- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazol
senior tag
válasz ScomComputer #17297 üzenetére
Egy ötlet csak: szerintem első körben a windows-t frissítsd, a chipset drivert csak utána próbáld csak rárakni
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
ScomComputer
veterán
válasz fudi2002 #17296 üzenetére
Értem,de nekem nem indul el a telepítő,csak az extractor,kicsomagolja a telepítőt a C/AMD-be és rögtön utána ezt dobja be.
-
fudi2002
veterán
válasz ScomComputer #17295 üzenetére
A telepítő nálam létrehozta, ugyanez volt. Nekem ezzel megoldódott.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz ScomComputer #17277 üzenetére
Próba:
Open regedit and delete the directory-X represents whatever number(could be v13/v14).After deleted then Ryzen Master will start without reinstall.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\AMDRyzenMasterDriverV1XSzakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
mihellers56
tag
válasz SECTORnooB #17288 üzenetére
Köszönöm!
-
Bib
őstag
válasz ScomComputer #17290 üzenetére
[link] Ezt a drivert próbálod?
Ne az alaplapi gyártó oldaláról töltsd le.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
-
hokuszpk
nagyúr
AMD vga ? mert ha jolemlexem ujabban az Adrenalin is felrakja, ha Ryzen van a gepben.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
SECTORnooB
addikt
válasz mihellers56 #17287 üzenetére
Gyakorlatban nem sok ló*****t nyersz fürgèbb kittel, tesztekben hoz pluszt inkább.
-
mihellers56
tag
3900x mellé milyen ramok illenének frekvenciában és késleltetésben?
Jelenleg 3200mhz cl16 van!
Köszönöm! -
Bib
őstag
Legjobb megoldás szerintem ha nem használsz Ryzen mastert, hanem beállítod a ramokat a dram kalkulátorral, a pbo-t autóra, vagy enabledre teszed és kész. A cmos törléshez a jumper ott a lapon amúgy amit csak át kell helyezni 5 secre. A memóriák 2 hibás indítás után visszaállnak a működő értékre és rebootol a gép. Ha vannak esetleg hiányos ismeretek a témában jobb ha csak simán használod a géped és ezzel igazán nem bántani akarlak.
-
szasanyi
félisten
Talán még nem volt: MSI X570 Tomahawk Motherboard Review Nem tűnik rossznak, de várhatóan ugyanolyan drága lesz (200 USD) mint a tövbbi.
-
Bib
őstag
Te is a legújabb win10 iso-t töltötted le?
-
-
addikt
válasz ScomComputer #17279 üzenetére
Csak annyit akartam kihozni belőle, hogy nem a feltöltött driverrel kellene, hogy baj legyen. Az, hogy nálad mi okozza tippem sincs.
-
ScomComputer
veterán
válasz Create. #17278 üzenetére
Oszt ezzel én most mit csináljak,attól még ez fos nem lesz jó....
Csak az gond,hogy nem értem mi okozza,egy zsir új 0 perces gépen és windows-on...
Hidd el több 100-szor telepítettem már windows-t,meg raktam össze gépet, de ez a szívás,nagyon felb@sz....
Én is net nélkül a legújabbat dobnám fel de nem ér semmit...[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én pénteken raktam újra az egész gépet, minden felment egyből, ugyanúgy eredeti win10 (legújabb telepítőt letöltöttem), x570 lap és 3600. Én net nélkül szoktam felrakni minden drivert, tehát előtte azokból is a legújabbat szedtem le.
[ Szerkesztve ]
-
badb
tag
Sziasztok!
Videókártyán kívül mindent lecseréltem
.Gépem:MSI B450 TOMAHAWK MAX , AMD Ryzen 5 3600 , G.Skill Aegis 2x8GB 3200 , Inno3D GeForce GTX 1070 iChill 8GB , Patriot VPR100-256GM28H ssd , Arctic Freezer 34 eSport DUO , FSP 700W Hyper K 700 , SilentiumPC Signum SG1 TG
Elkezdtem állítgatni, AMD Ryzen Masterrel, csak az órajelet meg a feszültséget állítgattam. A bioszban a memorián kívül minden alapon, legujjabb biosszal.AIDA64 Extreme stresszteszt alatt is 68-72 fok között van,amemoria tunninghoz nem mertem hozzáfogni a biosz resethez nincs jumperom ,meg nehézkes kivenni a gépet stb :D nem tudom hogy ezt a ramot mennyire lehet huzni DRAM-Calculator-for-Ryzen-1.7.0 kiprobáltam már kidobja az új értékeket, ezektől az orajelektől nem mentem feljebb.
Az lenne a kérdésem, hogy ez így biztonságos e, meg kell még valamit beállítani.
[kép] [kép] [kép]a Gépem:MSI B450 TOMAHAWK MAX , AMD Ryzen 5 3600 , Crucial Ballistix BL16G32C16U4B 2x16GB 3600 , Inno3D GeForce GTX 1070 iChill 8GB , Patriot VPR100-256GM28H ssd , Arctic Freezer 34 eSport DUO , FSP 700W Hyper K 700 , SilentiumPC Signum SG1 TG
-
R3laX
addikt
-
ricsip
addikt
válasz worxland #17258 üzenetére
"Improving DRAM, USB devices compatibility.
Improving system reliability."A microsoft már vagy 8-9 éve nyomja ezt a fajta fosadék release notes-beli mellépofázást. 2008-10 közötti release notes-ok teljesen részletesen taglalták a technikai hátterét 1-1 bug-nak vagy crash-nek. Így 2 perc alatt elő tudtad állítani a reprodukáláshoz szükséges állapotot, és pillanatok alatt kiderült h. te is ezt szoptad be egy exchange vagy sql szerveren, vagy épp más miatt crash-el a szarjuk.
Ma meg mi van az update relese notes-okban? "Improve stability, performace, reliability and security". Oszt rohadj meg, nem kötik az orrodra a fagyogatós lelassulós szar surface-det ezt most javítja v. sem?
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
2*16gb trident z neonak mehet batran az 1.45v?
Ugye csak 5 szazaddal tudok ugralni, nincs kisebb ertek.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kovsol
titán
válasz fudi2002 #17264 üzenetére
Volt egy nagy piaci rés amit nem tudtak megfelelően betömni. Majd elterjedt ha olcsó x570 akkor MSI felejtős. Aki akart az hónapokkal ezelőtt megvette az x570-t, és valószínűleg most a vírus miatt is lassultak az eladások. Van aki meg kivár következő generációig.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
fudi2002
veterán
350et igen, 360at nem.
Kovsol: ne feledjük, nem volt kötelező azokat megvenni. B450 tomahawk viszont tarolta a piacot ryzennél, ennyi erővel ezt se felejtsd el. Nomeg az ace,unify,godlike se gyenge, ezt a szintet lehozták kis túlzással a 70.000es kategóriába.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
B450 Toma MAX szakiktól szeretnék érdeklődni hogy van értelme feltenni az új BIOS-t? Vélemények?
Nálam még a tavalyi 340-es van fent (7C02v34)* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
worxland
addikt
válasz Steven #17251 üzenetére
"An unofficial and thus beta test BIOS is available for the MEG X570 Ace and MEG X570 Godlike reports Hardwareluxx. From the looks of things, MSI testing its B450 mainboards before extending the update to other models.
The changes list is minimal though:
Updated AMD AGESA ComboAm4PI 1.0.0.5
Fix HDMI audio lost issue when use AMD RX570 vga card.You can find and download the firmware updates at the corresponding MSU support pages."
Másik forrás:
"MSI Rolls Out AMD AGESA 1.0.0.5 BIOS Firmware For Its AM4 Lineup, Improves System Reliability & DDR4 DRAM Compatibility
The BIOS firmware 'AMD AM4 Combo PI 1.0.0.5' is available for download on MSI's official webpage for a select amount of motherboards at the moment with the vast majority being B450 based. The X470 motherboards would receive the BIOS slightly later but it is planned while X570 boards will be receiving a BETA version of the BIOS firmware. The main highlight of the Combo PI 1.0.0.5 firmware is:Improving DRAM, USB devices compatibility.
Improving system reliability."[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
fudi2002
veterán
[link] X570 Tomahawk. Áúcs
-
kopi72
aktív tag
válasz Chaser #17252 üzenetére
igazabol az a kerdes, lapot is csereljek ? :-)
AMD Ryzen 9 3900X => bele a regi Gigabyte AB350M-HD3-CF -be.
ram: 2db 8GB slot #2 es slot #4-ben: ddr4-2132 (corsair, alap voltage)Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
kopi72
aktív tag
válasz Chaser #17252 üzenetére
Szia, bocs, nem nagyon ertelek, mi az az nvme. Akkor a Corsair Force Series MP600 500GB bedugva a regi lapomba ami csak pcie3-at tud, jobb, mintha maradok a regi sata 3 samsung 860 evo-nal?
nezte valaki dev-es szintrol is? pl mysql, psql full db betoltesek? Mennyivel gyorsabbak?Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
szabeska
addikt
válasz Steven #17251 üzenetére
Feltettem toma max-ra, ami feltunt, hogy a venti resz bugos a biosban, alig reagal a kattintasokra, a step up-down time pedig beallithatatlan, nem lehet le-fel menni Elvileg usb es ram kompatibilitason javitottak, megjelent az xmp 1-2 profil nalam, es a memory fast boot opcio, ami nem tudom mit jelent...
F1
-
Chaser
legenda
válasz hokuszpk #17247 üzenetére
az meg felettébb vicces lenne, hogy azért venne valaki x570-et, mert 5500 xt-t akar használni, amit érthetetlen módon lebutított az amd
egyébként a 4gb verziónál hoz valami érdemit, de annak meg egyébként sincs értelme, nem túl acélos a ram kezelése, ha valakinek az kell a 8gb-osat kell venni, nekem volt, nem is volt gondom vele, persze pcie3 lapbankopi72
sata3 az nem fog hozni nvme szintet, érdekes is lenne, sztem kevered a GB/s - és gigabit/sec értékeket, sata3-nál az elméleti max 600MB/s, nvme-nél tartósan lehet 2-3GB/s is
pcie4-es nvme azért necces, mert már a pcie3-asok is fűtenek szépen ha kraftosak, de ezeknek pl video vágásnál van értelme
én nvme-t vettem hogy ne keljen tyúkbelezni a sata-val, pörög is mint a disznó, így megérte a felárat nekem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Steven
addikt
Nem tudom volt e már:
AGESA 1.0.0.5
Jó lenne tudni mi változottValami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Qtya123
őstag
Kicsit méregettem Red Dead Redemption 2 alatt, hogy mennyire ingadozik az FPS. Egy 3600X társaságában van egy 5700XT Nitro+.
Az összes grafikai beállítás High, és 1440p a felbontás.18-04-2020, 20:34:30 RDR2.exe benchmark completed, 77949 frames rendered in 1019.140 s
Average framerate : 76.4 FPS
Minimum framerate : 55.7 FPS
Maximum framerate : 256.0 FPS
1% low framerate : 54.9 FPS
0.1% low framerate : 43.8 FPS19-04-2020, 21:17:59 RDR2.exe benchmark completed, 226738 frames rendered in 2756.625s
Average framerate : 82.2 FPS
Minimum framerate : 44.3 FPS
Maximum framerate : 256.9 FPS
1% low framerate : 52.4 FPS
0.1% low framerate : 36.5 FPSDirekt jó akciódús küldetéseket választottam. Szerintem egész jó értékeken lettek, azt hittem a 0.1% low lemegy 10-14 FPS-re.
-
kopi72
aktív tag
válasz hokuszpk #17242 üzenetére
Szia, koszi, a 2-3% vallalhato, pcie4 meg akkor nem is kell nekem az 1080gtx-hez, igaz? Az M.2 egyenlore paraszt vakitas, sata3 is tud 6GB-t, vannak ott is 5GB-es reades ssd-k
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
nyul105
senior tag
válasz nyul105 #17238 üzenetére
Na, a prime-ot nem tudom megfogni smallFFT-n, csak 90 fokon.
Az y-cruncher 84 fokig megy, ha 80 foktól 100%-on pörgetem a procihűtőt.Megpróbálom még eggyel lejebb venni a feszültséget, de furcsa lenne a 4.2ghz 1.2 alatt, nem?
Már így is azt vártam, hogy elhasal valami (persze a prime lehet elhasalna 6 óra után, de 90 fokon nem fűteném...)
A crunchernél a 10 tesztjét futtattam, 3 iteráció lement, másfél óra alatt, nem sírt. -
hokuszpk
nagyúr
válasz kopi72 #17241 üzenetére
"AMD Ryzen 9 3900X -et ha belerakom a legujabb bios frissitesekkel a jelenlegi lapomba ami : Gigabyte AB350M-HD3-CF, akkor sokat vesztek a cpu ujabb kepessegeibol / sebessegebol?"
nemlesz pcie4, meg talan 2-3% -al lassabb, mint az X570.
[ Szerkesztve ]
-
kopi72
aktív tag
Sziasztok,
AMD Ryzen 9 3900X -et ha belerakom a legujabb bios frissitesekkel a jelenlegi lapomba ami : Gigabyte AB350M-HD3-CF, akkor sokat vesztek a cpu ujabb kepessegeibol / sebessegebol?
Egy 1080GTX 8GB van mellette es egy full hd monitor, valamint 16GB ddr4 jelenleg 1596MHz-en (ryzen 5 1600 -al), neha jatszok is legujabb 3d gamekkal kizarolag offline.
lesz valami erezheto elonyom phpunit teszteknel, VM linuxos psql-nel vajon a ryzen 5 1600-hoz kepest?
Valamint 128GB samsung 860 evo-m van, gondoltam meg egy ilyenre : https://www.alza.hu/corsair-force-series-mp600-500gb-d5677266.htm?kampan=argep_hu_komponenty_disky-interni_ssd_do104f1&utm_source=argep_hu&utm_medium=product&utm_campaign=argep_hu_komponenty_disky-interni_ssd_do104f1
a php DEV kornyezetemet szeretnem gyorsitani, sok kicsi sokra megy alapon.
Koszi!
[ Szerkesztve ]
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
Brekkk
senior tag
Kezd összeállni a gépem.
Ház: Phanteks Enthoo pro tempered glass.
Táp: Seasonic Core GM 500 W
Hűtő: Arctic freezer 34 eSports DUO
RAM: Crucial Ballistix 2*8 GB 3000 Mhz CL15 BLS2K8G4D30AESBK
VGA: MSI Ventus RTX 2060 6 Gb
HDD: Toshiba HDWE160 6Tb
SSD: 860 EVO 512 Gb
Proci: Ryzen R5 3600Ami viszont nagy fejtörést okoz az az alaplap.
2 kiszemelt van. Az ASUS Prime X570 P, illetve MSI B450 Tomahawk MAX.Az ASUS mellett szól a komolyabb VRM. Ettől talán hűvösebb lenne a VRM rész egy kis 3600-al.
a hangkártyája is elvileg modernebb.Az MSI-n viszont a 6 SATA-ból 4 párhuzamos a lapra. Az első PCI express slot nem közvetlenül a procihűtő mellett van. Van rajta USB 3.1 C. BIOS frissíthető proci nélkül.
Milyen alaplapot ajánlanátok? Ezt a gépet minimum 5-6 évre tervezem.
Proci csere lenne benne kb 3 év múlva.
Addig csak menjen úgy mint a 8 éves I7 3770-em (Alulfeszelve)
Ezt a gépet sem nagyon akarom húzni. Minél alacsonyabb legyen a feszültség amin üzemel, és ne termeljen sok hőt, meg ne legyen hangos.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz mosquetoo #17228 üzenetére
Az elso par eveben voltak azert bajok azzal az architekturaval, csak mar senki nem emlekszik ra...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
hokuszpk
nagyúr
-
Pro!Petya
addikt
válasz nyul105 #17234 üzenetére
Valszeg mert azoknál még érintkezhetett a hűtőd talpa a kupak azon részével ahol tudott hőt elvonni mivel a régieken sokkal nagyobb volt a hőleadó felület ehhez képest.
Mivel itt a Die (hot spot) a chiplet szélén helyezkedik el nem úgy mint a régebbieken hagyományosan középen, így ha kicsi domborulat is van a talpon akkor már nincs megfelelő kontakt. A paszta meg nem ekkora résekre van kitalálva így ha abból is sok került fel az már inkább szigetel mint hőt ad tovább.[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz nyul105 #17230 üzenetére
Ennyi fesszel k..va sok neki a 90fok. Nem a kevés paszta a ludas, hanem nem fekszik fel normálisan a hűtő szerintem. (Valszeg csiszolni kéne a talpat)
(#17225) mosquetoo
Vagy mondjuk lehetett volna olyan kitet is venni ami benne van a lap support listájában...[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Ez a Ripjaws már jobb mint az LPX, lehet játszadozni.
Most ez alapján itt tartok:Annyi hogy a tRAS 32 helyett 30, a ram fesz egyelőre 1.4v és a soc fesz 1,06v. Majd szépen óvatosan megyek lefelé az utóbbi kettővel.
elindult szépen 3733MHz-en is, de akkor recsegett a hang és el-el ment 1-2 másodpercre. Nem tudom a ram nem bírta, vagy a proci az 1866MHZ-es fclk-t.
Most már azért nyugodtabban alszom.Ha lesz kedvem rápróbálok majd a fast prestre is.
-
veterán
válasz mosquetoo #17228 üzenetére
Részben igazat adok, néha vannak érthetetlen furcsaságok. De az sem emgoldás, hogy ülünk a tökünkön 3-4 évet, és egyik generációban emelünk 5 százalék órajelet, a másikban meg csökkentünbk 5 százalék fogyasztást...
