- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magyarított Android alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
darvinya #43370 üzenetére
Utána írtam az edigital szerviz osztályára egy e-mailt, amire ezt a választ kaptam:
"A készülék bevizsgálása és javítása/cseréje minden esetben a márkaszervizben zajlik. Az Extreme Digital csak a forgalmazó jelen esetben. Kérésével javasoljuk közvetlenül vegye fel a kapcsolatot a hivatalos márkaszervizzel."Egyébként május 20-án történt a vásárlás, és amikor az 1 hónapnyi időre cserekészüléket kértem, azt mondták, hogy nincs bontott, csak vadi új, bontatlan, azt meg nem adhat...
Tudtok valami paragrafusokat, amire hivatkozhatnék, hogy az ő dolguk lenne cserélni a készüléket a törvény szerint? Mert éppen most kaptam a választ, hogy ma adták fel a szegedi szervizből a pesti szerviznek, akik majd továbbpostázzák veszprémbe, a hivatalos márkaszervizbe, ahova csak jövő hét végén érkezik meg...
Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest