Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
dashed
üzenetére
Tegnap visszavittem a tabletet az edigitalba, és a srác ki sem akarta próbálni, elhitte mi a hibája, de nem akarta cserélni, mert mondta, hogy az kizárólag a Főforgalmazó (nagyker) márkaszervizére tartozik, hogy bevizsgálják, és eldöntsék, hogy cserélik-e, mert az edigital csak az alforgalmazó (kisker). Csak felvett egy jegyzőkönyvet a hiba leírásáról, és azt mondta 30 napon belül értesítenek mi van, de hogy az is előfordulhat, hogy nem fogják elismerni a hibát...
Ez így, ahogy intézték velem a dolgot rendjén van, így van tényleg? Illetve mit csinálok, ha tényleg azt mondják, hogy jó a gép, nincs semmi baja, és kerüljem a komolyabb játékokat, mert ne várjam el egy 30e ft-os géptől, hogy elbirjon velük? Mehetek a fogyasztóvédelemhez? Ugyanis, mint már említettem, a haverom ugyanilyen gépet vett, és nála nincsenek ezek a problémák...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez így, ahogy intézték velem a dolgot rendjén van, így van tényleg? Illetve mit csinálok, ha tényleg azt mondják, hogy jó a gép, nincs semmi baja, és kerüljem a komolyabb játékokat, mert ne várjam el egy 30e ft-os géptől, hogy elbirjon velük? Mehetek a fogyasztóvédelemhez? Ugyanis, mint már említettem, a haverom ugyanilyen gépet vett, és nála nincsenek ezek a problémák...