- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
A problémám az, hogy most cseréltem le az IOS-t android-ra (természetesen készülékcserével együtt
), azonban a problémám az lenne, hogy sokat vagyok napközben olyan helyen, ahol nincs wi-fi hálóat, csak a 3g-t tudom használni. Ezzel viszont nem nagyon szeretnék a telefonon keresztül pl appokat letölteni.
Láttam, hogy a google-nek mostmár van online PLAY felülete, ami nagyon hasonlít az Itunes-hoz, és innen is megvásárolhatóak a programok. VISZONT. Itt nem találtam lehetőséget arra, hogy pl gépre töltsem le az appot, majd onnan adatkábelen keresztül installáljam. Mindössze annyit tesz, hogy elküldi a telefonnak az utasítást, hogy TÖLTSE LE. Namármost ilyen esetben ott vagyok, ahol a part szakad, hiszen megintcsak a 3g hálózatot fogja használni...
Tehát a lényeg. Lehetőségem van-e arra, hogy adatkábelen keresztül másoljak, szinkronizáljak, letöltött, MEGVÁSÁROLT appokat az andoridos készülékemre?
Előre is kösz a válaszokat.
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Próbáltam utánanézni, de egyelőre semmi kerek leírást nem találtam, talán tudtok benne segíteni.
Samsung galaxy ice ikonkészletét, illetve ha lehet, témáját is szeretném testreszabni. Ha ehhez tud nekem valaki segítséget nyújtani, azt nagyon megköszönném.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest