- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Magisk
Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
válasz
atillaahun #40630 üzenetére
Így igaz, de...
Van egy 500MB-os belső memória (internal storage), és van egy belső 2GB-os flash memória, amit a rendszer sdcard-nak nevez el. Én pedig egy 16GB-os sd-kártyára (external_sd) akarom átrakni a dolgokat.
Ha a rendszerrel akarom átrakatni a dolgokat, akkor csak a belső (500MB-os) és a flash (2GB-os) memóriák között váltogat. Nekem pedig az kellene, hogy átrakja a valós sd-kártyára mindent.
Ez azért kellene, mert a különböző programok (navigáció, játékok) tartalmai miatt hamar megtelik ez a 2GB.Ezt kellene vhogy megoldani, de sem a rendszer által, sem az app2sd által nem kivitelezhető. Anno egy Atrix-on megoldotta, hogy CM7-et raktam fel - az megcserélte az elnevezéseket, de itt nincs mód főzött rom-ot feltenni.
Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest