogy hogyan "uninstallálódott" a készülékről.....
Az első ilyen brutálisan sötét folt amit életemben tapasztaltam....lövésem nincs mi lehetett....
Voltak "komoly" napjaim ezen időszak alatt de ilyen filmszakadásra nem ittam magam egyszer sem, hogy ne emlékezzek egy "kedvenc játék" uninstallálására -
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38400 üzenetére
Itt amúgy szerintem hülyén vannak megcsinálva a jogosultságok, szerintem kellene egy külön a telefonhívásoknál, ami csak azt engedi megnézni, hogy épp van e bejövő hívásod. Mondjuk ezt a jogosultságot szinte az összes játék is használja, csak nem értem miért. Az onPause() akkor is lefut, ha hívásod van, mert elveszi a fókuszt az épp futó apptól. Legalábbis GB alatt, korábbiakat nem tudom, de szerintem ott is így van, legalábbis ez lenne logikus.
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
- your location - geotagging
- phone calls - ezt a legtöbb esetben nem értem (játékoknál sem, én is fejlesztek, de még semmihez nem kellett ez, aztán majd lehet ,hogy később belefutok), elvileg, bejövő hívásnál menti az állapotát a programnak meg ilyenek, de ehhez elég lenne az onPause()
- gondolom meg lehet osztani a képet meg ilyen baromságok
- log data nem tudom mit takar -
engine88
aktív tag
Szerintetek mennyi net kell havonta ezekre?
Napi 8 óra: email-facebook-pár hírolvasás-online játékok-widgetek frissítése
(otthon wifi persze)
250MB
500MB
1GB
2GB-os csomag -
wayne1
senior tag
Hali!
Tudnátok ajánlani valami játékot amit a párommal tudnánk egymás ellen játszani wifi-n vagy BT-on keresztül? -
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Új romot szeretnék feltenni a telómra.
A Titanium Backup-al készített mentés tartalmazza az Operában elmentett kezdőlapjaimat, könyvjelzőimet, játékmentéseimet, kirakott widget-jeimet is? Tehát minden alkalmazásom mentéseit is? -
BigBlue69
őstag
válasz
hodostamas #38063 üzenetére
Szép és jó..
Csak én pont a játék vezérlő-re lennék kiváncsi.. Ami viszont csak a fizetős appban található meg.
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #38051 üzenetére
Csak olvassa, elég sokminden kér hozzá jogot. Gondolom leállítja magát, meg ilyesmi, ha bejövő hívás van. Bár ehhez nem értem minek ilyen jog, a játékoknál se. Az onPause() mindig lefut, ha elveszti a fókuszt az app.
(#38054) jer1cho: Hogy épp rohadt bugos e, vagy nem.
Nekem napok óta nem töltötte le. Illetve egy kontaktot vettem fel, a default facebook képet rakta be, pedig van profilképe szóval nem igazán értem.
-
bostone
addikt
A minap újra próbálkoztam a Modern Combat 3 telepítésével. Állítólag az ICS nem tetszett neki nem is oly rég. Nos én állíthatom, hogy ez nem állja meg a helyét, mert visszapakoltam Ginger-t, és a probléma azóta is fennáll, azazhogy az átkozott jószág nem képes elindítani a játékot, csak malmozik és újrakezdi... és újrakezdi... és újrakezdi. Lg 2X és SGS 2, egyik sem birkózik meg vele gyári rommal, root és minden egyéb nélkül. Nem idegesít annyira, de ha már egyszer ment, akkor most miért nem???
-
Teasüti
nagyúr
Ismertek augmented reality játékokat?
Csak egy-kettőt találtam, de régebbről tudom, hogy vannak jók is (vhol).Olyat pl egyáltalán nem is találtam, amihez marker-eket kéne nyomtatni.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest