Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
twine
veterán
Ha már bosszantó jelenségnél tartunk....
Én tegnap szembesültem egy olyannal hogy cca 2 hete megvettem a samurai II:Vengeance nevű játékot.. Játszottam is vele egy ideig,,de kb egy hete nem,,,tegnap mutatnám a haveromnak és nincs a készüléken az app-ok között,,,sem app kezelésben sehol...
Megyek Playre,,,ott figyel mint megvásárolt app,,de nincs telepítve,,,telepítettem, és kiderült indítás után hogy a mentéseim megmaradtak,,,de hogy hogyan "uninstallálódott" a készülékről.....
Az első ilyen brutálisan sötét folt amit életemben tapasztaltam....lövésem nincs mi lehetett....
Voltak "komoly" napjaim ezen időszak alatt de ilyen filmszakadásra nem ittam magam egyszer sem, hogy ne emlékezzek egy "kedvenc játék" uninstallálására
Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest