Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Trob1 egy fasz, ez kétség kívüli, de ezt én is csak azért írhatom le, mert én is az vagyok.

Van benne egy jó adag szarkazmus, cinizmus, de mindenekelőtt jó humor.Én kifejezetten kedvelem a Csernus-dr House-Puzsér like embereket, mert őszinték, de teszik ezt úgy, hogy közben intelligensek maradnak, ugyanakkor sokak számára ez sértő.
Ha nekem is sikerül vkinek a lelkébe gázolnom, akkor első körben leírom ,hogy no offense hombre,ne azt nézd mit írtam, hanem amiért írtam és vágj hozzá jó pofát.Aki az ilyen dolgokat komolyan veszi, az a real worldban egyéb aljasságra is képes.
Trob1 már elég sokat segített az androidosokon, akik segítséget kértek, én simán elnézném neki a sajátos stílusát, de semmiképpen sem sértődnék meg ezért.
Ez egy segítő szándékkal létrejött téma,Trob1 egy szigorúbb tanárbácsihoz hasonlít, aki időnként erőteljesebben fogalmaz egyes megnyilvánulásokkal szemben, de nem hiszem ,hogy ezt azért tenné, mert erre dörzsöli a makkost a screen előtt.
Ő segít, időnként sarkosan teszi, de ezért nem érdemes felfesteni a harci színeket és kiásni a csatabárdot.
Uff
Aktív témák
- Tesla topik
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest