Keresés

Aktív témák

• e-newsee

addikt

Sziasztok,

Tud valaki bármilyen román-magyar szótárt droidra?
    Szükség esetén román-angol is jó, a lényeg, hogy offline legyen.
    Előre is köszi!

• e-newsee

addikt

válasz fatal` #39680 üzenetére

Átirányítani egyszerűbb, van is olyanom beállítva cégesre, de pár hónapja volt olyan másfél hét, amikor nem irányította át. Akkor lett gyanús, amikor már egy hete nem kaptam emailt onnan. :)
    De a lényeg, hogy felejtsem el. :(
    Köszi a segítséget.

• e-newsee

addikt

Sziasztok!

Előre is bocsi, de nem találtam ennél "rokonabb" topikot a kérdésemre.
    A problémám a következő lenne:
    Jelenlegi állapot:
    Van két google fiókom. Annak idején, amikor vettem a telefont (mini pro), valamiért nem tudtam létrehozni telefonon keresztül a fiókot. Legalábbis én azt hittem, mert mindig kiabált, hogy nem jó. Aztán egyszer csak mindkét fiókom életre kelt. Szóval most van kettő, és az appok fele az egyik, míg a másik fele a másik fiókkal lett letöltve. Jelenleg a két fiók össze van kapcsolva, a Play is listázza az összes alkalmazásomat, bármelyik fiók is az aktív.
    Amit szeretnék:
    Csinálni egy harmadik fiókot, hozzáadni a telefonomat, a másik két fiókot pedig törölni, de úgy, hogy a már telepített alkalmazások átkerüljenek a harmadik fiókba. Igazából azért kellene, hogy az emailek ne kétfelé menjenek, hanem egy címre, amit ezután hivatalos email címnek is használnék.
    A kérdések:
    - Ha törlöm az egyik fiókot, az onnan telepített alkalmazások törlődnek-e a telefonról is, avagy átkerülnek a vele összekapcsolt másik fiókba?
    - Ha nem kerülnek át, akkor át lehet-e őket tenni úgy, hogy az alkalmazások beállításai, játékok mentései ne vesszenek el? (dashboardot próbáltam, ott semmi erre utalót nem találtam)
    - Vagy próbáljak meg beletörődni, hogy két fiókom van, a harmadikat pedig felejtsem el?

Előre is köszi a válaszokat!
    Még egyszer bocs, ha kicsit offtopic voltam.

Aktív témák