Keresés

Aktív témák

• q13579

senior tag

Sziasztok.

A problémám az, hogy most cseréltem le az IOS-t android-ra (természetesen készülékcserével együtt :)) ), azonban a problémám az lenne, hogy sokat vagyok napközben olyan helyen, ahol nincs wi-fi hálóat, csak a 3g-t tudom használni. Ezzel viszont nem nagyon szeretnék a telefonon keresztül pl appokat letölteni.

Láttam, hogy a google-nek mostmár van online PLAY felülete, ami nagyon hasonlít az Itunes-hoz, és innen is megvásárolhatóak a programok. VISZONT. Itt nem találtam lehetőséget arra, hogy pl gépre töltsem le az appot, majd onnan adatkábelen keresztül installáljam. Mindössze annyit tesz, hogy elküldi a telefonnak az utasítást, hogy TÖLTSE LE. Namármost ilyen esetben ott vagyok, ahol a part szakad, hiszen megintcsak a 3g hálózatot fogja használni...

Tehát a lényeg. Lehetőségem van-e arra, hogy adatkábelen keresztül másoljak, szinkronizáljak, letöltött, MEGVÁSÁROLT appokat az andoridos készülékemre?

Előre is kösz a válaszokat.

• q13579

senior tag

Sziasztok.

Próbáltam utánanézni, de egyelőre semmi kerek leírást nem találtam, talán tudtok benne segíteni.

Samsung galaxy ice ikonkészletét, illetve ha lehet, témáját is szeretném testreszabni. Ha ehhez tud nekem valaki segítséget nyújtani, azt nagyon megköszönném.

Aktív témák