- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Thome
veterán
Hali!
Létezik (és tudtok is mondani, ha igen?) olyan program androidra, ami logol mindent, amit megnyomunk rajta? Amolyan keylogger, de app-ra gondolok. Nem kell semmi rejtés, semmi csilli-villi, csak mentse egy txt fájlba az sd kártyára a cuccost, saját használatra lesz.
Akár fizetős is lehet, ha nem húzós az ára. -
Thome
veterán
Létezik olyan kameraszoftver, ami ráerőlteti a telefon kamerájára a nagyobb felbontást? (Még ha zuhan az fps, akkor is?), Jelenleg 640x480-ban vesz fel az enyém maximumon, 30 FPS-sel, de szélesvásznút akarok felvenni, így jó volna a 800x480, viszont se az Lgcamera, se a VideoReg nem képes, úgy tűnik mintha úgy vennék fel (felvétel közben), de mikor visszajátszom, akkor 640x480-at kapok.
Szerintem nem működik, ha nem támogatja a nagyobb felbontásokat, de rákérdezek.
Létezik ilyen app?
-
Thome
veterán
Hali!
Létezik olyan képnézegető szoftver (fizetős is jöhet, nem csak ingyenes), amiben olyan szinten működik a pinch to zoom, mint az iphone-ban? A kinagyítás a gyári képnézegetőben is jó, de miután vissza akarom kicsinyíteni, többször meg kell csinálnom a a kétujjas mozdulatot, hogy teljesen össze legyen nyomva a kép.
Kb érteni, mire is gondolok...
-
Thome
veterán
válasz
RootRulez #9088 üzenetére
Kaptam egy In-ear fülhallgatót (saját gumijaim vannak hozzá) csak úgy, aminek az egyik oldala nagyon halkan szólt, azt gondoltam, hogy a membrán, vagy bármi elcsúszhatott benne, de jó minőségben szólt, ezért kompenzálni akartam ezzel a hang módosítással, hogy ugyanúgy szóljon kb mindkét oldala, vagy hogy is nevezzem ezt. Aztán beleszaladtam egy In-ear fülhallgató tisztítása bejegyzésbe (Gugli segített), aztán ez alapján beugrott, lehet hogy el van tömődve. Na most a fülhallgató elején levő vékony szivacskán volt egy kis fika, azt letéptem róla tűvel, és problem solved.
(+ Ha már így kéznél volt a leírás + a füles, ki is takarítottam teljesen, azaz higiénikusan is használhatóvá tettem a saját részemre is) -
Thome
veterán
Sziasztok!
Olyan zenelejátszó programot keresek, amin belehet állítani a hang keverését egy csúszkán (hogy sztereó fülhallgatónál melyik oldalt szóljon hangosabban a zene, a másikon pedig logikusan halkabban.)
Lehet érdekes kérés, de fontos lenne!
PowerAMP sajnos nem tud ilyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged