Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Jesszus
van olyan, hogy belassul???? Nekem is fog majd valamikor? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TRob: Nekem is egyre furább hogy bármerre járok kelek a neten mindenhol jóval fiatalabbak nálam (és a mai fiatalok már nem olyan műszaki érzékűek mint régen, viszont a hajukkal többet törődnek már mint a lányok - az unokaöcsém is már ilyen. Ez van, öregszünk, csak ez egy-egy nickből nem látszik. A fiatalok meg azt hiszik minden nick mögött valami hasonszőrű szenzitív van. Volt is, lesz is ilyen maihoz hasonló összezörrenés még.
Na de ne offoljunk, legyen valami on-topic is->Machinarium - jó kis játék , csak a döfire nem kompatibilis

(Felmegy ugyan külső forrásból és akadásmentesen fut is, de az eszköztár (az amelyikbe a kis robot a felvett cuccokat teszi) nem fölül van ahogy kellene, hanem jobb oldalt és a teteje nem látszik
így már a második pályán elakadok mert nem tudom elővenni ami a továbbjutáshoz kell.Viszont akinek jó a telójára az játszhat egy jót vele

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Esztétikai hiba, akciós! - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van olyan, hogy belassul???? Nekem is fog majd valamikor? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)