Amit megpróbálhatsz, hogy aktiváld az XMP-t, aztán állíts egy szintet feljebb vagy lejjebb a memória órajelen. Jelesül, nálam kerek 3600-on be sem bootol (pedig ez a natív órajele a szettnek), de 3667-en simán megy...
[ Szerkesztve ]
-
mosquetoo
tag
-
veterán
válasz mosquetoo #17223 üzenetére
Héten vettem egy 2x 16Gg-s Kingstone szettet 3600-ost, nem viszi a 100e+ lapom a gyári orajeleken.... és rá adásul intel ami nem annyira kényes pff egy rakás szemét..
Ugyan abban a lapban 3400cl16 megy akár 4200cl16-on is az meg restartol emg nem bootol a gyári orajeleken. -
mosquetoo
tag
válasz SECTORnooB #17222 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz elder troll #17219 üzenetére
Miért lenne? Nem 2 ccds az sem.
-
elder troll
őstag
Mótvá, hogy eltérő felépítése lesz a 3100 és 3300X-nek?
Akkor a 3100 kétszer gyorsabb lesz ram írás terén?
A 3300X ennek ellenére jobb választás lesz kockuláshoz, és hozza a 7700K szintjét?[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Lehet hülye kérdés, de milyen programban látom terhelés alatt, hogy a 3600as ram mennyin megy épp? Mert most mindenhol 1800at látok. (tomahawk max lap, 2x16gb Tridentz)
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
veterán
válasz Digitang #17207 üzenetére
Plusz, a felpörgési időtartammal is lehet játszani. A módszer hátránya, hogy ha túl hosszúra hagyod, akkor ha bekap egy izmos terhelést (mondjuk képfeldolgozás, tömörítés, stb...), akkor mire a hűtés észhez tér, már elég magasan lesz minden hőfokod. Összességében talán jobb megoldás, amit korábban írtak. Illetve, ha nem tudsz vele megbarátkozni, egy 1.2 vcore környékével allcore 4200-4300 Mhz elérhető azzal a processzorral szerencsétől függően, PBO kikapcsolása mellett, így nem nagyon ugrálnak a hőfokok, és kontrollálhatóbb a hűtés. Erről többet nem írok, keress vissza itt a topikban a nevemre, sok helyen írtam, írtunk erről. Minden döntés kérdése, mindennek van jó és rossz oldala, én a fix allcore mellett tettem le a voksom 1600X, 3600, és most 3800X is mellett is.
-
mosquetoo
tag
válasz SECTORnooB #17214 üzenetére
MSI B450M Pro-VDH Max Bios: 7A38vB3
CPU:Rayzen 3600
Videókártya:Sapphire Radeon RX580 Ti 4gb nitro
Memória:G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 /F4-3200C16D-16GIS/A a bios-ból volt fennt ez a verzió is : 7A38vB4 de szintén baja volt az xmp profillal.
-
-
badb
tag
Sziasztok. Tegnap én is váltottam FX ről AMD Ryzen 5 3600 ra tetszik itt járok:
Probálkozzak még van még feljebb vagy van még valami amit be kell még állítania Gépem:MSI B450 TOMAHAWK MAX , AMD Ryzen 5 3600 , Crucial Ballistix BL16G32C16U4B 2x16GB 3600 , Inno3D GeForce GTX 1070 iChill 8GB , Patriot VPR100-256GM28H ssd , Arctic Freezer 34 eSport DUO , FSP 700W Hyper K 700 , SilentiumPC Signum SG1 TG
-
Digitang
csendes tag
Sziasztok!
Uj ryzen 3800x tulajkent meg nem teljesen tiszta minden de igyekszem potolni mindenfele forrasbol a hianyzo ismereteket, viszont erdekelne egy pro tip. Az allando hoingadozas miatt, probaltam beloni egy ertelmes venti profilt a biosban, mert elegge zavar az allandoan felporgo, majd leallo hang.
Alkalmazzak teljesen lapos görbét a pwm ertek beallitasoknal, vagy valami mas trukkje lehet?
Koszi segitseget! -
hokuszpk
nagyúr
válasz jokeph #17199 üzenetére
Intel vagy sem, nálam megy, bar nekem 2700X van.
valahol olvastam, hogy az ujabb windows verzioval van baja, ezt majd holnap tudom megerositeni vagy cafolni, mert meg asszem a 1903 -on izzasztottam vele , es most van egy kis melo.[ Szerkesztve ]
-
arabus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest