- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Kakumix #43354 üzenetére
Nekem a Sensation-ön - az aláírásomban levő ROM-mal - kifogástalanul működik, mióta a SVOX-ot frissítettem és akkor még frissült a Mariska is.
Vettem egy V17 PRO tabletet és ugyanabba a hibába futottam, mint Te.
A Sensatin-ről átmásoltam a teljes svox könyvtárat és így már működik a V17 PRO-n is.
Mindkettőn ICS 4.0.x van. Tehát nálam működik a másolt.
Lehet hogy azért mert Titaniummal klónoztam a programjaim nagy részét a HTC-ről a V17-re. Próbáld ki, ha van működő SVOX-od, Mariskával, klónozd át a másik készülékre és utána másold át a svox mappát is egy az egyben. Egy próbát megér :-) -
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #43354 üzenetére
Persze az optimisták abban is bízhatnak, hogy majd helyrehozzák a letöltést és csak átmeneti a hiba, bár én már a múlt héten sem tudtam letölteni.
Szerk.: Az apple meg úgy keveredett ide, hogy régebben olvastam, hogy felvásárolta a nuance-t, de most utána néztem és mégsem történt meg (még?). Meg hogy valami köze van a sirihez, de mint kiderült annyi, hogy androidra kiadtak egy hangfelismerő ("diktáló" - Dragon Dictation) szoftvert, bár ezt sem találom a Play-en. Szóval igencsak kevertem a szezont a fazonnal.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged