- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
atillaahun #40663 üzenetére
Jesszus
van olyan, hogy belassul???? Nekem is fog majd valamikor?
TRob: Nekem is egyre furább hogy bármerre járok kelek a neten mindenhol jóval fiatalabbak nálam (és a mai fiatalok már nem olyan műszaki érzékűek mint régen, viszont a hajukkal többet törődnek már mint a lányok - az unokaöcsém is már ilyen. Ez van, öregszünk, csak ez egy-egy nickből nem látszik. A fiatalok meg azt hiszik minden nick mögött valami hasonszőrű szenzitív van. Volt is, lesz is ilyen maihoz hasonló összezörrenés még.
Na de ne offoljunk, legyen valami on-topic is->Machinarium - jó kis játék , csak a döfire nem kompatibilis
(Felmegy ugyan külső forrásból és akadásmentesen fut is, de az eszköztár (az amelyikbe a kis robot a felvett cuccokat teszi) nem fölül van ahogy kellene, hanem jobb oldalt és a teteje nem látszikígy már a második pályán elakadok mert nem tudom elővenni ami a továbbjutáshoz kell.
Viszont akinek jó a telójára az játszhat egy jót vele
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest