- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Sziasztok,
Tud valaki bármilyen román-magyar szótárt droidra?
Szükség esetén román-angol is jó, a lényeg, hogy offline legyen.
Előre is köszi! -
-
e-newsee
addikt
Sziasztok!
Előre is bocsi, de nem találtam ennél "rokonabb" topikot a kérdésemre.
A problémám a következő lenne:
Jelenlegi állapot:
Van két google fiókom. Annak idején, amikor vettem a telefont (mini pro), valamiért nem tudtam létrehozni telefonon keresztül a fiókot. Legalábbis én azt hittem, mert mindig kiabált, hogy nem jó. Aztán egyszer csak mindkét fiókom életre kelt. Szóval most van kettő, és az appok fele az egyik, míg a másik fele a másik fiókkal lett letöltve. Jelenleg a két fiók össze van kapcsolva, a Play is listázza az összes alkalmazásomat, bármelyik fiók is az aktív.
Amit szeretnék:
Csinálni egy harmadik fiókot, hozzáadni a telefonomat, a másik két fiókot pedig törölni, de úgy, hogy a már telepített alkalmazások átkerüljenek a harmadik fiókba. Igazából azért kellene, hogy az emailek ne kétfelé menjenek, hanem egy címre, amit ezután hivatalos email címnek is használnék.
A kérdések:
- Ha törlöm az egyik fiókot, az onnan telepített alkalmazások törlődnek-e a telefonról is, avagy átkerülnek a vele összekapcsolt másik fiókba?
- Ha nem kerülnek át, akkor át lehet-e őket tenni úgy, hogy az alkalmazások beállításai, játékok mentései ne vesszenek el? (dashboardot próbáltam, ott semmi erre utalót nem találtam)
- Vagy próbáljak meg beletörődni, hogy két fiókom van, a harmadikat pedig felejtsem el?Előre is köszi a válaszokat!
Még egyszer bocs, ha kicsit offtopic voltam.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged